De procitaj sta si napisao.Igrac Sarajeva bolji od igraca iz Torina...Rahmanovic ne moze doci do klupe u Dinamu,a o Torinu da ne govorim.Nije se mogao zadrzati u mrtvom Celju
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pokusava??? Eto koliko znas. Rahmanovic je prije 1.5g bio klupiran jer je klub odbio ponudu za njega. Kasnije je pristao na novi ugovor. Sarajevo sigurno ne prodaje igrace preko reprezentacije.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2020, 17:36Sta je problem, Hadzic pokusava prodati ova dva propaliteta. Sve preko grbace reprezentacije, ja sam mrzitelj Sarajeva onda ste vi mrzitelji reprezentacije.
Pa mozda je mislio da je Rahmanovic u boljoj formi kao i sto jeste ?
Ja govorim o trenutnom stanju, Gojak mozda jeste veci talenat i mozda ali samo Mozda dogura do prve postave Torina.
Hvala lijepof0rest1946 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 17:40Pa mozda je mislio da je Rahmanovic u boljoj formi kao i sto jeste ?
Naravno da nije bolji od gojaka niti ce i kad biti, Gojak je super igrac ali pao u formi..![]()
Nije on nikakav navijac Zelje ako si na to aludiro, nego ima komplex prema svemu sto dolazi iz Sarajeva...f0rest1946 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 17:38Treba ih razumiti harixs brate, 8 godina bez titule a naše Sarajevo iz godine u godinu sve jace i jace i ostalo im je samo ovo da pljuju po nasim igracima ako su dobili priliku u repci, evo ja kao pitar kazem da oni nisu neki strasni igraci da ce podici veci nivo nase reprezentacije ali sta ces kad nemamo bolje, trebate svi malo spustiti loptu i ocekivanja nece nama zadugo biti repka sto je nekad bilo.
Trebat ce godina kad se rodi opet novi Misimovic, Spahic, Rahimic itd.![]()
Uporedjujes babe i zabe. Kao dq Gojak igra u Realu, a Rahman u Sarajevu pa je ovome zacementirano mjesto.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2020, 17:48hordasi ponovo zapisavaju pdf repke kao sto to redovno rade na svom pdf-u, nikog ne zanima poluamater rahmanovic, reprezentacija igra.
Izvini, molim te.