Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: Nihad Đedović
Je li se zna kakvo je stanje sa Nihadom?
neno#4 je napisao/la:Zna.
Baš si sjedio danas za istim stolom
- sigurnoable
- Kontakt:
Sta ti je naš primitivizamneno#4 je napisao/la:Zna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Možel se znati kakvo je, ima li šansi da nastupi u kvalifikacijama?neno#4 je napisao/la:Zna.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
imam osjecaj da je ovo neki dvojnik Kobija :/
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nihad se vratio
Na mecu protiv CZ ubacio je 16p
Imao je on nekoliko već solidnih partija u pripremnim utakmicama prije oveBassha je napisao/la:Nihad se vratio![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum,da li večera igra NIHAD
Alejkumu selam, trebao bi, 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Super.Očekujem da za dvi ili tri godine zaigra u NBA.
u koliko je sati tekma i hoće li biti linkova ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ija čekam linke.Neznam sta se desava sa ovim linkima.Jedva gdje da ima slika.First row nista .A uvjek sam prije na first row gledo utakmice.
sk1 prenosi
tekma krece u 21:30
tekma krece u 21:30
kraljumirzateletovicc je napisao/la:Ija čekam linke.Neznam sta se desava sa ovim linkima.Jedva gdje da ima slika.First row nista .A uvjek sam prije na first row gledo utakmice.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eh sad prenosi, kad sam na poslu.Daj mi link koji.
postaviti cu ti ja 5 linkova,, pa proberi,, sve bolji od boljeg, uzivajmirzateletovicc je napisao/la:Ija čekam linke.Neznam sta se desava sa ovim linkima.Jedva gdje da ima slika.First row nista .A uvjek sam prije na first row gledo utakmice.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
LeBron James i Dirk Nowitzki tražili su skraćenje NBA lige, a odgovorio im je legendarni Michael Jordan.
Jordan je vlasnik Charlotte Bobcatsa i on je kazao da nikada nije smatrao da su 82 utakmice, koliko se igra u regularnom dijelu NBA lige, previše. Smatra da bi, u tom slučaju, ako bi bilo manje utakmica, igrači trebali manje zarađivati.
“Volim ih obojicu, ali kao vlasnik koji je igrao ovu igru mogu da kažem da sam volio da igram. Kao igrač, nikada nisam pomislio da je problem što se igraju 82 utakmice. Ali, ako to igrači žele, mi vlasnici bi trebali sjesti i pričati o tome s igračima”, rekao je Jordan, dodavši:
“Zarađivali bismo manje novca, a pitanje je da li to žele i igrači. Ne možete zarađivati isti novac, a igrati manje utakmica”.
Jordan je Jordan
Jordan je vlasnik Charlotte Bobcatsa i on je kazao da nikada nije smatrao da su 82 utakmice, koliko se igra u regularnom dijelu NBA lige, previše. Smatra da bi, u tom slučaju, ako bi bilo manje utakmica, igrači trebali manje zarađivati.
“Volim ih obojicu, ali kao vlasnik koji je igrao ovu igru mogu da kažem da sam volio da igram. Kao igrač, nikada nisam pomislio da je problem što se igraju 82 utakmice. Ali, ako to igrači žele, mi vlasnici bi trebali sjesti i pričati o tome s igračima”, rekao je Jordan, dodavši:
“Zarađivali bismo manje novca, a pitanje je da li to žele i igrači. Ne možete zarađivati isti novac, a igrati manje utakmica”.
Jordan je Jordan
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.