Kako rekoh,potpuno isto su srali na Spahica dok je ovaj gledao kud i kako nakon Lokomotive,kad je otisao u Francuska,malo se smirilo.Pa opet ista prica pocela kad je bilo pitanje da i u Dinamu zavrsi tek kad u Sevilli svrsi onda mrtva tisina.zgembo89 je napisao/la:Ja se uvijek poserem na svakog ko zasluzuje da bude posran jbg takav sam od ljudi ocekujem najbolje,nikad se ne zadovoljavam sa malo i uvijek znam da moze bolje i mora bolje,ne zivim u proslosti vec gledam u buducnost,a buducnost su mladi biseri koji su rasuti po svijetu i igraju pod tudjim zastavama how jes no..harishp je napisao/la:Cistku je najlakse napraviti kao i dovesti neke nove igrace.samo sto je problem sto pored tih novih igraca valja da su i dovoljno kvalitetni da se nose sa najacim igarcima evrope ili svijeta.Ako vec kontamo na to svjetsko prvenstvo.A iz tih liga tanko ces i vrlo tesko sta dovoljno kvalitetno naci.zgembo89 je napisao/la:Treba napravit cistku u reprezentaciji Muslimovic,Maletic,Mravac,Rahimic a dovest neke nove igrace,koji mozda sada igraju u belgijskim,grckim,poljskim i slicnim ligama dat im sansu da se afirmisu makar u prijateljskim,a sto da ne biti i na prosirneom spisku za kvalifikacije..
Najaci su mi oni kad s poslom se poseru po covjeku ili momku ,koji su godinama donosili i neku radost na terenima u repci.
Ako ne bude nasao klub,nece ga ni pozivati.Tu nema nikakve dileme,ali kad covjek pogleda nase lesinare koji jedva docekaju da momcima koji su itekako valjali u nasoj repci.Onda nije ni cudo sto drugi mladi biseri bjeze od nase repke k'o dzavo od krsta.