Keru jedan, sto mi se javljas na privatnim porukama. Djete jadno. Drzi se pranja guzica, ostavi se laganja po forumu. Nisam ja derpe, keru glupi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:59Americki keru nauci se pisat niko te ne razumije sta hoces da kazes. Nije ti ovdje mjesto daleko si od izvora, od fudbala od inteligencije. Prati tamo baseball cudi me da te neki nigger nije jos odvalio palicom tamo. I reko sam ti miran da budes kad te zove cesar millan uz nogu . Dobro tamo duvaj kite crne i od narandzastog da ti nebi uskoro bila noga iz USA. You know what i mean? Drzi se offtopic tamo preporucuj ljudima koja piva americka da piju kasperu.
Haris Tabaković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Tabaković
-
- Kontakt:
Mozda hoce da mu sredis vizu za USA.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Sta si se usro ckapi?? Americki picic. Cuj pranje guzica haha kakav idiot cistis toalete tamo u texasu po Kfc-u ili popeyes. Malo kopile, drzi se tamo hokeja na ledu gdje si zube izgubio i pive mani se fudbala. Kanceru vidis da nema napredka 30 godina zbog takvih propalih niggera kao tebe.soko je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:13Keru jedan, sto mi se javljas na privatnim porukama. Djete jadno. Drzi se pranja guzica, ostavi se laganja po forumu. Nisam ja derpe, keru glupi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:59Americki keru nauci se pisat niko te ne razumije sta hoces da kazes. Nije ti ovdje mjesto daleko si od izvora, od fudbala od inteligencije. Prati tamo baseball cudi me da te neki nigger nije jos odvalio palicom tamo. I reko sam ti miran da budes kad te zove cesar millan uz nogu . Dobro tamo duvaj kite crne i od narandzastog da ti nebi uskoro bila noga iz USA. You know what i mean? Drzi se offtopic tamo preporucuj ljudima koja piva americka da piju kasperu.
This is all in your head, you're sick, twisted. You're a pathetic psychopath, taking on attention...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mozes mislit, javlja mi se na na pp. Prijeti nesta, znas odmah skim imas posla

Hahah usro sam se. To sto si napisao dole to je za tebe idiote. Prijetis ljudima po forumu sto ti kazu da si lazov. Bolestan si. Nisam ja u texasu idiote, radio dole.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:28Sta si se usro ckapi?? Americki picic. Cuj pranje guzica haha kakav idiot cistis toalete tamo u texasu po Kfc-u ili popeyes. Malo kopile, drzi se tamo hokeja na ledu gdje si zube izgubio i pive mani se fudbala. Kanceru vidis da nema napredka 30 godina zbog takvih propalih niggera kao tebe.soko je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:13Keru jedan, sto mi se javljas na privatnim porukama. Djete jadno. Drzi se pranja guzica, ostavi se laganja po forumu. Nisam ja derpe, keru glupi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:59
Americki keru nauci se pisat niko te ne razumije sta hoces da kazes. Nije ti ovdje mjesto daleko si od izvora, od fudbala od inteligencije. Prati tamo baseball cudi me da te neki nigger nije jos odvalio palicom tamo. I reko sam ti miran da budes kad te zove cesar millan uz nogu . Dobro tamo duvaj kite crne i od narandzastog da ti nebi uskoro bila noga iz USA. You know what i mean? Drzi se offtopic tamo preporucuj ljudima koja piva americka da piju kasperu.
This is all in your head, you're sick, twisted. You're a pathetic psychopath, taking on attention...
Dosta za danas, nego fantice bujrum za minesotu, odvescu te na americko pivo i kfc da pojedes..samo javi kad
-
- Kontakt:
Zvao sam te na kafu ne smijes pi.cketino. haj malo placi ovdje drugarima kakav klaun. Pa vidis da sam pogodio idiote da cistis toalete po texasu
kakav imbecil sta je ovo. Sreca daleko si od svijeta tako nesta samo moze amerika izdrzavat i trpit. Haha kakav ocaj od osobe.

Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pa piz.do ja zivim u minesoti. Cistim toalete, nemam para za bosne dodji u Minnesotu. Bujrum jado jadnibhfanatic14 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:40Zvao sam te na kafu ne smijes pi.cketino. haj malo placi ovdje drugarima kakav klaun. Pa vidis da sam pogodio idiote da cistis toalete po texasu![]()
kakav imbecil sta je ovo. Sreca daleko si od svijeta tako nesta samo moze amerika izdrzavat i trpit. Haha kakav ocaj od osobe.
Sta se prepo, necu te jbt samo da popricamo ko ljudi.
Kazes da imas para, kupi kartu za ameriku

-
- Kontakt:
Pa ja znao sam tu je glavni hokej i kosarka i monster trucks. Ne pijem a kfc evo 5 minuta pjese od mene. Daleko si ti znaci nema te nikad u bosni. Samo New york dolazim nekad ali ne volim tu zidovsku zemlju glavne ubice svijeta.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Like svi koji bi voljeli da fanatic umre.
- Beduin
- Kontakt:
Pa javlja ti se jer si u Americi, daleko od njega pa moze talasat.soko je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:29Mozes mislit, javlja mi se na na pp. Prijeti nesta, znas odmah skim imas posla![]()
Tupan zivi od fudbala
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Druze njemu na bajramskom turniru u Grazu daju da šuta lopti na poluvremenu pa mu navijači aplaudiraju.Beduin je napisao/la: ↑19 okt 2025, 00:00Pa javlja ti se jer si u Americi, daleko od njega pa moze talasat.
Tupan zivi od fudbalaposerem se na onog ko 1KM dadne degeneriku poput Fanatica.
Znaš ono kao onoj djeci posebnim potrebama.
Ma jok ba. Ovaj ima dobrih namjera prema reprezentaciji a Husara samo da ugura svoje igrace.
Sjeti se Pirica i Mešanovica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Beduin
- Kontakt:
Sad mi sve ima smisla. Zato i zivi od fudbala, dobija donacije i potpisu mu se na majicu na turnirima i nekim lokalnim utakmicama.jasmin10 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 00:16Druze njemu na bajramskom turniru u Grazu daju da šuta lopti na poluvremenu pa mu navijači aplaudiraju.
Znaš ono kao onoj djeci posebnim potrebama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Stvarno ne znam čitaju li ovo administratori!? Je li vrijeme da ovog ušlju pošalju na spavanje konačno?
Ne prolazi njima ništa ispod radara, nego zažmire kad im je korisno.
Isto kao što je tema ''Chat - bez politike i ratnih priča'' puna politike i ratnih priča.
Kad ovakvi pretjeraju po njihovim imaginarnim pravilima, onda im daju neki performativni ban. Ovi naprave novi profil gdje je očito da su oni i sljedećih 5 godina opet rade isto po forumu
Haman je to, drže im forum živim pa nek ide životNeznam55 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 13:35Ne prolazi njima ništa ispod radara, nego zažmire kad im je korisno.
Isto kao što je tema ''Chat - bez politike i ratnih priča'' puna politike i ratnih priča.
Kad ovakvi pretjeraju po njihovim imaginarnim pravilima, onda im daju neki performativni ban. Ovi naprave novi profil gdje je očito da su oni i sljedećih 5 godina opet rade isto po forumu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 18 gostiju.