Arsenal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2023, 13:33

Brokula je napisao/la:
22 avg 2023, 11:30
Jos kad bi ovaj trener rotirao ikako pa da uopste vidimo pojedine igrace na terenu :D. Zaboravio sam da ESR i Nelson postoje
Ma i mi seremo puno ,pocevsi od mene,pa odigrana su yebena dva kola ,sta ce ih rotirati toliko a nije sezona ni pocela :mrgreen:
Ali sto se izmjena tokom utakmice tice ja ne mogu da vjerujem kakve kamikaze radi Arteta,jucer bukvalno se odlucio na branjenje jednog gola vise od pola sata,izvadio je svakog igraca koji je mogao povuci kontru a ubacio teskase ,Palace odma povadio sve defanzivce i ubacio napadace jer kontaju nemamo se od cega braniti nece nam Jorginho istrcati kontru ili Saka sa lijevog beka :rol:
Ali ajde nadam se da cemo primjeniti recept Citya spor i traljav ulazak u sezonu a da cemo kako vrijeme bude odmicalo biti bolji i ubojitiji :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 avg 2023, 15:20

bega_afc je napisao/la:
22 avg 2023, 11:22
Navodno, Pepe se vraća u prvu ekipu i biti će zamjena Saki za ovu sezonu.

Obavljen je razgovor sa igračem i predstavnicima, iskazao je kao punu posvećenost tome da se vrati i da slijedi pravila kluba.

Po meni, puno bolji potez nego prodaja zabadava. Pepe nije loš igrač, nadam se da je sredio glavu.
Ma realno mi za njega ne možemo dobiti 20M jer je nakon dobrog pocetka prosle sezone opet imao povredu.

Bolje da udara kupove i 1,2 tekme lp ako se kvalificiramo za drugi krug prije vremena

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 22 avg 2023, 15:39

slika
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 avg 2023, 18:10

Šta je sa Lokonge

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 22 avg 2023, 18:38

Rosicky je napisao/la:
22 avg 2023, 18:10
Šta je sa Lokonge
Ako Brightonu propadne transfer Balebe, krenut će po Lokongu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 avg 2023, 13:34

Jesus se vratio u puni trening sa ekipom
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2023, 04:14

Balogun u Monaku, šteta nikad nije dobio pravu priliku, al iskreno unovčili smo jedan transfer bukvalno sa ovom prodajom.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 avg 2023, 12:23

lijepo

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 25 avg 2023, 14:39

Bez buyback opcije je ovo malo para u relaciji sa ostalim transferima. Pa Chelsea je bio spreman dat preko 50 miliona funti, a ovi htjeli od njih 70. Vjerovatno jer su skontali da smo Havertza preplatili makar 20 miliona. :mrgreen:

Najjaci su mi ovi sto podrzavaju svaki potez uprave, pa sad izbacuju kako je Havertz pretrcao puno, osvojio nekih duela. Dao si za ofanzivca preko 70 miliona €, da ti ore teren? Pa to je mogao radit i igrac iz akademije. On ako ne bude makar imao Xhakinu statistiku G/A od prosle godine, to je za mene vec promasaj.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 avg 2023, 15:09

AshburtonG je napisao/la:
25 avg 2023, 14:39
Bez buyback opcije je ovo malo para u relaciji sa ostalim transferima. Pa Chelsea je bio spreman dat preko 50 miliona funti, a ovi htjeli od njih 70. Vjerovatno jer su skontali da smo Havertza preplatili makar 20 miliona. :mrgreen:

Najjaci su mi ovi sto podrzavaju svaki potez uprave, pa sad izbacuju kako je Havertz pretrcao puno, osvojio nekih duela. Dao si za ofanzivca preko 70 miliona €, da ti ore teren? Pa to je mogao radit i igrac iz akademije. On ako ne bude makar imao Xhakinu statistiku G/A od prosle godine, to je za mene vec promasaj.
Havertz je trebala biti nova alatka u pristupu igre, PLAN B. Otuda ogromne promjene igre u odnosu na proslu sezonu. Nista nije isto.

