Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Postoji li ikakav nacin da se ovim ljudima stane u kraj!?Je li stvarno moguce da ih je nemoguce ukloniti sa ovih mjesta??
Ja se sjecam onog perioda kad se oficijalna utakmica protiv Azerbejdzana odigrala pred 50 tak ljudi,ako ih je bilo i toliko,dok je u Sarajevu bilo 15 milja koji su podrzavali borbu protiv saveza,i stvarno mogu reci da smo bili jako blizu da se svi ti ljudi istrijebe sa tih pozicija...i onda su opet oni ispali face,napravili par poteza ,i vratili sve kako im odgovara,i kad ih tada nismo otjerali,nikada necemo,apsolutno nikada!!!
Upravni odbor sacinjavaju ljudi iz RS-a ,koji imaju malo veze sa nogometom,a puno toga sa destrukcionim djelovanjem protiv svega sto se zove BiH,zajedno sa federalnim kolegama,koji su na istom nivou sto se tice znanja,a ujedno bez moralnih nacela,i debelom kriminalnom prosloscu,cine NSBIH.Upravni odbor bira predsjednika,bira generalnog sekretara,i normalno je da ce uvijek podrzavati iste ljude s kojim zajedno djeluju na ubiranju novca u svoje djepove,naustrb naseg nogometa.
Nadajmo se da ce tome doci kraj,i da ce taj lanac sto prije biti srusen...
Ja se sjecam onog perioda kad se oficijalna utakmica protiv Azerbejdzana odigrala pred 50 tak ljudi,ako ih je bilo i toliko,dok je u Sarajevu bilo 15 milja koji su podrzavali borbu protiv saveza,i stvarno mogu reci da smo bili jako blizu da se svi ti ljudi istrijebe sa tih pozicija...i onda su opet oni ispali face,napravili par poteza ,i vratili sve kako im odgovara,i kad ih tada nismo otjerali,nikada necemo,apsolutno nikada!!!
Upravni odbor sacinjavaju ljudi iz RS-a ,koji imaju malo veze sa nogometom,a puno toga sa destrukcionim djelovanjem protiv svega sto se zove BiH,zajedno sa federalnim kolegama,koji su na istom nivou sto se tice znanja,a ujedno bez moralnih nacela,i debelom kriminalnom prosloscu,cine NSBIH.Upravni odbor bira predsjednika,bira generalnog sekretara,i normalno je da ce uvijek podrzavati iste ljude s kojim zajedno djeluju na ubiranju novca u svoje djepove,naustrb naseg nogometa.
Nadajmo se da ce tome doci kraj,i da ce taj lanac sto prije biti srusen...
Danas gledam na TVu ( eurosport2 sb )snimak utakmice Srbija vs Rumunija, govore oni komentatori da se uputio poziv Rensingu golmanu Bayerna od saveza Srbije jer mu je majka porijeklom iz Srbije eto kako se to radi...
Ko pita taj ne skita
Sramota za nas savez, nek zavire u tudju avliju da vide kako se to radi
btw
Vidio sam Dodika na marakani osmjeh od uha do uha hahahahahha
Ko pita taj ne skita
btw
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma gurnem mu neku stvar u osmjeh
- rob do bagro
- Kontakt:

PA DOKLE CEMO OVE KLOSARE GLEDAT

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- NoName
- Kontakt:
Kakva država takav i savez. Čim se ustav države promjeni, vjerovatno će i savez a do tada teško.
Kakva bolan ubistva ccc. Pa ništa nije vrijedno ljudskog života, ma o kome se radilo. I da, ovaj Čolaković mi se ne čini kao loš čovjek. Ne znam šta vi stvarno očekujete od saveza, izgleda da je "Savez napolje" postala neka floskula bez puno smisla, moramo imat nekog neprijatelja valjda.
Glupo mi je bilo čuti, pri vodstvo 2-0 u Estoniji "Savez napolje". Kad se treba radovati baražu nekom je i dalje savez na pameti.
Kakva bolan ubistva ccc. Pa ništa nije vrijedno ljudskog života, ma o kome se radilo. I da, ovaj Čolaković mi se ne čini kao loš čovjek. Ne znam šta vi stvarno očekujete od saveza, izgleda da je "Savez napolje" postala neka floskula bez puno smisla, moramo imat nekog neprijatelja valjda.
Glupo mi je bilo čuti, pri vodstvo 2-0 u Estoniji "Savez napolje". Kad se treba radovati baražu nekom je i dalje savez na pameti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sta ti dodje Munib? Daidza, amidza...??NoName je napisao/la:Kakva država takav i savez. Čim se ustav države promjeni, vjerovatno će i savez a do tada teško.

- Stone Island
- Kontakt:
Nije samo reprezentacija bh.fudbal.NoName je napisao/la:Kakva država takav i savez. Čim se ustav države promjeni, vjerovatno će i savez a do tada teško.

