Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Nije upravu...nego smo mi stoka i lako smo se predali pred **** Ćirom i Savezom...on nije,on je veći patriota i od mene i od tebe i od svih vas što seru na njega...
pa ja tako je to, niko nas ne smatra ozbiljnim jer prije svega nsfbih je lijeno da pomognu napredku nase lige da stvaramo repku a njima je draze setati se gradon i jesti od tudih para, ma bih je zemlja korupcija i takva ce i ostati, trenutno ne vidim nikakva izlaza, nije da prica o politici ili nesto nego nisu u stanju da vode jednu drzavu a kamoli da se bave sportom u njoj, odose oni najbolji u hrvatsu,srbiju i ostalim zemljama, samo najvejrniji i sa srcem koji kuca za bih (najnoviji primjer pjanic) mogu pomoci nekom napredku, a gledajte sta sada pjanicu rade otzljeden momak a nisu ga ni zvali sramota
Papac je seronja. Ako se kvalificiramo na svjetsko vidjeti ces kako ce onda traziti da igra.
Htjedoh da napisem kako se nepravedno ophodimo prema momku, ali si me preduhitrio!Burberry je napisao/la:Nije upravu...nego smo mi stoka i lako smo se predali pred **** Ćirom i Savezom...on nije,on je veći patriota i od mene i od tebe i od svih vas što seru na njega...
Samo bih vas zamolio, jeste li vi isli gledati BiH - Azerbejdzan ili ste bili na Kosevu isti dan? Koliko je Papac u pravu toliko i nije, ali mislim da nemamo pravo da pisemo da nije patriota, da ne voli ovu zemlju! Dalje, nije Papac jedini punu afirmaciju stekao igrama u reprezentaciji, jos je mnogo takvih igraca, ali njih necemo spominjati jer su se odazvali ili nisu uopste u kombinacijama?

Burberry je napisao/la:Nije upravu...nego smo mi stoka i lako smo se predali pred **** Ćirom i Savezom...on nije,on je veći patriota i od mene i od tebe i od svih vas što seru na njega...
ja nemam nista protiv mehe kodre , bolica, i ostalih, ali mislim ciro je bolji trener od njih, oni su tek poceli taj zanat, imaju oni jos dosta vremena, ali kodro je pokazao da neko ima muda da se protivi savezu ali platio je taj ceh, ciro nas je kupio svojim sarmom, ali ako nas ne odvede tamo onda je najgore naka to odmah zna, mislim da se meho mora vratiti bolic te barbarez, ali mene samo nesto zanima hoces li se ti ikad sa mnom sloziti, mrzis zenicu i celik anapisao si to u nekoliko postova, ali sto, ahha, jesam li ti ja ista radio, jesam li ti psovao, vrijedao, ubio ti nekoga ili nesto .......
csh je napisao/la:Rz88 NE ZAPOCINJI RASPRAVU I OVDJE NE KVARITE I OVU TEMU
volim i ja tebe

- CheGuevara
- Kontakt:
On je preko becke Austrije doso do Glasgowa..to nema nikakve veze sa repkom...Rz88 je napisao/la:unistaje, papac unistaje nase snove, igrao je dok je bio niko i nista, ada je u rangersima i izvlaci na osnovu nekoga pisma, neka on je za mene najmrzi igrac koji je ikada nosio dres repke, sjecam se u francuskoj pravio penale ko mikelini, moze llijevog beka imamo hrgovicqa on je dobar malo iz forme ali doci ce to, dalje spahic i nadarecic u odbrani desno berba ili muharemovic i to je to , ne vidim problem zasto moliti nekoga da igra ako u je lijeno to, on sada glumi ponosnu osobu dok je igrao u austriji molio preko sporta da ga pozovu, bih mu je odskocna daska bila ion nema nimalo dostojanstva da se odazove repki, svatko je kao djecak ima san da bude nogometas da zaigra za svoj voljeni klub ali prvo je bilo ehh da mi je igrati za svoju zemlju, OCIGLEDNO JE DA ON bOSNU I HERCEGOVINU NE SMATRA SVOJOM ZEMLJOM![]()
![]()
...inace mi malo smeta sto se prica kao on lose igrao u repki i samo igrao da bi se negdje prodo..pa ako lose igras nemas se gdje prodati...znaci ili je igrao dobro da bi se prodo ili je igrao lose a nije se prodo u repki! sta li je tacno

