Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Burberry
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Burberry » 25 nov 2008, 20:17

Nije upravu...nego smo mi stoka i lako smo se predali pred **** Ćirom i Savezom...on nije,on je veći patriota i od mene i od tebe i od svih vas što seru na njega...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 nov 2008, 20:22

pa ja tako je to, niko nas ne smatra ozbiljnim jer prije svega nsfbih je lijeno da pomognu napredku nase lige da stvaramo repku a njima je draze setati se gradon i jesti od tudih para, ma bih je zemlja korupcija i takva ce i ostati, trenutno ne vidim nikakva izlaza, nije da prica o politici ili nesto nego nisu u stanju da vode jednu drzavu a kamoli da se bave sportom u njoj, odose oni najbolji u hrvatsu,srbiju i ostalim zemljama, samo najvejrniji i sa srcem koji kuca za bih (najnoviji primjer pjanic) mogu pomoci nekom napredku, a gledajte sta sada pjanicu rade otzljeden momak a nisu ga ni zvali sramota

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 25 nov 2008, 20:22

Papac je seronja. Ako se kvalificiramo na svjetsko vidjeti ces kako ce onda traziti da igra.

Monto
Kontakt:

Post Postao/la Monto » 25 nov 2008, 20:23

Burberry je napisao/la:Nije upravu...nego smo mi stoka i lako smo se predali pred **** Ćirom i Savezom...on nije,on je veći patriota i od mene i od tebe i od svih vas što seru na njega...
Htjedoh da napisem kako se nepravedno ophodimo prema momku, ali si me preduhitrio!

Samo bih vas zamolio, jeste li vi isli gledati BiH - Azerbejdzan ili ste bili na Kosevu isti dan? Koliko je Papac u pravu toliko i nije, ali mislim da nemamo pravo da pisemo da nije patriota, da ne voli ovu zemlju! Dalje, nije Papac jedini punu afirmaciju stekao igrama u reprezentaciji, jos je mnogo takvih igraca, ali njih necemo spominjati jer su se odazvali ili nisu uopste u kombinacijama? :roll: Budimo realni..I ja, i svako od nas bi volio da zaigra u martu za nas, i iskreno se nadam da hoce, unatoc svemu! I jos nesto, nemojmo porediti Hrgovica i Papca, suludo je..;) Otisao sam off topic, nadam se bez sankcija! Toliko, budite zdravi, pametni i jos zdraviji! :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 nov 2008, 20:26

Burberry je napisao/la:Nije upravu...nego smo mi stoka i lako smo se predali pred **** Ćirom i Savezom...on nije,on je veći patriota i od mene i od tebe i od svih vas što seru na njega...

ja nemam nista protiv mehe kodre , bolica, i ostalih, ali mislim ciro je bolji trener od njih, oni su tek poceli taj zanat, imaju oni jos dosta vremena, ali kodro je pokazao da neko ima muda da se protivi savezu ali platio je taj ceh, ciro nas je kupio svojim sarmom, ali ako nas ne odvede tamo onda je najgore naka to odmah zna, mislim da se meho mora vratiti bolic te barbarez, ali mene samo nesto zanima hoces li se ti ikad sa mnom sloziti, mrzis zenicu i celik anapisao si to u nekoliko postova, ali sto, ahha, jesam li ti ja ista radio, jesam li ti psovao, vrijedao, ubio ti nekoga ili nesto .......

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 25 nov 2008, 20:46

Rz88 NE ZAPOCINJI RASPRAVU I OVDJE NE KVARITE I OVU TEMU
AMAR OSIM!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 nov 2008, 21:01

csh je napisao/la:Rz88 NE ZAPOCINJI RASPRAVU I OVDJE NE KVARITE I OVU TEMU

volim i ja tebe :mrgreen: :mrgreen:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 25 nov 2008, 21:17

Rz88 je napisao/la:unistaje, papac unistaje nase snove, igrao je dok je bio niko i nista, ada je u rangersima i izvlaci na osnovu nekoga pisma, neka on je za mene najmrzi igrac koji je ikada nosio dres repke, sjecam se u francuskoj pravio penale ko mikelini, moze llijevog beka imamo hrgovicqa on je dobar malo iz forme ali doci ce to, dalje spahic i nadarecic u odbrani desno berba ili muharemovic i to je to , ne vidim problem zasto moliti nekoga da igra ako u je lijeno to, on sada glumi ponosnu osobu dok je igrao u austriji molio preko sporta da ga pozovu, bih mu je odskocna daska bila ion nema nimalo dostojanstva da se odazove repki, svatko je kao djecak ima san da bude nogometas da zaigra za svoj voljeni klub ali prvo je bilo ehh da mi je igrati za svoju zemlju, OCIGLEDNO JE DA ON bOSNU I HERCEGOVINU NE SMATRA SVOJOM ZEMLJOM :| :| :|
On je preko becke Austrije doso do Glasgowa..to nema nikakve veze sa repkom...
...inace mi malo smeta sto se prica kao on lose igrao u repki i samo igrao da bi se negdje prodo..pa ako lose igras nemas se gdje prodati...znaci ili je igrao dobro da bi se prodo ili je igrao lose a nije se prodo u repki! sta li je tacno ;)

