E **** je
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako vec niste nasli
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Strasni golovi Shaqa i Minamina.
Al sto Kostas dijeli lopte.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Origi bas los, skroz van utakmice
ne pomaze ni to sto mu prostor okupiraju Minamino i Eliott.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Možda grijesim ali meni ovaj Neco ne izgleda neki potencijal. Uvijek u nekoj žurbi, svaki pas mu vruć krumpir saigracu, a nazad da ne pričam.
Shaqiri najbolji igrač u prvom poluvremenu, svuda ga bilo.
Jones će biti baš dobar igrač, uvijek igra dobro. Kako će Klopp birati 3 igrača da mu igraju u sredini kad se vrate ovi stoperi. Strašno puno kvalitetnih igrača imamo tu.
Shaqiri najbolji igrač u prvom poluvremenu, svuda ga bilo.
Jones će biti baš dobar igrač, uvijek igra dobro. Kako će Klopp birati 3 igrača da mu igraju u sredini kad se vrate ovi stoperi. Strašno puno kvalitetnih igrača imamo tu.
Bukvalno zabijaju svi kojima treba za samopouzdanja.
Jos samo Jota.
Jos samo Jota.
Biće to aBd dok se adaptira, dečko je univerzalac.
Sad sam pogledao golove, kakav šut Minamina
satisfying
Jones je isto zvijer, kako ih je promiješao za treći gol..
Doduše ovaj njihov golman propuh teški, ali Minaminov ne bi tri golmana skinula
Sad sam pogledao golove, kakav šut Minamina
Jones je isto zvijer, kako ih je promiješao za treći gol..
Doduše ovaj njihov golman propuh teški, ali Minaminov ne bi tri golmana skinula
Walk on
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tsimikas > Robertson 
Grujić 90 minuta odigro. Volio bih da ostane, al mislim da mu je prevelika konkurencija u veznom redu. A opet ko zna kako će se situacija sa koronom odvijat, bolje imati širi roster.
Let's talk about SIX baby!
Origi nek se ne zajebaje i nek vrati dredove, ovako je igrac manje.
Spamm
Spamm
Alisson, Matip, Gomez, Hendo i Thiago OUT pred sutrasnji duel kontra Arsenala.
Vrlo tezak mec u najavi, pogotovo uzmemo li u obzir neigranje navedenih igraca.
Fabinho kao CB mi se jako dopada, moglo bi to funkcionirati. Problem je izostanak kapitena, i novopridoslog Thiaga. Tu ce da fali ta vizija/kreacija.
Navikli smo na goleadu, ne sumnjam da ce tako i sutra na Anfieldu da bude.
PS. Da li samo mene Jota podsjeca na Luisa Garciu

Fabinho kao CB mi se jako dopada, moglo bi to funkcionirati. Problem je izostanak kapitena, i novopridoslog Thiaga. Tu ce da fali ta vizija/kreacija.
PS. Da li samo mene Jota podsjeca na Luisa Garciu
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
Skauzeri samo da vas pitam, jel vas strah? 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jesul potvrdjeni ti izostanci ili to niata nije zvanicno, nemoguce da su avi povrijedjeniScouser je napisao/la: ↑27 sep 2020, 14:21Alisson, Matip, Gomez, Hendo i Thiago OUT pred sutrasnji duel kontra Arsenala.
PS. Da li samo mene Jota podsjeca na Luisa Garciu![]()
![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Matip, Gomez i Hendo su sigurno out zbog povreda.topnik1 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:09Jesul potvrdjeni ti izostanci ili to niata nije zvanicno, nemoguce da su avi povrijedjeniScouser je napisao/la: ↑27 sep 2020, 14:21Alisson, Matip, Gomez, Hendo i Thiago OUT pred sutrasnji duel kontra Arsenala.
PS. Da li samo mene Jota podsjeca na Luisa Garciu![]()
![]()
![]()
Alisson i Thiago vrlo moguce da je u pitanju korona.
Spamm
Spamm
@topnik1
Jutros to procitah na off stranici kluba. Mada ne vidjeh da se korona igdje spominje
Jutros to procitah na off stranici kluba. Mada ne vidjeh da se korona igdje spominje
This Klopp fella, he's not bad is he?
Ne postoji drugo objasnjenje.
U petak nije bilo nikakvih problema. Jucer su propustili trening zbog "unspecified issue". Nisu sigurni za sutrasnju tekmu, ali bi mogli zaigrati. Veceras, eventualno sutra ce imati testiranja.
Meni ovo djeluje kao da se sumnja na koronu, a ne neke ozbiljnije povrede.
Vidjecemo sta ce biti na kraju.
U petak nije bilo nikakvih problema. Jucer su propustili trening zbog "unspecified issue". Nisu sigurni za sutrasnju tekmu, ali bi mogli zaigrati. Veceras, eventualno sutra ce imati testiranja.
Meni ovo djeluje kao da se sumnja na koronu, a ne neke ozbiljnije povrede.
Vidjecemo sta ce biti na kraju.
Spamm
Spamm
Epl titula se mora odbraniti
Konkurencija je goli qrc
Konkurencija je goli qrc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.