Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja Evropsko Prvenstvo?

Anketa je završila: 14 jan 2020, 19:44.

Hrvatska
8
8%
Španija
10
10%
Njemačka
4
4%
Norveška
23
23%
Francuska
10
10%
Danska
21
21%
Švedska
2
2%
Mađarska
1
1%
Slovenija
5
5%
Neko Drugi
18
18%

Ukupno glasova: 102

legenda reala
Kontakt:

Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.

Post Postao/la legenda reala » 12 jan 2020, 20:14

Raonffa je napisao/la:
12 jan 2020, 19:56
Opet možda malo teže od očekivanog za Norvežane, s obzirom na početak utakmice a i ono kako su Francuzi djelovali protiv Portugala.

Uglavnom, epska katastrofa za Francuze koja će vjerovatno dovesti do nekih rezova u reprezentaciji, te pretpostavljam da bi ovo možda moglo biti zadnje prvenstvo za ove legionare poput Gigua, Nikole i Abaloa.

Doduše, vidjet ćemo na ljeto ko će igrati na Olimpijadi.
MA nema od tog ništa, vraćaju se Mahe i Luka i to je skroz neka nova Francuska, Nikola rasterećen a Gigu i Abalo mogu još deset godina komotno kakve su životinje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 jan 2020, 20:15

Kad se pogleda spisak reprezentacije Francuske od prije 7 godina ipak se vidi da su bili puno jači i mlađi nego sad
Goalkeepers:
Thierry Omeyer (Montpellier), Cyril Dumoulin (Chambéry), Vincent Gérard (Dunkerque)

Line players:
Benjamin Agfour (Dunkerque), Bertrand Gille (Chambéry), Luka Karabatic (Aix), Igor Anic (Cesson-Rennes), Cédric Sorhaindo (Barcelona)

Back players
Jérôme Fernandez (Toulouse), Nikola Karabatic (Barcelone), Timothey Nguessan (Chambéry), Xavier Barachet (Saint Raphaël), Daniel Narcisse (PSG), Mathieu Grébille (Montpellier), Kevynn Nyokas (Chambéry), Kentin Mahé (Hambourg), William Accambray (Montpellier)

Wings:
Valentin Porte (Toulouse), Luc Abalo (PSG), Michael Guigou (Montpellier), Guillaume Joli (Dunkerque), Samuel Honrubia (PSG)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jan 2020, 20:23

Da se ovo nama desilo sto Francuzima ne bi se nasi smjeli vratiti kuci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 12 jan 2020, 20:27

Nema vise Francuske. Najavljujem to od OI 2016 u Brazilu, ali ih je spasilo domaćinstvo SP 2017te godine koje je bilo sjajno tempirano.

Ovo veceras je konacan pad trikolora.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jan 2020, 20:29

kako nece biti,natovarili par neinteligentnih crnaca i siluj na snagu ...i jos stavili crnca da ih trenira :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 jan 2020, 20:35

delinjo je napisao/la:
12 jan 2020, 20:29
kako nece biti,natovarili par neinteligentnih crnaca i siluj na snagu ...i jos stavili crnca da ih trenira :urnebes:
Crnci=propast osim u kosarci i atletici

Izuzetak Francuska 2018 SP
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jan 2020, 20:37

BosniaBoston je napisao/la:
12 jan 2020, 20:35
delinjo je napisao/la:

ako kazes na glas ono sto vecina misli,rasista si ....a zna se realnost... :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 jan 2020, 20:38

delinjo je napisao/la:
12 jan 2020, 20:37
delinjo je napisao/la:

ako kazes na glas ono sto vecina misli,rasista si ....a zna se realnost... :mrgreen: :mrgreen:
Ne bih smio ovo reci da sam poznata licnost nema para :rol: Cim sam vidio onolike crnce znao sam da ce zijanit,pa i portugalski crni haman zijanili od nasih nesretnika
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jan 2020, 20:42

12 jan 2020, 20:38
delinjo je napisao/la:
12 jan 2020, 20:37

Ne bih smio ovo reci da sam poznata licnost nema para :rol: Cim sam vidio onolike crnce znao sam da ce zijanit,pa i portugalski crni haman zijanili od nasih nesretnika
crnac samo u kosarci !! ili na zadnjeg veznog u fudbalu da trci,sve ostlao propast...izuzetak klase koje se nekad pojave tipa Mane..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 jan 2020, 20:44

delinjo je napisao/la:
12 jan 2020, 20:42

crnac samo u kosarci !! ili na zadnjeg veznog u fudbalu da trci,sve ostlao propast...izuzetak klase koje se nekad pojave tipa Mane..
Ja bas pitam nedavno recite mi jednog kreatora crnca u vrhunskim fudbalskim klubovima koji se ikad pojavio,kad su mi poceli govorit Pogba tek sam shvatio koliko sam upravu :rol:
#Punoljetstvo

