Elvir Koljić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Elvir Koljić
Tesko mi je reci, ali od ovoga nema povratka, sanse da napravi nesto sto i mi i on ocekujemo su ravne čudu. **** ti rumune mrtve.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Momak stvarno nema sreće....
Ozbiljnog fudbala tu vise nema, lomovi oko zglobova su najgori jer stradaju hrskavice, ligamenti kao i same kosti...
Na zalost ovo nije ni sekunde dobro!
Na zalost ovo nije ni sekunde dobro!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
Ma nikad vise nece biti ko sto je bio. Jedino da bude imao tu neku srecu ali puno igraca sa takvim oovredama se nikad nije vratilo. Ibisevic oovreda i pad svega. Eduardo da silva povreda pa se nikad nije vratii na nivo koji je bio. Unistena mu je karijera nazalost.
U okolini skocnog zgloba se nalazi milion ligamenata i tetiva, a samo Bog zna sta je on ovim lomom pokidao.

Daj Boze da grijesim, ali nakon ovakve povrede sumnjam da ce ikad zaigrati fudbal na ozbiljnom nivou.

E stvarno nije fer u pm ... pa samo sto dodje sebi malo opet ga skrshe i sve ispocetka ... mi zbog ovakvih krvnika necemo imat' spachnog napadaca u buducnosti da odigra citave kvalifikacije u kontinuitetu ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pa dobro ljudi popustite malo! Sve ortoped do ortopeda yebo te.
Oporavljali su se prije od lomova, oporaviće se i on.

Oporavljali su se prije od lomova, oporaviće se i on.
-
- Kontakt:
Kada zarađujes od nogometa, ovo je da se ubijes. Nek se ne psihira i neka vec sutra ulaze u znanje i obrazovanje. A nogomet sta bog da ...
Nije ni Nurkicu ono bila prva teska povreda, imao je haman identicnu kao malac kad je bio u Sloveniji. Brz oporavak Elvirehurem je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:26Kad vec spomenu Nurkica, jedan od najupečatljivijih trenutaka kada su trnci prolazili kroz mene jeste situacija protiv Grcke na Bilinom polju kada smo svi u glas uzvikivali "Jusuf Nurkic". On se nakon toga vratio jači.babino je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:15vjeruj nisam ni pogledao snimak i napisao sam da je karijera upitna..ja jos sebi nisam dosao od prizora. bas ovako sam se osjecao i kod nurkica. koji peh je ovaj momak, nevjerovatno. kad se sjetim onog ulaska na teren za repku, malo potrca, uhvati se za nogu i kraj.hurem je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:08Tek sad vidjeh start...da Bog sacuva.
Na prvu, ako je ono sto mislim da jeste, nema njemu povratka najmanje 9 mjeseci...dakle tek na početku naredne sezone fakticki. Sjecam se da je Eduardo odmarao 10 mjeseci.
U najgorem slucaju moze biti upitna i karijera.
Nadam se da grijesim u oba slucaja.
Stvarno je nesretan...ali bas bas.
Nadam se da ce i Koljić, ali opet s dr.strane ovo mu nije prva teška povreda...stvarno se trudim biti pozitivan ali imam osjecaj da lazem samoga sebe.
Ne znam, sacekat cemo prve prognoze.

Strasno, nemam rijeci
Jos se pričalo o transferu, mogao je sebe obezbjediti do ostatka života. 2 dana pred kraj transfer roka. Nije normalno koliko peha ima koljic.
Jos se pričalo o transferu, mogao je sebe obezbjediti do ostatka života. 2 dana pred kraj transfer roka. Nije normalno koliko peha ima koljic.
-
- Kontakt:
Pa moj decko sta si ti Bogu zgrijesio.
Zao mi ga ko da mi je brat rođeni,kakav debil moras bit da uletis ovako covjeku.
Zao mi ga ko da mi je brat rođeni,kakav debil moras bit da uletis ovako covjeku.
Fraktura u skocnom zglobu. Nazalost tu nema vise fudbala.
Zao mi Elvira, jer se momak vise puta teze povrijedio.
Ovo je bas strasna povreda, pogotovo lom oko zglobova.
Ozbiljnog fudbala tu vise nema.
Momčini želim što brži oporavak i da sto bolje sanira povredu.

Zao mi Elvira, jer se momak vise puta teze povrijedio.
Ovo je bas strasna povreda, pogotovo lom oko zglobova.
Ozbiljnog fudbala tu vise nema.
Momčini želim što brži oporavak i da sto bolje sanira povredu.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Ma oporavit će se Kolja brže od Andre Gomeša.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
-
- Kontakt:
Strasno ovo izgkeda, dao Bog da bude lakse i bezazlenije nego sto se cini...
Stvarno mi je zao momka, jbt lred transferom karijere da ti se ovo desi. Samo da mentalno ne padne i da se sto prije oporavi aBd !!!
Stvarno mi je zao momka, jbt lred transferom karijere da ti se ovo desi. Samo da mentalno ne padne i da se sto prije oporavi aBd !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Beduin
- Kontakt:
Ako prema nekome zivot nije fer, onda je to Koljic. Ovakvu sudbinu ne zasluzuje neko ko se izdigne u BH ligi i napravi tranafer vani, tolike povrede da imas i ti ulazis u sezpnu jaci nekoge ikad i sa jos boljom statistikom, u reprezentaciji si i cekas odlazak na EP i onda ti slome nogu.
Fizicki ce se on oporaviti, mlad je, imat ce punu njegu i l dobre doktore, ali psiha cesto bude najveca prepreka za napredak. Nadajmo se jos boljem Elviru. ❤
Fizicki ce se on oporaviti, mlad je, imat ce punu njegu i l dobre doktore, ali psiha cesto bude najveca prepreka za napredak. Nadajmo se jos boljem Elviru. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BosniaBoston
- Kontakt:
Staklenijeg i nesretnijeg lika nisam vidio u zivotu a mnoge sportove sam pratio.
Brz oporavak Elvire!
Brz oporavak Elvire!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Chapman1886
- Kontakt:
Nema ovdje, prijatelju, staklen-nestaklen, onakav start robot ne bi 'prezivio'.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:03Staklenijeg i nesretnijeg lika nisam vidio u zivotu a mnoge sportove sam pratio.
Brz oporavak Elvire!
Dobio nagradu Nicolae Ceaušescu za životno djelo... Mamu mu hebem cigansku!Chapman1886 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:04jel umro do sad onaj što mu uleti,sve mu **** u usta?!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 71 gost.