Ognjen Vranjes fakticki svojim igranjem ti velica i priznaje da BiH postoji. Pomaze u tome da citav svijet zna za BiH kao drzavu. Ne znam, meni je to veliki plus. Nisam primjetio da je odbijao, ponizavao nasu drzavu, da je namjerno izbjegavao utakmice, da je neke autogolove ili prekrsaje namjerno pravio i stetio nasoj drzavi. Naprotiv, davao je svoj doprinos isto kao ostali igraci koje velicamo.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:16Tako je Bosnjo samo gledaj korist, a to sto za to izdajes obraz, drzavu, žrtve rata nikom nista jelde je.bo to.JavierBosnia je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:08Koga boli k za navijace koji su pogledali 2 fudbalske utakmice u zivotu i dosli da pametuju?
Povratak Ogija bi bila najbolja stvar uz povratak Begovica sto se tice ekipe, tu smo jaci odma za 20%
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 25 jan 2020, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samo što nije rekao "do njega je" da sam odluči već "do njega je" kako će se ponašati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Cekaj, ti si iz banovica jelde?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
,
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 25 jan 2020, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Bajgi ne zna a ispalilo se u ratu u Njemačku i sad glumi patriote i sere Vranješu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koje smo mi budale, i nikad pameti necemo doci, papke boli necija tetovaza
Pogledajte ovo pa se vratite komentirati:
Hebo vam vise religija gabo! Odosmo u PM!

Pogledajte ovo pa se vratite komentirati:
Hebo vam vise religija gabo! Odosmo u PM!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 25 jan 2020, 12:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- ASD
- Kontakt:
S obzirom da imamo problem na stoperskoj poziciji i na poziciji desnog beka. Šta mislite da Ogi pokrije obje pozicije?
Nisam ti ja ispalio nigdje u ratu a nit sam minkenska brigada. Ali predpostavljam da ta minkenska brigada vas nije ubijala i granatirala za vrijeme agresije. A bome ogijevi jesu. A to sto se vi volite naguziti onima koji su vas klali to je do vas. Nije vam nista novo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Promijenite naziv teme u "Četnikofil sa Neretve"!
S pozitivne strane, barem sad postoji izgovor ako se ne plasiramo
Bas sam se mislio kakav bi bed bio na forumu da nakon preuzimanja Bajevica, povratka Begovica i Lulica, odbacivanjem nepopularnih igraca, i dva domaca meca opet uspijemo nekako kiksati plasman. 