- NoName
- Kontakt:
Munib mi dodje ko neki dalji rod. 643 koljeno, doduše.
Savez nije samo reprezentacija, to je tačno, ali je isto tačno da je to teško kvalitetno organizovati dok imamo tronacionalni ključ u savezu. Pa ljudi, država nam ne funkcioniše a kako bi onda savez, koji je organiziran na istom principu.
Ne branim pojedince. Uške je do grla u talovima, iljo je katastrofalan, onaj čeko yebe mu se za sve, on bi volio francusku u baražu veli, valjda da je što sigurnije da zjanimo. Čolaković mi ne izgleda hrđavo. E sad, nit mi, koji volimo ovu državu, možemo birat ilju ili čeku, njih biraju oni koji državu ne vole.
Savez nije samo reprezentacija, to je tačno, ali je isto tačno da je to teško kvalitetno organizovati dok imamo tronacionalni ključ u savezu. Pa ljudi, država nam ne funkcioniše a kako bi onda savez, koji je organiziran na istom principu.
Ne branim pojedince. Uške je do grla u talovima, iljo je katastrofalan, onaj čeko yebe mu se za sve, on bi volio francusku u baražu veli, valjda da je što sigurnije da zjanimo. Čolaković mi ne izgleda hrđavo. E sad, nit mi, koji volimo ovu državu, možemo birat ilju ili čeku, njih biraju oni koji državu ne vole.
- Stone Island
- Kontakt:
Ne možemo se ni niz vodu pustiti.Moramo se boriti protiv toga ma koliko god to nemoguće izgledalo.NoName je napisao/la:Munib mi dodje ko neki dalji rod. 643 koljeno, doduše.
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 12 okt 2009, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
- velez_mostar
- Kontakt:
Druze,pravo fine postove znas napisati,razumne jako,ali sada to nije slucaj,pa ne postoji nikakav razlog da bilo sta pozitivno napisemo o ovim ljudima...u pravu si sto se tice toga da je drzava konstruirana tako da njima daje mogucnost da se biraju kako se biraju,i da rade to sto rade.ali opak moras biti objektivan i tom slucaju jako ,jako "udariti" po ovim ljudima.NoName je napisao/la:Kakva država takav i savez. Čim se ustav države promjeni, vjerovatno će i savez a do tada teško.
Za ubistva se isto slazem,ali postoje drugi nacini da plate za sve sto su uradili nasem fudbalu.
- NoName
- Kontakt:
Onda se borimo protiv organizacije države. Nema promjene strukture saveza dok je država ovakva, uzalud.
Eh hoce se usreceti s Rensingom. Evo vec me uhvatio strah, pa bit ce s njim nepobjedivi.seha je napisao/la:Danas gledam na TVu ( eurosport2 sb )snimak utakmice Srbija vs Rumunija, govore oni komentatori da se uputio poziv Rensingu golmanu Bayerna od saveza Srbije jer mu je majka porijeklom iz Srbije eto kako se to radi...
Ko pita taj ne skita
btw
Meni se isto rukovodstvo saveza nesvidja, ali moramo biti realni i reci da su i oni nesta uradili, evo vratili su Begovica, sada hoce Medunjanina, pa onog Vukcevica, a bilo bi doboro kada bi vratili i Hajrovica, koji igra u Arsenalu i vazi za odlicnog stopera.
Kod saveza mi se ne svidja zato sto nemaju osobu zaduzenu za mladje kategorije, kao sto je primjer u Njemackoj reprezentaciji Sammer.
A slazem se s prethodnim postom da mi ne mozemo birati neke ljude u savezu i da je savez samo kopija Daytona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Stone Island
- Kontakt:
Da je sreće borili bi se i protiv toga.To bi nam ustvari trebao biti prioritet ali evo ako se plasiramo na SP nećemo imati kad ni misliti o tome.Tako nam je...NoName je napisao/la:Onda se borimo protiv organizacije države. Nema promjene strukture saveza dok je država ovakva, uzalud.
http://www.nfsbih.ba
Account suspended
Account for domain http://www.nfsbih.ba has been suspended
Jeli ovo samo kod mene, ili?
Account suspended
Account for domain http://www.nfsbih.ba has been suspended
Jeli ovo samo kod mene, ili?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i kod mene
hahah
JADOVI

hahah
JADOVI

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nije samo kod tebe 
Bash sam tamo napisao. Fukare pokrale sve,pa im nije ostalo ni da domenu produze

Bash sam tamo napisao. Fukare pokrale sve,pa im nije ostalo ni da domenu produze

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Presli su na drugu domenu:
http://www.nfsbih.net/Default.aspx
http://www.nfsbih.net/Default.aspx
Ne mogu da vjerujem do čega je došlo, nisu mogli uredno da produže .ba domenu na još poneku godinu (1 godina .ba domena = 63 KM!)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jesili ti cuo za zivotinju koja se zove ,,kameleon,,Knele je napisao/la:Ne mogu da vjerujem do čega je došlo, nisu mogli uredno da produže .ba domenu na još poneku godinu (1 godina .ba domena = 63 KM!)

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne.harishp je napisao/la:Jesili ti cuo za zivotinju koja se zove ,,kameleon,,Knele je napisao/la:Ne mogu da vjerujem do čega je došlo, nisu mogli uredno da produže .ba domenu na još poneku godinu (1 godina .ba domena = 63 KM!)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, invincible1921, Mostarska, s4mke i 48 gostiju.