NBA offseason 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA offseason 2022/23
Skroz dobar ugovor za Nurkića, svaka mu čast
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Atlanta is trading Kevin Huerter to Sacramento for Justin Holiday, Mo Harkless and a future first round pick, **** tell EPSN.
The Kings are sending a 2024 lottery-protected first-round pick to the Hawks for Huerter, **** tell ESPN. Pick becomes Top 12 protected in 2025, and top 10 protected in 2026.
Kings wanted to get better and more versatile on the wings and do that with Huerter and free agent Malik Monk. Both will play next season at 24 years old and fit into the age timeline with Domantas Sabonis and De'Aaron Fox.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The NBA is changing the take foul rule for summer leagues in San Francisco, Utah and Las Vegas -- one free throw, plus the ball, for transition take fouls.
Znaci preview onoga sto ce biti i u RSu. Konacno.
The Indiana Pacers are trading guard Malcolm Brogdon to the Boston Celtics, **** tell ESPN.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Oni trebaju cijeli koncept izvodjenja faula promijeniti. Slobodna dosudjena, igrac ide na liniju slobodnih i odma sutira. Utakmice NBA su jednostavno preduge i ne treba im cijela procedura oko izvodjenja slobodnih kad se moze ubrzati za 5 put cijeli postupakNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2022, 19:29The NBA is changing the take foul rule for summer leagues in San Francisco, Utah and Las Vegas -- one free throw, plus the ball, for transition take fouls.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brogdon je ionako los igrac postao. Ne vidim da ce biti neki bitan faktor u PO. Ako istok bude zdrav, druga runda im je najvise sto ce ici
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobar je ovo posao BOS.Brogdon je odlican igrac kokeg povrede zezaju, ali kad je zdrav, bice im od ogromne koristi.
I još imaju 17.1mil TPE od Fourniera za iskoristiti do 18og. Top top contenderi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2022, 19:43Dobar je ovo posao BOS.Brogdon je odlican igrac kokeg povrede zezaju, ali kad je zdrav, bice im od ogromne koristi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
AU MOZE BROGDON
- baboedindzeko09
- Kontakt:
puno je neismith i pick ali valjda znaju sta rade
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cuj puno, kakav neismth... malcom moze puno doprinijeti ekipi za razliku od ovog... valjda ga povrede zaobidju...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jeste puno, Neismith je dobar potencijal na obje strane terena, nije plaho puno prilika dobijao, nekad je znao pokazati glance onog talenta zbog cega je draftovan visoko, Brogdon je injury-prone, slazem se kad igra da je odlican ali problem su te povrede, jos u to i pick
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne uklapa se Nesmith puno u timeline ove ekipe, ne možemo više nikog čekati nego jednostavno napadati tu titulu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 20:08Jeste puno, Neismith je dobar potencijal na obje strane terena, nije plaho puno prilika dobijao, nekad je znao pokazati glance onog talenta zbog cega je draftovan visoko, Brogdon je injury-prone, slazem se kad igra da je odlican ali problem su te povrede, jos u to i pick
Ja bi prije dao i Granta i Pricharda jer Nesmith ima najveći potencijal, ali eto trebalo se nekog pustiti. Pick prve runde sljedeće godine ne vrijedi ništa jer će biti 25+, a dobijaš strašnog igrača. Čovjek je hladno sve što nam nedostaje, ne narušava puno defanzivu, strašan iq, solidan šuter. Ne očekuješ od njega da ti gazi neke ogromne minute ni kroz RS ni kroz PO tako da ne bi trebalo biti puno problema.
Brogdon/Smart/White/Pritchard/Tatum/Brown/Horford/Grant Williams/ Robert Williams i Galinari su strašna rotacija. Imamo još TPE od 17 miliona i onih par sitnih al čisto sumnjam da ćemo to iskoristiti jer ne vjerujem da ćemo puno porez plaćati.
Udonis u svom posjedu ima Rileyov sex tape, nema druge.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Jos jedan odlican posao Bostona
Kakav crni Nesmith, ne moze se sastaviti sa sobom kad je na terenu. Daj boze da bude u ligi kad mu istekne rookie ugovor kako je krenuo

Kakav crni Nesmith, ne moze se sastaviti sa sobom kad je na terenu. Daj boze da bude u ligi kad mu istekne rookie ugovor kako je krenuo
Neće se TPE koristiti daj još Tj.Warrena za ovo i ja prezadovoljan.
Brogdon nije los igrač, ako ga povrede zaobiđu, može puno doprinjeti u PO, ima visinu, dobar Playmaker.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Brogdon ne da nije loš igrač nego je odličan. Bolji i od Smarta i od Whitea, mislim da planiraju da bude treći igrač ove ekipe.
Zanima me kakav će RWIII biti sljedeće godine, da li će bar malo u napadu napredovati ili će i dalje samo cijepati difens.
Zanima me kakav će RWIII biti sljedeće godine, da li će bar malo u napadu napredovati ili će i dalje samo cijepati difens.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
dzaba
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 01 jul 2022, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.