Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tristan10
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la Tristan10 » 25 jan 2020, 12:23

ElCartel11 je napisao/la:
25 jan 2020, 12:16
JavierBosnia je napisao/la:
25 jan 2020, 12:08
Koga boli k za navijace koji su pogledali 2 fudbalske utakmice u zivotu i dosli da pametuju?
Povratak Ogija bi bila najbolja stvar uz povratak Begovica sto se tice ekipe, tu smo jaci odma za 20%
Tako je Bosnjo samo gledaj korist, a to sto za to izdajes obraz, drzavu, žrtve rata nikom nista jelde je.bo to.
Ognjen Vranjes fakticki svojim igranjem ti velica i priznaje da BiH postoji. Pomaze u tome da citav svijet zna za BiH kao drzavu. Ne znam, meni je to veliki plus. Nisam primjetio da je odbijao, ponizavao nasu drzavu, da je namjerno izbjegavao utakmice, da je neke autogolove ili prekrsaje namjerno pravio i stetio nasoj drzavi. Naprotiv, davao je svoj doprinos isto kao ostali igraci koje velicamo.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 25 jan 2020, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jan 2020, 12:24

Samo što nije rekao "do njega je" da sam odluči već "do njega je" kako će se ponašati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 jan 2020, 12:24

ASD je napisao/la:
25 jan 2020, 12:10
Samo vranješa u repku. Koga briga šta misle brđani koji su se eto nekako dokopali dijaspore.
Cekaj, ti si iz banovica jelde? :rol:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jan 2020, 12:25

,
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 25 jan 2020, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jan 2020, 12:25

Maestro je napisao/la:
25 jan 2020, 12:20
Heller je napisao/la:
25 jan 2020, 12:18
Virtu4l je napisao/la:

Jbg, s tim stvarima se zaista ne zajebavam. Nadam se da Duško nije svjestan šta radi, jer ako je svjestan, onda je još gore.
Daj Alju na drugu ruku i vraćaj ga
Maestro je napisao/la:
25 jan 2020, 12:17
Neka ga vrate. Bice nakon baraza opet tekmi vani gdje se mogu neredi praviti i steta savezu. A da usput bagra iz saveza ne moze slati svoju placenu muriju. Kako bilo bice interesantno.
Minkenska brigada?
Neznam kakva je minkenska brigada. Ali predpostavljam da nije kao tuzlanska koja se bori za srpstvo. :bih:
Bajgi ne zna a ispalilo se u ratu u Njemačku i sad glumi patriote i sere Vranješu.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 25 jan 2020, 12:27

Koje smo mi budale, i nikad pameti necemo doci, papke boli necija tetovaza :facepalm:
Pogledajte ovo pa se vratite komentirati:

Hebo vam vise religija gabo! Odosmo u PM!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 25 jan 2020, 12:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jan 2020, 12:28

S obzirom da imamo problem na stoperskoj poziciji i na poziciji desnog beka. Šta mislite da Ogi pokrije obje pozicije?

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 jan 2020, 12:30

Heller je napisao/la:
25 jan 2020, 12:25
Maestro je napisao/la:
25 jan 2020, 12:20
Heller je napisao/la:
25 jan 2020, 12:18

Daj Alju na drugu ruku i vraćaj ga

Minkenska brigada?
Neznam kakva je minkenska brigada. Ali predpostavljam da nije kao tuzlanska koja se bori za srpstvo. :bih:
Bajgi ne zna a ispalilo se u ratu u Njemačku i sad glumi patriote i sere Vranješu.
Nisam ti ja ispalio nigdje u ratu a nit sam minkenska brigada. Ali predpostavljam da ta minkenska brigada vas nije ubijala i granatirala za vrijeme agresije. A bome ogijevi jesu. A to sto se vi volite naguziti onima koji su vas klali to je do vas. Nije vam nista novo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 25 jan 2020, 12:33

Promijenite naziv teme u "Četnikofil sa Neretve"!

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 25 jan 2020, 12:35

S pozitivne strane, barem sad postoji izgovor ako se ne plasiramo :mrgreen: Bas sam se mislio kakav bi bed bio na forumu da nakon preuzimanja Bajevica, povratka Begovica i Lulica, odbacivanjem nepopularnih igraca, i dva domaca meca opet uspijemo nekako kiksati plasman. :think:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jan 2020, 12:36

Dušan Bajević je i igrao i trenirao AEK. Samo kažem.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2020, 12:44

Zaista nisam sklon toj patriotskoj patetici, ali ovo bi bilo previše.

Ognjen Vranješ je ponavljač, u tome je najveći problem, već je jednom uradio glupost i oprošteno mu je, da bi onda nakon toga uradio još veću. To znači da ništa nije shvatio i da ne poštuje prije svega navijače, pa onda i saigrače. Uostalom to je i dokazao konstantnim provociranjem navijača na društvenim mrežama, njemu je to jednostavno bilo zabavno. E jbg Ognjene, meni to nije bilo zabavno, a ni desetinama hiljada naših navijača širom svijeta. To je nivo nepoštovanja koji se ne bi smio tolerisati.

Druga stvar, ponižavamo se, stvara se atmosfera kao da je on naš ključni igrač bez kojeg ne možemo. Naravno da možemo, a isto bih pisao da je Dani Alves ili Azpilicueta glavom i bradom.