BHFanaticos_
Kontakt:

Post Postao/la BHFanaticos_ » 25 nov 2008, 21:30

hajmo malo o Belgiji ima tema za Papca pa se tam raspravljajete!!!

Mislim da mozemo i ocemo uzeti Belgijancima 4 a mozemo i do svih 6 bodova vidjeli ste kakvi su bili protiv lithenstajna ali i nasa odbrana je losa nesmije ovdje zakazati!!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 nov 2008, 01:17

Ako mi pobijedimo Belgija, makar u Zenici, a Turska izgubi od Spanije (dva puta) onda mi ima drugo mjesto u grupi i veliku prednost za baraz! :D

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 26 nov 2008, 01:20

BHFanaticos_ je napisao/la:hajmo malo o Belgiji ima tema za Papca pa se tam raspravljajete!!!

Mislim da mozemo i ocemo uzeti Belgijancima 4 a mozemo i do svih 6 bodova vidjeli ste kakvi su bili protiv lithenstajna ali i nasa odbrana je losa nesmije ovdje zakazati!!!
MISLIM DA MOZEMO I OCEMO UZETI BOSANCIMA 4 a mozemo i do svih 6 bodova.vidjeli ste kakvi su bili protiv turaka ali i nasa odbrana je losa nesmije ovdje zakazati.................Ovako se po belgijskim forumima sigurno pise. ISTO....

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 nov 2008, 01:38

Ma sigurno. Belgijanci misle da mogu nas pobijediti a mi mislim da mozemo njih pobijediti. :|

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 nov 2008, 01:46

Otiso sam na web stranici Fudbalskog Saveza Belgije i tamo pise da ce oni igrati prijateljsku utakmicu protiv Slovenije u Februaru 2009. godine. HE! HE! Bice zanimljivo! :lol:

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 26 nov 2008, 02:21

hvata ih panika..od pocetka kvalifikacija do danas smo zabili 16 a primili 7 golova.Nije to ni engleska zabila a bogami ni njemacka.Ako ne pobjede slovence onda nece ni nas......

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 nov 2008, 02:27

starmo76 je napisao/la:hvata ih panika..od pocetka kvalifikacija do danas smo zabili 16 a primili 7 golova.Nije to ni engleska zabila a bogami ni njemacka.Ako ne pobjede slovence onda nece ni nas......
O kojoj ekipi ti govori? Bosna je zabila 12 a primila 4 golova. A Belgija je zabila 7 a primila 5 golova.

Vidjecemo, ako bog da!

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 26 nov 2008, 02:37

racunao sam ovu sa slovencima..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 nov 2008, 22:24

4 boda protiv Belgije, 3 boda protiv Turske i mi idemo u baraz. Naravno to znaci da trebamo da pobijedimo i Estoniju i Armeniju u gostima i eventualno se nadati da Turska izgubi protiv Belgije.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 nov 2008, 22:36

Tarik14 je napisao/la:Ako mi pobijedimo Belgija, makar u Zenici, a Turska izgubi od Spanije (dva puta) onda mi ima drugo mjesto u grupi i veliku prednost za baraz! :D
Ja bi bio zadovoljan i sa bodom u briselu, mada ako budu igrali kao protiv luxem nasa je pobjeda 100 %
Pa u zenici prepuniti stadion, ako treba i da stojima samo da pobjedimo :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 27 nov 2008, 23:40

Bosnier je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ako mi pobijedimo Belgija, makar u Zenici, a Turska izgubi od Spanije (dva puta) onda mi ima drugo mjesto u grupi i veliku prednost za baraz! :D
Ja bi bio zadovoljan i sa bodom u briselu, mada ako budu igrali kao protiv luxem nasa je pobjeda 100 %
Pa u zenici prepuniti stadion, ako treba i da stojima samo da pobjedimo :mrgreen:

cak da stojimo :o :o :shock: :shock:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 28 nov 2008, 09:45

ma denimb i krv svoju za bosnu moju ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.