Liga A, velike repke, money, itekako bitna utakmica.harry_90 je napisao/la:Kakva euforija ko da veceras overavaju plasman na euro..
Sasvim obican "prijateljski" mec,samo eto sto se skupljaju bodovi..
Hajmo Bosno!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Liga A, velike repke, money, itekako bitna utakmica.harry_90 je napisao/la:Kakva euforija ko da veceras overavaju plasman na euro..
Ma to satro ne smijes... na kraju ces vidjet bit ce ih koliko hoces... to za zastave pise reda radi pred svaku tekmu bilo koje ekipe.IlProfessore je napisao/la:E čuj ne smiju naši unositi ljiljane niti bilo koju drugu zastavu osim trokutače na tribine koje ne pripadaju sektoru za bh. navijače...
Vecerasnji remi nam znaci diviziju AanonymousHD je napisao/la:Liga A, velike repke, money, itekako bitna utakmica.harry_90 je napisao/la:Kakva euforija ko da veceras overavaju plasman na euro..
Hajmo Bosno!
I najvaznije, kiksamo u kvalifikacijama ne daj Boze jer nam to nije strano i ne budemo medju prve dvije repke na tabeli, onda ce nam dobro doci ove "prijateljske" utakmice u Ligi nacija i prvo mjesto, te treca sreca ako bude potrebe za tim.anonymousHD je napisao/la:Liga A, velike repke, money, itekako bitna utakmica.harry_90 je napisao/la:Kakva euforija ko da veceras overavaju plasman na euro..
Hajmo Bosno!
Zakuhaj malo sa Hajrovicem.Salih1984 je napisao/la:Kod mene u autobusu glavna tema ko je bolji duljevic ili visca
ASD je napisao/la:Zakuhaj malo sa Hajrovicem.Salih1984 je napisao/la:Kod mene u autobusu glavna tema ko je bolji duljevic ili visca
Ne...molim te... ako dodje do toga, ja sam za to da ne odemo na taj "zavrsni turnir" lige nacija.I najvaznije, kiksamo u kvalifikacijama ne daj Boze jer nam to nije strano i ne budemo medju prve dvije repke na tabeli, onda ce nam dobro doci ove "prijateljske" utakmice u Ligi nacija i prvo mjesto, te treca sreca ako bude potrebe za tim.
Lijepo je znati da si prvi u Ligi naciji i da i dalje imas sansu za EP u slucaju da zakazes u kvalifikacijama.
Drugačiji je sistem, 4 ekipe će se boriti za 1 mjesto. Sistem kao u Kirin Kupu, a svi znamo šta se tamo desiloAmarinho je napisao/la:ASD je napisao/la:Zakuhaj malo sa Hajrovicem.Salih1984 je napisao/la:Kod mene u autobusu glavna tema ko je bolji duljevic ili visca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne...molim te... ako dodje do toga, ja sam za to da ne odemo na taj "zavrsni turnir" lige nacija.I najvaznije, kiksamo u kvalifikacijama ne daj Boze jer nam to nije strano i ne budemo medju prve dvije repke na tabeli, onda ce nam dobro doci ove "prijateljske" utakmice u Ligi nacija i prvo mjesto, te treca sreca ako bude potrebe za tim.
Lijepo je znati da si prvi u Ligi naciji i da i dalje imas sansu za EP u slucaju da zakazes u kvalifikacijama.
Pa nas omjer u barazu je 0-3. Gol razlika 3-10 meni se cini. Sve samo ne baraz.
Kakve veze podanicki mentalitet nasih predaka ima sa vecerasnjom utakmicom? Isto kao da bi se Indijci hvalili sto su ginuli za Veliku Britaniju u I svj. Ratu. Apsurdno.Namibija je napisao/la:Nažalost, navijači naše reprezentacije nemaju taj duh intelektualizma, da recimo u neobičnoj historijskoj koincidenciji, na 100 godišnjicu od kraja Prvog svjetskog rata, izvedu neki prigodan transparent, jer Bošnjaci su ginuli za Austriju, red bi bio da ih napomenemo za to.
Možda me i iznenadi ekipa sa tribina, iako sumnjam ...
Vojno groblje Lebring, Austrija ...
Ili recimo, nešto na fazon poznate vojne koračnice Die Bosniaken Kommen. Sve su to naši preci zaradili gospodo, naše je da se prisjetimo, ali nažalost škola nam i nije jača strana.
pa jest polufinale pa finale u zavrsnici lige nacija..Amarinho je napisao/la:aha mislio sam da je u pitanju nesto tipa baraz. polufinale pa finale.
Ako je kao sto ti kazes... bolje da saljemo U21 nek se kale u kvalama...
I dalje jedina repka regijona koja je uzela jedan zavrsni turnir. Hrvatima i dan danas krivo za Kirin kup.
DOSLI SMO PO TRI BODA I DA GUZIMOAmarinho je napisao/la:Hallo vi sto ste u Beču...
ima li sta za belegije?
Ako je taj neutralni teren recimo u Austriji, Njemackoj, Svicarskoj, i zemljama skandinavije to je za nas opet domaci terenQUARTERBACK je napisao/la:pa jest polufinale pa finale u zavrsnici lige nacija..Amarinho je napisao/la:aha mislio sam da je u pitanju nesto tipa baraz. polufinale pa finale.
I dalje jedina repka regijona koja je uzela jedan zavrsni turnir. Hrvatima i dan danas krivo za Kirin kup.
finale se igra na neutralnom terenu
Vjerujem da bi nas Uefa pripazila u tom slucaju, al dobro prethodno treba biti bolji u dvomecu polufinala..ronaldo99 je napisao/la:Ako je taj neutralni teren recimo u Austriji, Njemackoj, Svicarskoj, i zemljama skandinavije to je za nas opet domaci terenQUARTERBACK je napisao/la:pa jest polufinale pa finale u zavrsnici lige nacija..Amarinho je napisao/la:aha mislio sam da je u pitanju nesto tipa baraz. polufinale pa finale.
finale se igra na neutralnom terenu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 32 gosta.