Utakmice klubova iz BiH na TV-u

lisander
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la lisander » 28 feb 2009, 00:11

ne kontam majke mi, od dva derbija, koja ce privuc najvise raje, oni nasli prenositi Siroki i Slaviji, svi znamo da na je liga karin pa ovako u Tuzli i u Sarajevu bar ce se nesto moci vidjet na tribinama

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 feb 2009, 00:15

lisander je napisao/la:ne kontam majke mi, od dva derbija, koja ce privuc najvise raje, oni nasli prenositi Siroki i Slaviji, svi znamo da na je liga karin pa ovako u Tuzli i u Sarajevu bar ce se nesto moci vidjet na tribinama
Kume termin,u terminu od 15 sati ce na programu biti englezi jbg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 28 feb 2009, 00:21

Pa termin je idealan,kud ces bolje nego u 20:00, po meni bi najnormalnije bilo kada bi se prenosila utakmica sa Koseva jer je to realno gledajuci derbi kola,utakmica na Tusnju je isto zanimljiva,ali nemaju rasvjetu,
i u Banja Luci bi trebala bit dobra utakmica,ali eto ni Siroki-Slavija nece biti losa utakmica za pogledati.Slavija trenutno 2.,a Siroki godinama dobar.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 28 feb 2009, 05:08

bh hrvat je napisao/la:prenos je na bht u 20h sutra sa šiirookog što bi rekli hercegovci. samo da je veldin spaho ne prenosi
I to sto kazes,Spaho "tavrlja" samo da se nesto kaze,jedini sportski komentator sa BHT1 kojeg iole mogu slusati je Igor Kristic ili Krstic kako mu li je vec ime,mada i on nije nesto extra........ najvise mi ide na zivce sto se ne pripreme za prijenosa,umjesto da prikupe sto vise tacnih informacija,u njih ovako ide prica,mislim da je to bilo te i te godine,mislim da smo tada pobjedili(kada prica za tekme iz proslosti),drzavni posao pa ih niko ne tjera da rade bolje i zasticeniji su od polarnog medvjeda.......neka vrate pitara Bahu hehe,jeste da je pitar ali ima provala kao npr. Bajramovic je strijelac,Zlatan Bajramovic je strijelac jesam li ja to rekao,naravno uz obavezan povisen ton....eno onaj Marjan Mijajlovic sa Sport Kluba izgleda dolazi na Hayat,i on bi bio dobar ali ovi ga vec "klapili"......

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 28 feb 2009, 05:24

Kevin je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Nece prekinuti potpisali su ugovor.

@Kevin
Pa trebali bi, ali vidi ovo, ako imas bht sto bi onda gledao justin.tv umjesto bht, samo oni mogu stavljati tekme koje se negdje prenose, nemaju oni svoju kameru negdje tamo pa da oni snimaju i stavljaju.
pa problem i je sto nemam bht1!
Ima na web stranici BHT1 mogucnost da se preko media player-a gleda njihov program uzivo ali ne znam koliko to steka ili ne.....bas me interesuje koliko ce prvo kolo donijeti domacinskih pobjeda,hoce li gosti odnijeti neke bodove,ako prvo kolo gosti ne odnesu neke bodove onda se ni od ove polusezone nema sta ocekivati,logicno(logika umrla kod nas vec odavno) bi bilo da gosti u prvom kolu odnesu neke bodove zbog jos uvjek nespremnosti i neuigranosti pojedinih ekipa i jos nekih razloga ali.....vidjecemo

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 feb 2009, 11:17

ne bi bilo lose, da recimo, uzmu za sukomentatore neke ljude iz grad odakle prenose utakmicu,ali to recimo za jesenski dio..ono kao u hrv. Volim nogomet!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 28 feb 2009, 21:20

Evo gledam Sir vs.Sla,nije lose hehe,solidan tempo igre pogotovo u prvih 20-25 minuta,Siroki opasniji pogotovo u kontrama,Slavija imala jednu sansu ili mozda bolje receno polusansu,par puta se zaili na ofsaj ali ja mislim da je pomocni bio u pravu,jednom je Spalevic umalo izbio sam pred golmana ali je bandovic bio brzi,da je htio pomocni mogao je i tada dignuti zastavicu ali nije,nije bio ofsajd,Siroki ih hvata na ofsajd,lisac je onaj Katalinic,sudije gotovo neprimjetne(tako je i najbolje),nema puno sjeckanja igre a i nije bilo neke grube igre u prvom poluvremenu,nadam se da sudije nece nista uprskati u drugom........

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 mar 2009, 08:55

nisam gledo kako su realizirali prenos sa koliko kamera,kako je komentator vodio tekmu jel bar znao sve igrace na terenu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

rob do grob
Kontakt:

Post Postao/la rob do grob » 01 mar 2009, 09:33

ma dobro je neka je samo krenulo bit ce zanimljivi tekmi svaka cast bht1 itd
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 01 mar 2009, 11:01

kako prodje prijenos ,nisam bio u kuci???

