FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

bilalinho2
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la bilalinho2 » 22 avg 2009, 21:47

2 2 maksimovic
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 22 avg 2009, 21:56

et o penal 3-2

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 22 avg 2009, 21:57

Cisti penal nema se sta prigovoriti
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 avg 2009, 21:58

Kakvo sranje od lige,sudija, i svega..,hahah,takav pritisak na sudiju gariba da ovaj mora svirat nesto,jao sramote od lige..ko je u nas prvi,ne moze Borac ,da se mi skupimo ,regularno pobjediti...katastrofa!Mora da je u startu sezone regulisano da Borac mora biti u vrhu,jer ce se iz Parlamenta povuci srbi,pa je to rjeseno..a,sramote ,nevjerovatno,pa ja mislim da je SIroki dobio da ne bi zivu glavu izvukli iz tog grada!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2009, 22:00

velez_mostar je napisao/la:Kakvo sranje od lige,sudija, i svega..,hahah,takav pritisak na sudiju gariba da ovaj mora svirat nesto,jao sramote od lige..ko je u nas prvi,ne moze Borac ,da se mi skupimo ,regularno pobjediti...katastrofa!Mora da je u startu sezone regulisano da Borac mora biti u vrhu,jer ce se iz Parlamenta povuci srbi,pa je to rjeseno..a,sramote ,nevjerovatno,pa ja mislim da je SIroki dobio da ne bi zivu glavu izvukli iz tog grada!
de boga ti cist peneal nidje veze ti je izjava,kakav pritisak nidje nikog..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 avg 2009, 22:00

odakle se pjesma cuje
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 22 avg 2009, 22:01

Sramotaa...Siroki je trebao odnijeti cak 3 boda,a vraca se bez i ceg....Dodik platio Borcu titulu!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 22 avg 2009, 22:02

Dobra utakmica,postena pobjeda!!! :!: :ugeek:
Ne serite djabe...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 avg 2009, 22:06

daj ,bola,sta pricas ,kakva postena pobjeda,valjali se igraci Borca,pravili pritisak na Sudiju ,psovali mu,cuje se sa strane,ciste kartone u par navrata nije podijelio igracima Borca,sramota je ovo ,cista sramota za nas fudbal,sramota da se vracamo na isto!!!Sto se tice ovog penala,pa vani je ovo bilo,nije nikako u sesnaestercu,i ako je vec start daje se crveni karton.Nisam u zivotu gledao losije sudjenje.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 avg 2009, 22:07

ovaj trner borca kuka na sudije u 1 p a sada su heroji sve super smiješno :mrgreen: :mrgreen:

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 22 avg 2009, 22:11

velez_mostar je napisao/la:daj ,bola,sta pricas ,kakva postena pobjeda,valjali se igraci Borca,pravili pritisak na Sudiju ,psovali mu,cuje se sa strane,ciste kartone u par navrata nije podijelio igracima Borca,sramota je ovo ,cista sramota za nas fudbal,sramota da se vracamo na isto!!!Sto se tice ovog penala,pa vani je ovo bilo,nije nikako u sesnaestercu,i ako je vec start daje se crveni karton.Nisam u zivotu gledao losije sudjenje.
Nevalja sudija jer su vam konkurenti za prvo mjesto smijesni ste haha cist penal ko suza Borac je bolji bio svakako

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 22 avg 2009, 22:12

velez_mostar je napisao/la:daj ,bola,sta pricas ,kakva postena pobjeda,valjali se igraci Borca,pravili pritisak na Sudiju ,psovali mu,cuje se sa strane,ciste kartone u par navrata nije podijelio igracima Borca,sramota je ovo ,cista sramota za nas fudbal,sramota da se vracamo na isto!!!Sto se tice ovog penala,pa vani je ovo bilo,nije nikako u sesnaestercu,i ako je vec start daje se crveni karton.Nisam u zivotu gledao losije sudjenje.
Aha...100%...Jos da ne navijas za Velez mozda bi malkice povjerovao...Ajd kad se ohladis dodji pa nesto reci. :roll:

