SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
Imam i ja jednu ako na SP prodjemo kao obicno....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ја ' % " " $ се $ се - " "успјех" " & " 4 $
" за све " $ " & првенства ево $ " ":
http://www.****/fantasy/?section=homepage
Зове се "$ ?" " " је $ " " $ " за & ? $ - " на & првенству. " " " 100 ? са " & " " ' " ' $ " " $ ". " не " " ?, ? је ' $ ? је & " $, $ ? $.
& & стварне " на & првенству та " - се " у ову ", & $ % ? - " $ % " $ " " за & ' $ - $ $
& % " ", ту " ' & пуно ? него & ? " ? $ & "

" за све " $ " & првенства ево $ " ":
http://www.****/fantasy/?section=homepage
Зове се "$ ?" " " је $ " " $ " за & ? $ - " на & првенству. " " " 100 ? са " & " " ' " ' $ " " $ ". " не " " ?, ? је ' $ ? је & " $, $ ? $.
& & стварне " на & првенству та " - се " у ову ", & $ % ? - " $ % " $ " " за & ' $ - $ $
& % " ", ту " ' & пуно ? него & ? " ? $ & "
"" ПУТ ""
Moze li prevod ovdje, pa da i ja znam sta se pise ? Za onog ko je pomenuo godine malo prije, meni je 25 a tako cu razmisljat dok sam god ziv. Al dzaba ja to tebi pricam ba, kad ne kontas.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Principatus
- Kontakt:
Ovdje u Njemackoj su vec velike pripreme za SP, drugovi su vec pivom popunili stanove, samo jos cekamo da pocne. Sve u svemu stojim poslije ovih veoma uspjesnih priprema jos uvjek uz svoje misljenje, da ce ova Njemacka reprezentacija pokoriti sve iz grupe. Poslije zadnje prijateljske utakmice su se mogle uviditi i ispraviti greske u defenzivi, Khedira zajedno sa Schweinsteiger-om veoma dobro funkcionise, Podolski se jasno vratio u formu, jedino Klose jos ima problema, ali tu su jos Gomez i Kießling. Dakle ocekujem od ovih napadaca, da ce i Srbiji pored takve defenzive hladno i bez milosti bombardirati mreze. Vrijeme je da se tradicija nastavi za Njemacku reprezentaciju, sto znaci polufinale ili finale. Misljenja sam da su ovoj grupi pojedini suvise podignuti, a oni najopasniji podcijenuti, sto je veoma dobro.
Sad vec kad vi stavljate, da i ja stavim jednu veoma poznatu i omiljenu Njemacku navijacku. Zove se "So gehen die Deutschen!" sta otprilike znaci "Ovako hodaju Nijemci!" ili "Ovako koracaju Nijemci!". To ce se vjerovatno i ovaj put na SP pjevati i tekst pjesme varira/zavisi od toga protiv koga se igra.
Da vam otprilike docaram kako cemo u Njemackoj navijati pri utakmici protiv Srbije:
Stos je jednostavan, prvo se ide u koljena, pa se sagne, covjek se napravi malim, i onda se tiho i bojazljivo pjeva: "Ovako hodaju Srbi, Srbi hodaju ovako..."
Onda se skoci u vazduh, sake gore, udara se u dlanove, prsa van, stoji se i iz sveg grla se pjeva:
"OVAKO HODAJU NIJEMCI, NIJEMCI HODAJU OVAKO!" (uspravno i podignute glave)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sad vec kad vi stavljate, da i ja stavim jednu veoma poznatu i omiljenu Njemacku navijacku. Zove se "So gehen die Deutschen!" sta otprilike znaci "Ovako hodaju Nijemci!" ili "Ovako koracaju Nijemci!". To ce se vjerovatno i ovaj put na SP pjevati i tekst pjesme varira/zavisi od toga protiv koga se igra.
Da vam otprilike docaram kako cemo u Njemackoj navijati pri utakmici protiv Srbije:
Stos je jednostavan, prvo se ide u koljena, pa se sagne, covjek se napravi malim, i onda se tiho i bojazljivo pjeva: "Ovako hodaju Srbi, Srbi hodaju ovako..."
Onda se skoci u vazduh, sake gore, udara se u dlanove, prsa van, stoji se i iz sveg grla se pjeva:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

YNWA!
KONGO, bez provokacije ali kako to da ti sa 25 godina ne znas cirlicu i latinicu, ajd ovi mladji pa i nekako. Probaj nauciti nije tesko a bices bogati za jedno novo znanje koje moze da ti posluzi pogotovo u nasoj drzavi. 