Ovo je reprezentacija za koju navijaju Bošnjaci, ružno zvuči, ali je tako, ostali narodi u BiH navijaju prvenstveno za neke druge reprezentacije, a Ognjen Vranješ ih je uvrijedio dva puta i to tamo gdje najviše boli. Uradio je to poprilično svjesno i znao je kakve će se reakcije izazvati.

Dalje, njegov poziv u startu stvara lošu atmosferu, mislim atmosfera je uglavnom loša, ali sa njim bi bila još lošija. Ne mogu ni zamisliti dvije utakmice na Bilinom Polju gdje bi mu se zviždalo na svaki dodir, to utiče na čitavu ekipu, ni to nam ne treba. Samo mi nemojte reći da mu se neće zviždati, jer hoće, kao nikad ranije.

Postoje neke granice ispod kojih se ne smije ići, a Ogren Vranješ je davno prešao te granice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jan 2020, 12:46

Nisam ni ja za povratak. Upravo zbog ovakvih situacija poput ove na temi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 jan 2020, 12:54

ElCartel11 je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:
25 jan 2020, 12:08
Koga boli k za navijace koji su pogledali 2 fudbalske utakmice u zivotu i dosli da pametuju?
Povratak Ogija bi bila najbolja stvar uz povratak Begovica sto se tice ekipe, tu smo jaci odma za 20%
Tako je Bosnjo samo gledaj korist, a to sto za to izdajes obraz, drzavu, žrtve rata nikom nista jelde je.bo to.
Koe ba zrtve?? Taj vojvoda veze nema sa Bosnom i ne dovodite ga u tu pricu. Ogi je ovom tetovazom mogao uvrijediti samo hrvate i albance, nas nikako.
I ima potpuno pravo da po sebi šara sta hoce ali da to javno ne prikazuje na narednim utakmicama i cao.

Grob te je.bo pa slike mladica karadzica ko posteri se lijepe po sred srebrenice to vam ne smeta jel. Jeb.o ovaj patriotizam, sto se ne skupe ti bh fanatikosi pa odu poskidati to mudonje, pokazat gradjanima srebrenice da ima neko uz njih umjesto da zvizde vranjesu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 jan 2020, 12:55

Sheyi je napisao/la:
25 jan 2020, 12:43
Maestro je napisao/la:
25 jan 2020, 12:30
Heller je napisao/la:
25 jan 2020, 12:25

Nisam ti ja ispalio nigdje u ratu a nit sam minkenska brigada. Ali predpostavljam da ta minkenska brigada vas nije ubijala i granatirala za vrijeme agresije. A bome ogijevi jesu. A to sto se vi volite naguziti onima koji su vas klali to je do vas. Nije vam nista novo.
Ko se kome naguzio i ko je koga klao, za razliku od nekih ti koje ti ne volis su ipak odbranili svoj grad i kraj i nisu dozvolili da ih pisaju par godina
Pisaju ih dan danas. Ne vise granatama ali sad drugim stvarima. Ali zivite vi i dalje u zabludi tri vjere jedna nacija. Lako je to prosipati po sarajevu. Prosipaj te to po sirokom i palama. Ali ne cudite se kad dobijete cudan odgovor. :bih:

Tuta Petrov

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 25 jan 2020, 12:56

Politika, kultura, obrazovanje, a bogme i sport sferična su ogledala same države. Iluluzorno je živjeti u mislima da slučaj "četnik Vranješ" bude pravično otklonjen kad se mnogo bitniji slučajevi a koji se tiču samog digniteta države nisu riješili i neće nikad. Ova država je paradržava.

Jaspers je pitanje krivnje u samoj postnacističkoj Njemačkoj podijelio na: 1. kriminalnu, 2. političku, 3. moralnu, 4. metafizičku. Ovu posljednju (koja solidariše sa svim žrtvama i koja je samokritička) četnici i ustaše nikad neće zavrijediti. Koljača metnuti na tijelo može (u ovom slučaju) četnik.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 jan 2020, 12:56

Četnik s Neretve :rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jan 2020, 12:57

Husika je napisao/la:
25 jan 2020, 12:27
Koje smo mi budale, i nikad pameti necemo doci, papke boli necija tetovaza :facepalm:
Pogledajte ovo pa se vratite komentirati:

Hebo vam vise religija gabo! Odosmo u PM!
E ljudino nismo ni svjesni u kakvoj smo gabuli svi mi :cry:

Katastrofa nas ceka. :cry:

Ako nam je Vranjes glavni problem, pored odlaska ljudi onda nesto ne stima?

Protiv sam povratka Vranjesa jer je lik usrao stvar.
Ne treba jos jedan dodatni sukob.

Trenutno smo pali ispod 2,5 miliona ljudi u citavoj drzavu. Ko Ce sutra ostati i navijati ovdje ako neko pod hitno ne zaustavi izumiranje ove nase domovine?

Mi smo zakazali. Ne znamo ili ne zelimo ???

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 25 jan 2020, 12:57

Salih1984 je napisao/la:
25 jan 2020, 12:05
Kaze lik "cetnici se borili protiv nacista"
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
zasto bi inace imali britansku podrsku? draza je cak odlikovan od saveznika pa vi kako hocete

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 25 jan 2020, 13:00

Ja sam siguran da neko iz savez RS-a ogroman pritsak vrsi da se Vranje vrati, jer njima odgovara rasulo i nazadovanje kad je u pitanju sve sto ima veze sa BiH.

Bajevic ce kad tad pasti pod utjecaj saveza sa obje strane, a jedna sitnica je dovoljna da i ovaj baraz propadne.
Mjau !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], denza, Sveti i 6 gostiju.