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 22 avg 2009, 22:13

ljudi ljudski jeste vi svi napaceni majko..100% penal;)

utakmica inace super golovi super, pogotovo 2:1 wagnera. borac izgleda da ima ekipu za sami vrh lige ove godine (uz zelju, siroki, sarajevo i mozda zrinjski).

redovno pratim preko tv-a utakmice PL BiH, ako bar nemogu ici na stadion mogu pratit i podrzat projekat ovaj.

vidi se napredak u fudbalu, pogotovo u nasoj PL;)

pozz

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 avg 2009, 22:13

mislim da je borac zasluzeno pobjedio..a penal je ko kuca ba...polomi ga golman ali tako ga jako spuca da ga je izbacio iz sesnesterca
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 22 avg 2009, 22:14

Sto se tice igre, zasluzena pobjeda Borca, Siroki je jos imao i srece da bude u igri cijelo vrijeme, nisu postene prilike napravili, i drago mi je da je Borac dobio.
Sto se tice trenera, pa sta ako je rekao da su heroji, covjek se zanio malo poslije utakmice, isto kao da je to sta strasno.
Sto se tice penala, cist k'o suza, i UNUTRA ako se malo bolje zagledas. Druga je stvar sto ovaj navijac Veleza vise voli da vidi Velez na prvom mjestu nego cist penal, ali to je vec njegov problem.
Sto se tice onih psovki i prijetnji, eh to nije valjalo nikako, nisam bas povezao ko ondje kome sta psuje, ali trebalo je to sankcionisati kartonima, da se takve stvari ne ponavljaju.
Sto se tice mene, navijam za Zelju, ali mi je drago vidjeti da klubovi iz vecih gradova (iz kojeg sam nisam) vode glavnu rijec, jer ce tek tada nas fudbal krenuti naprijed. Lijepo je vidjeti Borac, Velez i Zelju na vrhu, tu im jos fali Sarajevo, jer to su realno velikani naseg fudbala.
Sto se tice Dodika, mislim da nije uopste zasluzio da se spominje bilo gdje, koga briga za tog debila.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 avg 2009, 22:16

Cista pobjeda Borca ko suza penal jos cisci golman pokupio onog igraca doslovno Bilbija bravo majtore igrac jos malo za A nase repke strasan je 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 avg 2009, 22:20

Sta laprdas, jadan ne bio!

Imali smo 10 100% sansi, bili daleko bolji u ogromnom dijelu utakmice. Siroki dao golove iz 2 suta, nije vise sanse imao! Penal za Borac cist k'o suza i slazem sa da je onaj konj od sudije morao dati crveni karton. A sudiju je i trebalo psovati posto nije svirao cist penal nad Bilbijom u prvom pol. kada ga je odbrambeni drzao rukama.

Bilbija je zvijer. Momak ima samo 18 godina!

P.S. Da neki ovdje znaju koliko mi, Borcevci, mrzimo Dodika ne bi lupetali svakakve gluposti!
HAJ FAJV

belinea
Kontakt:

Post Postao/la belinea » 22 avg 2009, 22:28

nijedan penal prije onoga nije bio a ovaj zadnji je ko suza a oni prije toga ni govora...sve u svemu nekako digoste,sljedeca tekma je spustanje na zemlju zvijezda jos nije izgubila na svom 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 avg 2009, 22:28

I opet sebe citiram prije početka prvenstva. Borac 1, Velež 2. Smijali su se mnogi ali eto vam sada. Tu sam i u vrh svrstavao Zrinjskoga ali on će da proradi još. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 avg 2009, 22:32

Po meni, ukoliko se ne pojacamo nekim iskusnijim igracima necemo moci do titule. Previse je mladjarije u prvom timu, pa su tu povrede i kartoni...
Samo da na kraju nekako budemo medju prve cetiri ekipe pa da i mi vidimo malo tu Evropu! :D
HAJ FAJV

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.