FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Mladost igra i trci.igman ove godine ce biti otkrovenje prvenstva
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Da,prvo se pričalo da se nije dogovorio snjima ali na kraju je ipak prešao tamo.adnan6595 je napisao/la:benca je igrao u velezu,nekom ceskom klubu, pa turbini,i onda otisao u prvaka Malte,tako da ima vec iskustva dosta,jel becirevic otisao u turbinu?
Support your local club !
To si u pravu 100%, mladi imaju snage.. Ali mislim da nam fali još 2-3 iskusnija igrača da imamo extra ekipu za novu sezonu..remistarmo je napisao/la:Mladost igra i trci.igman ove godine ce biti otkrovenje prvenstva
-
- Kontakt:
Bit ce ovo dobra ekipa,taman cemo se do Turbosa dobro uigrat 

Kadic,Becirevic,kudra 3 vasa najbolja igraca presla u Turbinu
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Ajdin Maksumić novi igrač Igmana..
incara je napisao/la:Ajdin Maksumić novi igrač Igmana..
ovo se zove pojacanje
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ajdin igrao za Sarajevo,Khimki, Dinamo Bukurešt,Panduri, FC Staad, Slobodu iz Užica i Zvijezdu.
Sigurno da je jedno veliko pojačanje za Igman.
Sigurno da je jedno veliko pojačanje za Igman.
Ako bude imalo motivisan- veliko je pojačanje. Ne znam kakva je situacija sa Pehlicem. Ova dva igrača bi mogla biti prevaga na terenu, u borbi za opstanak.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma Pehlića godine stigle. Uđe u drugom poluvremenu,za 15 minuta on ne može više...jasta je napisao/la:Ako bude imalo motivisan- veliko je pojačanje. Ne znam kakva je situacija sa Pehlicem. Ova dva igrača bi mogla biti prevaga na terenu, u borbi za opstanak.
Golman Igmana, Nikola Vasilj, pozvan je u U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Zna li neko hoće li Beštije dolazit ove sezone na utakmice?
-
- Kontakt:
[quote="incara"]Zna li neko hoće li Beštije dolazit ove sezone na utakmice?[/quoma
ma hoce samo protiv Turbine i to ti je to
tad ce bit pun stadion a ostalo ko i vazda 200-300 ljudi i to je to 
ma hoce samo protiv Turbine i to ti je to

Stvarno mi je žao što nemamo neku ozbiljniju navijačku grupu.. Vidim ovi Turbosi su bili na svakoj utakmici prošle sezone, još nisu igrali na svom stadionu. Žalosno!
zamisli tek kad u Jablanici koja ima 10-ak hiljada stanovnika dođe 3 000 na utakmicu,to su ti taman oni sposobni za navijati
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A jarane,"Beštijama" ti je žao dat 3 marke za ulaz,kad Igman igra nigdje ih a kad se treba udarat sa Jablaničanima tu su prvi,nema šta...
Imas Silu nebesku bili na svakoj utakmici i bili na svim prijateljskim utakmicama...incara je napisao/la:Stvarno mi je žao što nemamo neku ozbiljniju navijačku grupu.. Vidim ovi Turbosi su bili na svakoj utakmici prošle sezone, još nisu igrali na svom stadionu. Žalosno!

Ma samo sam naveo Turbose kao primjer jer su nam najveći rivali, a dolaze iz dosta manjeg mjesta.. A ima još dosta grupa koje prate svoje klubove, čak i u gorim ligama od naše...Iceplayer je napisao/la:Imas Silu nebesku bili na svakoj utakmici i bili na svim prijateljskim utakmicama...incara je napisao/la:Stvarno mi je žao što nemamo neku ozbiljniju navijačku grupu.. Vidim ovi Turbosi su bili na svakoj utakmici prošle sezone, još nisu igrali na svom stadionu. Žalosno!
Sila Nebeska vec 3 godinu zaredom nije propustila ni jednu utakmicu sto gostujucu sto domacu,cak idu i na prijateljske utakmice.Ali ako se jos uzme u obzir da Jedinstvo ima najdalja gostovanja u ligi od koji ni jedno nije ispod 250 km(ne racunajuci Sanski Most).U Bihacu od navijackih skupina samo su gostovali Siouxi,koji su dali podrsku svom klubu,ostalo je sve 0.incara je napisao/la:Stvarno mi je žao što nemamo neku ozbiljniju navijačku grupu.. Vidim ovi Turbosi su bili na svakoj utakmici prošle sezone, još nisu igrali na svom stadionu. Žalosno!
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 7 gostiju.