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 mar 2009, 11:08

Nisam gledo utakmicu Sir-Sla ali sam cuo da ima neko glasanje koja ce se utakmica prenosit (sada kad rodjeni pocnu tipkat poruke :D ),Moze li mi neko objasnit o cemu je rijec i kako to ide?

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 mar 2009, 11:16

Eagles je napisao/la:Nisam gledo utakmicu Sir-Sla ali sam cuo da ima neko glasanje koja ce se utakmica prenosit (sada kad rodjeni pocnu tipkat poruke :D ),Moze li mi neko objasnit o cemu je rijec i kako to ide?
Ako te Rođeni otipka neće ti dobro biti ;) :lol:

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 01 mar 2009, 11:44

bistrikboy je napisao/la:nisam gledo kako su realizirali prenos sa koliko kamera,kako je komentator vodio tekmu jel bar znao sve igrace na terenu...
Mislim da je bilo 8 kamera, znao je sve igrace, jedina im je mana sto nisu dobro odradili ono sa ponovljenim snimcima, kad je ofsajd i tako to... Npr. kad je ofsajd oni ne prikazuju trenutak kad je igrac uputio loptu neg kad je ona na pola puta...al jbga. dobro je bilo za prvi put, samo nije bilo velike borbe od strane igraca sto je prouzrokovano malom posjetom navijaca... trebaju nekad prenosit neki derbi sa bilinog polja, jer celik ima najbolju posecenost u ligi...pozdrav

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 01 mar 2009, 11:48

Ja sam glasao savršeno ispravno, poslao riječ DERBI2 i skide mi pola marke i kaže "greška u ključnoj riječi, pokušajte ponovo"! I dva puta tako! Tako da znate da je to trenutno mrtva krađa!

http://img520.imageshack.us/my.php?image=glasanje.jpg

Izgleda da se moglo glasati samo za vrijeme utakmice.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 mar 2009, 11:50

Boubacar Dialiba je napisao/la:Ja sam glasao savršeno ispravno, poslao riječ DERBI2 i skide mi pola marke i kaže "greška u ključnoj riječi, pokušajte ponovo"! I dva puta tako! Tako da znate da je to trenutno mrtva krađa!

Nisam sinoć bio kući pa nisam ni vidjeo ovo. jeli ovo mi biramo derbi koji će BHT prenositi ili ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 01 mar 2009, 11:58

nego jestel uzivali u prenosu tolke stranice ispisalitreba prenos treba i sad nevidim ovdje ni jedan komentar u vezi prenosa

evo jacu dadi jedan slucajno sam "naletio" na bht dok sam sportklub trazio i ona grafika je fakat na zavidnom nivou.....vucko je se nebi postidio

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 mar 2009, 12:00

Boubacar Dialiba je napisao/la:Ja sam glasao savršeno ispravno, poslao riječ DERBI2 i skide mi pola marke i kaže "greška u ključnoj riječi, pokušajte ponovo"! I dva puta tako! Tako da znate da je to trenutno mrtva krađa!

Bože sačuvaj, u ovoj državi se samo gleda kako ukrasti pare od građana :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 mar 2009, 12:01

dobra utakmica skroz bila..meni za sada opravdala prijenos..i nadam se sto vise ovakvih...i da ce na svima biti golova..

a sto je najbitnije...sudac nevidljiv..i to Arnautovic, zbog kojeg se cesto prosvjeduje..jos jedan dokaz da nam suci nisu invalidi, vec samo treba nesto poduzeti da se normalno, u normalnim uvjetima radi...

ovako suđenje je bilo cijelo vrijeme kod nas, jesen, a i prosle godine..tako da ste se sad svi mogli uvjeriti..a dokaz je i da se nitko nije pobunio ...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 01 mar 2009, 12:16

Vidim ovdje niko nije pisao o ovome, ali ja moram jer je to kao prvo bruka za jednu drzavnu televiziju, a s druge strane ukrali su autorsko djelo, cija se prava na koristenje mogu kupiti vrlo jeftino.
:arrow:
Znate sta je zalosno, da je ekipa sa BHT ukrala ilustraciju sa istock.com kako bi napravili logo/banner za prenose premijer lige. Nema veze sto cijena ilustracije na ovom sajtu kopsa od 1$ - 24$, ne oni su to morali ukrasti. I to toliko ofirno da se vidi istock watermark u dnu slike. Pa ce onda praviti priloge o pirateriji i slicno. :shock:

slika

http://www.bhrt.ba/uimages/premijerliga2702.jpg

slika

I da, je li se liga zove PREMIJER ili PREMIER? Na ovom logu stoji PREMIER :? :? :?

http://www.istockphoto.com/file_closeup ... id=2671426

Ovo je sramota za drzavnu teeviziju, i nadam se da ce osoba koja je napravila ovo odgovarati!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 mar 2009, 12:29

ja mislim da je premijer to sve nepismeno
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Bejker, bhfanatic14, Hrammm1921, ristagrad i 35 gostiju.