Prosle godine je pristup bio isti tokom cijele godine, ove godine se pokusavaju nova vrata otvoriti. Da li ce uspjeti u tome, vidjet cemo
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 avg 2023, 15:14

Balogun je nesretan slucaj koji je zadesio i njega i klub.

Odluka oko njegovog odlaska je napravljena cim je Eddie potpisao taj novi ugovor.

Razlika u mentalitetima, Balogun zeli biti prva opcija u napadu, a Eddie je vrijedan momak koji ce iskoristiti minimalne prilike koje mu se pruze.

Najveci pokazatelj su izbori oko reprezentacija, Balogun zeli ici tamo gdje ce ga cijeniti i voliti, odluka je pala na USA.

Eddiea su iz Ghane molili da se pridruzi + world cup minute ali on bi radije da se strpi i ako bude minimalne sanse za Englesku on ce ostati..

Nije problem biti ni jedan ni drugi, nisu svi isti, bitno je da Balogun ode i napravi karijeru onako kako misli da treba. A Eddie odradi posao drugog napadaca.
⚜️~⚜️~⚜️

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 25 avg 2023, 15:19

Kad su svi zdravi, ja smatram da Havertz ne bi trebao biti ni blizu prvih 11. Igrac za klupe od 70 miliona? Plan B bi bio neki klasicni centarfor, a Havertz ce ocigledno igrat poziciju Xhake najvise. Kako god, nadam se da ce zablistat, ali kao sto sam siguran da Vieira nikad nece bit ni za ozbiljne rotacije, takav osjecaj imam i oko Havertza i neke znacajne uloge. Jednostavno mi se ne doima kompatibilnim za ovaj Arsenal. Da ima dobru zavrsnicu, makar bih ga vidio kao konkurenciju Jesusu, ali ni tu nije nista bolji od ova dva napadaca koja imamo.

Treba im sigurno vremena da se uigraju, ali ako bude ovakva igra i oko 10og kola, onda bi nas mogla spasit samo jos katastrofalnija situacija konkurencije.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 avg 2023, 15:39

Havertz je kocka koja se ne isplati.

Sve i da dobiješ plan B koji ne postoji jer on radi isto ono što je radio Xhaka samo sa duplo manje snage i tempa ti ustvari dobiješ manje nego da imas špica drugačijeg profila od jesusa ali dobrog finišera.

Jesusa nema skoro godinu dana u službenim tekmama a evo u prva dva kola da si imao nekog finišera CP bi spratio sa 3 0.

Sa Havertzom si radio sve ono sto si radio i sa Xhakom,nikakve promjene.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 avg 2023, 15:49

Plan B je dijametralna suprotnost Havertzu-Toney. Fizicka prisutnost, sigurni golovi, visoke lopte, fokus na jednu tacku u napadu.
Havertz ne zna ni sam sta igra, a Bogami ni Arteta jer vise put nije znao dati odgovor koja mu je uloga na terenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 avg 2023, 15:59

Kanut ce negdje, kad bude trebala pobjeda na Etihadu :mrgreen:

Ko Torres na Camp Nou.

Ili u finalu protiv Reala :?
⚜️~⚜️~⚜️

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2023, 22:18

Hojlund otisao za 85 miliona eura, ovaj preko 20 zabio i ode za ovoliko, naši nikad nisu znali prodati igrača iskreno.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 25 avg 2023, 22:28

Ovo je smijesna cifra. Pa kretenoidi nisu mogli uzet vise od 35 miliona funti za igraca, kojeg ce Monaco za 2 godine prodat za 90 miliona. :tokralju:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 avg 2023, 22:52

Sumnjam da je to istina, Inter je nudio vise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 25 avg 2023, 22:57

Ma istina, evo stizu prve potvrde i on ozbiljnih izvora. Navodno cemo dobit ozbiljan procenat od buduce prodaje.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2023, 22:59

Više Everton za Iwobija dao yebote

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.