Eto komšije, nek Vam je sa srecom na predstojecem prvenstvu. Malo su mi pokvarili dojam ove vase zadnje prijateljske tekme, ali opet dojma sam da možete proci skupinu i s malo spretnosti, pameti i sreće daleko dogurati.
Obrana sa Vidicem i Branetom je stvarno beton, vezni red sa Stankovicem, Krasicem je isto tako ok, samo malo mi je napad tanak. Ne kazem da su losi Žigic i Pantelić, ali su mi nekako smotani njih dvojica.
Pamet u glavu i u noge susedi
Obrana sa Vidicem i Branetom je stvarno beton, vezni red sa Stankovicem, Krasicem je isto tako ok, samo malo mi je napad tanak. Ne kazem da su losi Žigic i Pantelić, ali su mi nekako smotani njih dvojica.
Pamet u glavu i u noge susedi

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Simpatizer
- Kontakt:
Treba biti optimista pa cu postaviti pobjednickuSchlager je napisao/la:Imam i ja jednu ako na SP prodjemo kao obicno....
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
A da se i na ovaj nacin prisjetimo generacije koju je Santrac upropastio. Majstor Blaza:
[youtube][/youtube]
HAJ FAJV
- Simpatizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po meni je vrlo tesko izabrati favirita ove grupe , uvijek bude iznenadjenja pogotvo sto su tu i australija i gana koje znaju igrati fudbala , srbija kao srbija uvijek neugodno iznenadi na svjetskom tako da su mi i ovaj put suhveli..... nijednoj ekipi nece biti lagano ceka ih dug put do naslova prvaka svijeta.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma vazno je samo da ih ne ponese ovaj "pobjednicki" balkanski mentalitet da mogu dobiti svakoga. Gana i Australija nijesu prijetnje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
1 Srbija
2 Australija
e sad ako sudije nesto ne useru kao kada su ostetili Australiju protiv Italije
simpatije u ovoj grupi su mi na strani Srbije zbog Antica 
2 Australija
e sad ako sudije nesto ne useru kao kada su ostetili Australiju protiv Italije

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 11 jun 2010, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Da budemo malo realni, umjesto Argentina pisat ce Njemacka ili Gana
Da budemo malo realni, umjesto Argentina pisat ce Njemacka ili Gana

[youtube][/youtube]
vratite pehar tamo gdje pripada!!!
vratite pehar tamo gdje pripada!!!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ti si ocito nesto pobrkao jer je ovo prvi nastup Srbije na Svjetskom Prvenstvu

- Principatus
- Kontakt:
Tako je, ove godine se pokal vraca tamo gdje pripada.
Prvo otresti grupne protivnike kao muhe i onda koncentracija na pravi cilj.
Dieses Jahr geht das Fussballwunder weiter....nana naaa naaa
[youtube][/youtube]
Prvo otresti grupne protivnike kao muhe i onda koncentracija na pravi cilj.
Dieses Jahr geht das Fussballwunder weiter....nana naaa naaa

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pa ja se iskreno nadam da neceCottager je napisao/la:Mozda Srbija i osvoji sva tri boda, jer u Gani neigra Essien!
Nije ni do Pristine, a ne Johanseburga.Teodosic Milos je napisao/la:a ti tako mali....mozes da se nadas sta hoces....ali samo u nadanju i zivis....jer nikada uspijeh ne doziviszolaTM je napisao/la:pa ja se iskreno nadam da neceCottager je napisao/la:Mozda Srbija i osvoji sva tri boda, jer u Gani neigra Essien!SRBIJA DO JOHANESBURGA

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.