NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Opet je upalio ludjacki mode Trent. Bit ce svega ovdje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jbg.. James
fulis zicer, hajde moze se desiti i umjesto +12 primamo otvorenu tricu i ide na 7 razlike jer si frustriran sto si fulio zicer I ne vraćaš se u odbranu 

Portland uzasan a drzi se vazda ispod -10...
Pa drzi se jer Lakersi opet ne mogu trice kupit.
Kuzma glumi neke izolacije,ako pogodi pogodi,al ovi driblinzi gdje nikakvu prednost ne pravi su malkice komicni
Kuzma glumi neke izolacije,ako pogodi pogodi,al ovi driblinzi gdje nikakvu prednost ne pravi su malkice komicni

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako lillard ne izvuce nece niko, ovo ostalo smijeh. Cj profula sve
Nurkic i nakon ovoliko godina u NBA ima jako tanku centarsku tehniku. Ovo sad kad Kuzma ostade na njemu je bilo u stilu najveceg moguceg panja. Fkt nevjerovatno kako nekad odradi vrhunski roling i polozi, a nekad baci ovakvu ciglu.
- AshburtonG
- Kontakt:
On me podsjeca na NBA igricu, pa ono kad bezveze driblas bez ikakvog efekta ispred igraca, kad isprobavas kontrole. Bukvalno si pogodio sustinu. Bezidejni driblinzi, bez ikakvog cilja da stekne neku prednost, nego eto samo da ne izgleda basic.

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako ništa LeBron i Davis ne pucaju trice nego rudare za poene, bolje i na silu pa I ako sto kaže Epi I malo pretjeraju ali ako fuli sa 2 m od kosa bolje nego ispuvavanje a ne ide ih sut.
Po meni 5 igrača smiju potegnuti tricu Kuzma , Green, KCP , Waiters I J.R. ostali samo na +15

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al kakav pritisak Jamesa na sudije cijelo poluvrijeme.Nije bio u kadru, a da nije nesto prigovarao nekom od sudija.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zabijanje ramenom i laktom u cuvara faul odbrane 

#Punoljetstvo
Jedi to Davise 

a jbg sudije,svirate Davisu sve,vodite ga kuci.
Blazersi ko pickice najvece, ubise ih citavu utakmicu i jos im sviraju faulove. Kad je vec tako udaraj pa nek ti ga svira s razlogom
Jedan grad, jedna ljubav!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ok za onaj faul prije toga.
Ovo licem kada je napadnut je faul odbrane.
Za poluvrijeme Lakersi izveli 4 slobodna (po 2 LeBron i Davis), Blazersi 9. Blazersima svirano 10 faulova, Lakersima 11. Navlacenje, guranje, otimanje 

AD se igra sa centrima Portlanda kakva zvijer 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ali treba primjetiti 7 osyalih tekmi 2 str. Kad igraju Lakersi i ako kojim slučajem loše igraju, onda nasladjivanje....
- AshburtonG
- Kontakt:
Treba bit realan. Pratim POR zbog Nurkica, ali navijam za Lakerse generalno. Onaj ofanzivni faul na Nurkicu je bio ocigledan previd sudije, a ovaj defanzivni se u obrnutom slucaju nikad ne bi svirao ADu, iako je i bio na granici. Medjutim, to je NBA. Treba zasluzit i protekciju sudija. Lakersi i dalje ciglare otvorene suteve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.