-
- Kontakt:
hajmo malo o Belgiji ima tema za Papca pa se tam raspravljajete!!!
Mislim da mozemo i ocemo uzeti Belgijancima 4 a mozemo i do svih 6 bodova vidjeli ste kakvi su bili protiv lithenstajna ali i nasa odbrana je losa nesmije ovdje zakazati!!!
Mislim da mozemo i ocemo uzeti Belgijancima 4 a mozemo i do svih 6 bodova vidjeli ste kakvi su bili protiv lithenstajna ali i nasa odbrana je losa nesmije ovdje zakazati!!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!
Ako mi pobijedimo Belgija, makar u Zenici, a Turska izgubi od Spanije (dva puta) onda mi ima drugo mjesto u grupi i veliku prednost za baraz! 

MISLIM DA MOZEMO I OCEMO UZETI BOSANCIMA 4 a mozemo i do svih 6 bodova.vidjeli ste kakvi su bili protiv turaka ali i nasa odbrana je losa nesmije ovdje zakazati.................Ovako se po belgijskim forumima sigurno pise. ISTO....BHFanaticos_ je napisao/la:hajmo malo o Belgiji ima tema za Papca pa se tam raspravljajete!!!
Ma sigurno. Belgijanci misle da mogu nas pobijediti a mi mislim da mozemo njih pobijediti. 

Otiso sam na web stranici Fudbalskog Saveza Belgije i tamo pise da ce oni igrati prijateljsku utakmicu protiv Slovenije u Februaru 2009. godine. HE! HE! Bice zanimljivo! 

hvata ih panika..od pocetka kvalifikacija do danas smo zabili 16 a primili 7 golova.Nije to ni engleska zabila a bogami ni njemacka.Ako ne pobjede slovence onda nece ni nas......
O kojoj ekipi ti govori? Bosna je zabila 12 a primila 4 golova. A Belgija je zabila 7 a primila 5 golova.starmo76 je napisao/la:hvata ih panika..od pocetka kvalifikacija do danas smo zabili 16 a primili 7 golova.Nije to ni engleska zabila a bogami ni njemacka.Ako ne pobjede slovence onda nece ni nas......
Vidjecemo, ako bog da!
racunao sam ovu sa slovencima..
4 boda protiv Belgije, 3 boda protiv Turske i mi idemo u baraz. Naravno to znaci da trebamo da pobijedimo i Estoniju i Armeniju u gostima i eventualno se nadati da Turska izgubi protiv Belgije.
Ja bi bio zadovoljan i sa bodom u briselu, mada ako budu igrali kao protiv luxem nasa je pobjeda 100 %Tarik14 je napisao/la:Ako mi pobijedimo Belgija, makar u Zenici, a Turska izgubi od Spanije (dva puta) onda mi ima drugo mjesto u grupi i veliku prednost za baraz!
Pa u zenici prepuniti stadion, ako treba i da stojima samo da pobjedimo

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bosnier je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan i sa bodom u briselu, mada ako budu igrali kao protiv luxem nasa je pobjeda 100 %Tarik14 je napisao/la:Ako mi pobijedimo Belgija, makar u Zenici, a Turska izgubi od Spanije (dva puta) onda mi ima drugo mjesto u grupi i veliku prednost za baraz!
Pa u zenici prepuniti stadion, ako treba i da stojima samo da pobjedimo
cak da stojimo

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ma denimb i krv svoju za bosnu moju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.