Nije ništa čudno nego ti fali objektivnosti. Imam osjećaj da sve ovo posmatraš kao igricu. Ono, poredaj u 4231 i to je to.PasodelMar je napisao/la: ↑15 okt 2024, 23:45Navedi molim te i utakmice protiv Engleske i Italije da zaokružimo. Zatim pogledaj zadnji rezultat Engleza i sve će ti biti jasno, ili rezultate i igru Italijana na EP odmah nakon naše utakmice sa njima. Naravno da si i tada na isti način opravdavao kao i sada. Čudno, zar ne?hurem je napisao/la: ↑15 okt 2024, 12:32Niko ne spori da je momak naše potencijalno zlato ako se nastavi pravilno razvijati. Zato vec u januaru mora put Europe.
Mađarska je bila dobra prilika da vidi koliko je još posla pred njim.
@Pasodel, ti porediš Mađarsku i 5x jače reprezentacije Njemačke i Nizozemske kada kazes da se nesto ofanzivno uradilo?! Svaka ti čast. Mađarska koja stane i kad ne vodi, a pogotovo kada vodi, i ostale dvije repke koje napadaju i kad vode i ne daju ti disati.
A stvarno si pošten.
Pa vise smo uradili protiv Njemačke nego sinoć, pogotovo kada uzmeš u obzir snagu protivnika.
Da bi igrao s 4 nazad ti moraš imati odlična sve 4 igraca a ne cvajtasa Bicu, neuigranog Katica, slabašnog Gazibegovica. Ispred njih DM koji ne igra.
Zato moras pojačati odbranu s 3. stoperom i igrati 352 ili 532, zavisi kako ko gleda, 361.
Da imaš na okupu ove igrače ja bih prvi rekao 4 nazad:
Dedic, Ahmedhodžić, Katic(Hadzikadunic), Kolasinac.
Ovo bi bila zadnja linija s kojom bih smio i na najjače.
Sto se tice Engleske i Italije - tek to je besmisleno porediti.
Ljudi u jeku priprema za EP a mi na odmoru. Fali ti 15 igraca, ali bukvalno 15 igraca. Novi stručni štab. Reprezentacija u blatu, na samom dnu u svakom smislu. Kontinuirani porazi. Psihički uništeni igrači došli iz neuspjeha (kval.) u neuspjeh (baraz), plus svi raniji neuspjesi. Luzerski mentalitet. I da ne nabrajam.
I opet te Engleska slomila tek u 85.min.
Pogledaj ko njima ulazi s klupe a ko nama?!
Protiv Italije si imao 2,3 vrlo dobre situacije, da ne kažem odlične da povedeš 1:0. Hajradinovic je masao i moguće i nemoguće.
Na kraju ti je Ahmedhodzic imao odličnu situaciju za 1:1 ali tu je bio poprilično kilav - a rezultat toga je ovo s početka sto sam ti rekao - nekome pripreme u jeku, naši na odmoru faktički.
Ja ne znam sta si ti očekivao...ali stvarno?!
Jedina loša utakmica je ona sinoć protiv Mađarske.
Sve ostale su naša realnost ali se vidio neki smisao u njima.
Sinoć je pogriješio što je poslušao "tebe" i zaigrao s 4 nazad, bez obzira što nije bilo Demirovica i Barisica. To mu je bila krucijalna greška i glavni razlog poraza.