Prva liga FBiH 2020/2021
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2020/2021
Ako zelite mozete biti nas drugi tim, treba nam jedan vjeciti prvoligas da saljemo mlade narastaje na kaljenje?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jarane čiju si ti terapiju popio? Najbolji u historiji PLF...Nisi ti meni dobar nikako!Wandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:13Olimpic je najbolji klub u historiji Prve lige FBiH.nebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:10Wandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 20:28Vis i Posusje borba za prvaka, ocekujem da se Vis progura jer je Mujkanovic namazan i od starta radi sa sudijama.
Jedinstvo jucer pokralo Rudara, a prije tog kupili u Travniku, ali mislim da ce to Hamdija gurati do izbora poslije toga ide povlacenje rucne, pogotovo jer nemaju ekipu.
Sljedece godine ce tvoj klubic da igra sa visom i posusjem u prvoj ligi federacije.
Nek olimpic ima ekipu. Ove godine ste jaki. Izboricete povratak u prvu ligu. Najveci lopovi u regiji i ti se nasso pricati nesto
Jedinstvo dok se natjecalo u Premijer ligi, vi niste imali ni klub ni stadion. O cemu pricamo?Wandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 23:13Ako zelite mozete biti nas drugi tim, treba nam jedan vjeciti prvoligas da saljemo mlade narastaje na kaljenje?
Vi ste samo sarajevska *urva koja plese kako Zeljo i Sarajevo sviraju. A te sibicarske prozivke i price ostavi za sljedecu sezonu kad se vratite gdje pripadate.
Volim samo Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Kakva vasa PL igrali ste 3,4 sezone Olimpik je za vas institucija, kao sto reko mozete biti drugi tim Ljutih Vukova sa Otoke.bihacity je napisao/la: ↑27 sep 2020, 23:45Jedinstvo dok se natjecalo u Premijer ligi, vi niste imali ni klub ni stadion. O cemu pricamo?Wandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 23:13Ako zelite mozete biti nas drugi tim, treba nam jedan vjeciti prvoligas da saljemo mlade narastaje na kaljenje?
Vi ste samo sarajevska *urva koja plese kako Zeljo i Sarajevo sviraju. A te sibicarske prozivke i price ostavi za sljedecu sezonu kad se vratite gdje pripadate.
MES QUE UN CLUB!
Mozda tvoje 3-4 sezone dok ti ljudi u podrumu neke zgrade nisu napravili klub koji sluzi drugima da peru pare i upravljaju ligama. Tad si poceo malo ozbiljnije da pratis fudbal.
Za ljude poput tebe i sluzi wikipedia. Pretrazi, prelistaj i nauci koliko dugo je Jedinstvo igralo Premijer ligu, međunarodne uspjehe kluba i sve sto te zanima jer mi smo klub sa tradicijom, nismo plasticari ko vi sa Otoke.
Za ljude poput tebe i sluzi wikipedia. Pretrazi, prelistaj i nauci koliko dugo je Jedinstvo igralo Premijer ligu, međunarodne uspjehe kluba i sve sto te zanima jer mi smo klub sa tradicijom, nismo plasticari ko vi sa Otoke.
Volim samo Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Ne znam kakav je u tebe zivot kad imas vremena provocirati pp forumu i pisati gluposti. Olimpik da postoji jos sto godina ne moze biti institucija nikom u ovoj ligi. Institucija se ne postize lopovlukom kradjom i pranjem paraWandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 23:50Kakva vasa PL igrali ste 3,4 sezone Olimpik je za vas institucija, kao sto reko mozete biti drugi tim Ljutih Vukova sa Otoke.bihacity je napisao/la: ↑27 sep 2020, 23:45Jedinstvo dok se natjecalo u Premijer ligi, vi niste imali ni klub ni stadion. O cemu pricamo?Wandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 23:13Ako zelite mozete biti nas drugi tim, treba nam jedan vjeciti prvoligas da saljemo mlade narastaje na kaljenje?
Klub koji nema nijedan trofej mora osvojiti jedan da bi se mogao uspoređivati sa nekim koji već ima jedan. Ostalo je "šuplja" priča. Manje vrijeđanja a više pametnih rečenica napišite. Ako znate, naravno.nebeskasila je napisao/la: ↑28 sep 2020, 06:28Ne znam kakav je u tebe zivot kad imas vremena provocirati pp forumu i pisati gluposti. Olimpik da postoji jos sto godina ne moze biti institucija nikom u ovoj ligi. Institucija se ne postize lopovlukom kradjom i pranjem para
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Imate vise trofeja nego navijacaMancini je napisao/la: ↑28 sep 2020, 13:50Klub koji nema nijedan trofej mora osvojiti jedan da bi se mogao uspoređivati sa nekim koji već ima jedan. Ostalo je "šuplja" priča. Manje vrijeđanja a više pametnih rečenica napišite. Ako znate, naravno.nebeskasila je napisao/la: ↑28 sep 2020, 06:28Ne znam kakav je u tebe zivot kad imas vremena provocirati pp forumu i pisati gluposti. Olimpik da postoji jos sto godina ne moze biti institucija nikom u ovoj ligi. Institucija se ne postize lopovlukom kradjom i pranjem para

Neko jedan a neko nijedan. Osim ako se ne računaju turniri.nebeskasila je napisao/la: ↑28 sep 2020, 14:01Imate vise trofeja nego navijacaMancini je napisao/la: ↑28 sep 2020, 13:50Klub koji nema nijedan trofej mora osvojiti jedan da bi se mogao uspoređivati sa nekim koji već ima jedan. Ostalo je "šuplja" priča. Manje vrijeđanja a više pametnih rečenica napišite. Ako znate, naravno.nebeskasila je napisao/la: ↑28 sep 2020, 06:28Ne znam kakav je u tebe zivot kad imas vremena provocirati pp forumu i pisati gluposti. Olimpik da postoji jos sto godina ne moze biti institucija nikom u ovoj ligi. Institucija se ne postize lopovlukom kradjom i pranjem para![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Jel bila proslava kad ste osvojili trofej?Mancini je napisao/la: ↑28 sep 2020, 14:32Neko jedan a neko nijedan. Osim ako se ne računaju turniri.
Okupirali Sarajvo
Haha pazi ovih Olimpića, bolje navijaj za Želju ili Sarajevo pa onda možes pričati o historiji, ovako možete samo sanjati da imate tradiciju kao Jedinstvo Bihać...
najbolji igrac im otiso u Igman 
filijala.. poslat ce im zeljo i rajvosa koju krampu iz omladinskog da se kali

filijala.. poslat ce im zeljo i rajvosa koju krampu iz omladinskog da se kali

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma glupo se i raspravljati sa njima, ali takve gluposti iznose da je tesko ne odgovoriti
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Smirite se i ponašajte se kulturno. To vam je moj prijedlog.
Đe bi ja bio da slusam prijedloge od nekoga ko je u uzem izboru za kantu godine vec 3 godine zaredom.
Jos brutalno pokraden u glasanju
Jos brutalno pokraden u glasanju

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- 7aprildomemoj
Privikaje se na Prvu ligu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
"Bit cete ignorisani, a to vam je najveca kazna ovdje!" (Ferguson)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Samo brisite

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.