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 12 jan 2020, 20:45

jestamaji je napisao/la:
12 jan 2020, 20:04
branimir85 je napisao/la:
12 jan 2020, 20:01
Takticka varka Francuza,ipak su ove godine OI ,a to je daleko najvaznije natjecanje :D
vidjeli od srba u vaterpolu misliš? :mrgreen:
pa jako moguce,iako se prvo moraju kvalificirati ali imaju turnir kod kuce tako da sigurno prolaze,sad ce mainstream mediji poceti stavljati naslove pad francuza,kraj jedne generacije....a onda ce na OI uzeti zlato kao feniks iz pepela. :D
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2020, 20:56

legenda reala je napisao/la:
12 jan 2020, 20:14
Raonffa je napisao/la:
12 jan 2020, 19:56
Opet možda malo teže od očekivanog za Norvežane, s obzirom na početak utakmice a i ono kako su Francuzi djelovali protiv Portugala.

Uglavnom, epska katastrofa za Francuze koja će vjerovatno dovesti do nekih rezova u reprezentaciji, te pretpostavljam da bi ovo možda moglo biti zadnje prvenstvo za ove legionare poput Gigua, Nikole i Abaloa.

Doduše, vidjet ćemo na ljeto ko će igrati na Olimpijadi.
MA nema od tog ništa, vraćaju se Mahe i Luka i to je skroz neka nova Francuska, Nikola rasterećen a Gigu i Abalo mogu još deset godina komotno kakve su životinje
Ma loši su oni i sa njima zadnjih par godina, ne znam baš kako će to ići ali hajde.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 12 jan 2020, 21:39

Ovo je samo jedno lose natjecanje,nema brige za francuze,ne treba zaboraviti da su oni juniorski svjetski prvaci iz prosle godine,a tu ima par opaki igraca mali Nahi nova verzija Abaloa,pa srednjak Villeminot igra u Motpellieru,ima ono isto desno krilo iz Psg zaboravio sam mu ime dosta mlad i jako dobar itd....
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2020, 21:42

Biće oni uvijek jaki, ovo prvenstvo je izuzetak, a ne pravilo. Samo kažem da bi ovo mogao biti trenutak kada će se riješiti ovih starih igrača i ubaciti te mlađe igrače i time potpuno zatvoriti (a i u istom momentu i otvoriti) jednu eru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dinamo
Kontakt:

Post Postao/la dinamo » 12 jan 2020, 22:16

Raonffa je napisao/la:
12 jan 2020, 21:42
Biće oni uvijek jaki, ovo prvenstvo je izuzetak, a ne pravilo. Samo kažem da bi ovo mogao biti trenutak kada će se riješiti ovih starih igrača i ubaciti te mlađe igrače i time potpuno zatvoriti (a i u istom momentu i otvoriti) jednu eru.
Vrlo lako moguće da su malo i tankirali zbog OI, ne u smislu da nebi probali i ovdje napravit maksimum ali...nisu "računali" na Portugalce :stop: I nije prvi put da nisu bili uvjerljivi u orvoj fazi, znali su se provlačit kroz ušicu igle u prvoj fazi i na kraju otić do kraja ali ovo nije ta godina. Mislim da sam čitao negdje u francuskom tisku da je plan da Gigou, Abalo, možda i Shorsindo odrade OI i da onda završe i karijeru (Gigou i Abalo). Mislim da su im OI u fokusu a to je i "jednostavnije" natjecanje od EP. Vidjet ćemo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2020, 22:20

dinamo je napisao/la:
12 jan 2020, 22:16
Raonffa je napisao/la:
12 jan 2020, 21:42
Vrlo lako moguće da su malo i tankirali zbog OI, ne u smislu da nebi probali i ovdje napravit maksimum ali...nisu "računali" na Portugalce :stop: I nije prvi put da nisu bili uvjerljivi u orvoj fazi, znali su se provlačit kroz ušicu igle u prvoj fazi i na kraju otić do kraja ali ovo nije ta godina. Mislim da sam čitao negdje u francuskom tisku da je plan da Gigou, Abalo, možda i Shorsindo odrade OI i da onda završe i karijeru (Gigou i Abalo). Mislim da su im OI u fokusu a to je i "jednostavnije" natjecanje od EP. Vidjet ćemo
Nije nemoguće, sigurno da su im OI važnije nego EP, kao što je vjerovatno i većini reprezentacija, barem kada govorimo o rukometu.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 13 jan 2020, 12:39

Nabijem i BHT više. Danci svjetski šampioni i dva kola zaredom ih ne prenose uživo. Bitno je komšije ispoštovati iako nema nikakvog rezultatskog značaja. :puke:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 13 jan 2020, 12:57

Finn je napisao/la:
13 jan 2020, 12:39
Nabijem i BHT više. Danci svjetski šampioni i dva kola zaredom ih ne prenose uživo. Bitno je komšije ispoštovati iako nema nikakvog rezultatskog značaja. :puke:
Kad su već ljudi na licu mjesta te tekme i rade uživo. Od drugog kruga idu svi mečevi :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jan 2020, 18:03

Onaj Goran Višnjić sjeo kraj kartona banana i mlati
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.