- ASD
- Kontakt:
Dušan Bajević je i igrao i trenirao AEK. Samo kažem.
Zaista nisam sklon toj patriotskoj patetici, ali ovo bi bilo previše.
Ognjen Vranješ je ponavljač, u tome je najveći problem, već je jednom uradio glupost i oprošteno mu je, da bi onda nakon toga uradio još veću. To znači da ništa nije shvatio i da ne poštuje prije svega navijače, pa onda i saigrače. Uostalom to je i dokazao konstantnim provociranjem navijača na društvenim mrežama, njemu je to jednostavno bilo zabavno. E jbg Ognjene, meni to nije bilo zabavno, a ni desetinama hiljada naših navijača širom svijeta. To je nivo nepoštovanja koji se ne bi smio tolerisati.
Druga stvar, ponižavamo se, stvara se atmosfera kao da je on naš ključni igrač bez kojeg ne možemo. Naravno da možemo, a isto bih pisao da je Dani Alves ili Azpilicueta glavom i bradom.
Ovo je reprezentacija za koju navijaju Bošnjaci, ružno zvuči, ali je tako, ostali narodi u BiH navijaju prvenstveno za neke druge reprezentacije, a Ognjen Vranješ ih je uvrijedio dva puta i to tamo gdje najviše boli. Uradio je to poprilično svjesno i znao je kakve će se reakcije izazvati.
Dalje, njegov poziv u startu stvara lošu atmosferu, mislim atmosfera je uglavnom loša, ali sa njim bi bila još lošija. Ne mogu ni zamisliti dvije utakmice na Bilinom Polju gdje bi mu se zviždalo na svaki dodir, to utiče na čitavu ekipu, ni to nam ne treba. Samo mi nemojte reći da mu se neće zviždati, jer hoće, kao nikad ranije.
Postoje neke granice ispod kojih se ne smije ići, a Ogren Vranješ je davno prešao te granice.
Ognjen Vranješ je ponavljač, u tome je najveći problem, već je jednom uradio glupost i oprošteno mu je, da bi onda nakon toga uradio još veću. To znači da ništa nije shvatio i da ne poštuje prije svega navijače, pa onda i saigrače. Uostalom to je i dokazao konstantnim provociranjem navijača na društvenim mrežama, njemu je to jednostavno bilo zabavno. E jbg Ognjene, meni to nije bilo zabavno, a ni desetinama hiljada naših navijača širom svijeta. To je nivo nepoštovanja koji se ne bi smio tolerisati.
Druga stvar, ponižavamo se, stvara se atmosfera kao da je on naš ključni igrač bez kojeg ne možemo. Naravno da možemo, a isto bih pisao da je Dani Alves ili Azpilicueta glavom i bradom.
Ovo je reprezentacija za koju navijaju Bošnjaci, ružno zvuči, ali je tako, ostali narodi u BiH navijaju prvenstveno za neke druge reprezentacije, a Ognjen Vranješ ih je uvrijedio dva puta i to tamo gdje najviše boli. Uradio je to poprilično svjesno i znao je kakve će se reakcije izazvati.
Dalje, njegov poziv u startu stvara lošu atmosferu, mislim atmosfera je uglavnom loša, ali sa njim bi bila još lošija. Ne mogu ni zamisliti dvije utakmice na Bilinom Polju gdje bi mu se zviždalo na svaki dodir, to utiče na čitavu ekipu, ni to nam ne treba. Samo mi nemojte reći da mu se neće zviždati, jer hoće, kao nikad ranije.
Postoje neke granice ispod kojih se ne smije ići, a Ogren Vranješ je davno prešao te granice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam ni ja za povratak. Upravo zbog ovakvih situacija poput ove na temi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koe ba zrtve?? Taj vojvoda veze nema sa Bosnom i ne dovodite ga u tu pricu. Ogi je ovom tetovazom mogao uvrijediti samo hrvate i albance, nas nikako.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:16Tako je Bosnjo samo gledaj korist, a to sto za to izdajes obraz, drzavu, žrtve rata nikom nista jelde je.bo to.JavierBosnia je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:08Koga boli k za navijace koji su pogledali 2 fudbalske utakmice u zivotu i dosli da pametuju?
Povratak Ogija bi bila najbolja stvar uz povratak Begovica sto se tice ekipe, tu smo jaci odma za 20%
I ima potpuno pravo da po sebi šara sta hoce ali da to javno ne prikazuje na narednim utakmicama i cao.
Grob te je.bo pa slike mladica karadzica ko posteri se lijepe po sred srebrenice to vam ne smeta jel. Jeb.o ovaj patriotizam, sto se ne skupe ti bh fanatikosi pa odu poskidati to mudonje, pokazat gradjanima srebrenice da ima neko uz njih umjesto da zvizde vranjesu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pisaju ih dan danas. Ne vise granatama ali sad drugim stvarima. Ali zivite vi i dalje u zabludi tri vjere jedna nacija. Lako je to prosipati po sarajevu. Prosipaj te to po sirokom i palama. Ali ne cudite se kad dobijete cudan odgovor.Sheyi je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:43Ko se kome naguzio i ko je koga klao, za razliku od nekih ti koje ti ne volis su ipak odbranili svoj grad i kraj i nisu dozvolili da ih pisaju par godinaMaestro je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:30Nisam ti ja ispalio nigdje u ratu a nit sam minkenska brigada. Ali predpostavljam da ta minkenska brigada vas nije ubijala i granatirala za vrijeme agresije. A bome ogijevi jesu. A to sto se vi volite naguziti onima koji su vas klali to je do vas. Nije vam nista novo.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Politika, kultura, obrazovanje, a bogme i sport sferična su ogledala same države. Iluluzorno je živjeti u mislima da slučaj "četnik Vranješ" bude pravično otklonjen kad se mnogo bitniji slučajevi a koji se tiču samog digniteta države nisu riješili i neće nikad. Ova država je paradržava.
Jaspers je pitanje krivnje u samoj postnacističkoj Njemačkoj podijelio na: 1. kriminalnu, 2. političku, 3. moralnu, 4. metafizičku. Ovu posljednju (koja solidariše sa svim žrtvama i koja je samokritička) četnici i ustaše nikad neće zavrijediti. Koljača metnuti na tijelo može (u ovom slučaju) četnik.
Jaspers je pitanje krivnje u samoj postnacističkoj Njemačkoj podijelio na: 1. kriminalnu, 2. političku, 3. moralnu, 4. metafizičku. Ovu posljednju (koja solidariše sa svim žrtvama i koja je samokritička) četnici i ustaše nikad neće zavrijediti. Koljača metnuti na tijelo može (u ovom slučaju) četnik.
-
- Kontakt:
Četnik s Neretve 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
E ljudino nismo ni svjesni u kakvoj smo gabuli svi mi

Katastrofa nas ceka.

Ako nam je Vranjes glavni problem, pored odlaska ljudi onda nesto ne stima?
Protiv sam povratka Vranjesa jer je lik usrao stvar.
Ne treba jos jedan dodatni sukob.
Trenutno smo pali ispod 2,5 miliona ljudi u citavoj drzavu. Ko Ce sutra ostati i navijati ovdje ako neko pod hitno ne zaustavi izumiranje ove nase domovine?
Mi smo zakazali. Ne znamo ili ne zelimo ???
Ja sam siguran da neko iz savez RS-a ogroman pritsak vrsi da se Vranje vrati, jer njima odgovara rasulo i nazadovanje kad je u pitanju sve sto ima veze sa BiH.
Bajevic ce kad tad pasti pod utjecaj saveza sa obje strane, a jedna sitnica je dovoljna da i ovaj baraz propadne.
Bajevic ce kad tad pasti pod utjecaj saveza sa obje strane, a jedna sitnica je dovoljna da i ovaj baraz propadne.
Mjau !