Pa da zavrsi barem u top 30, da nismo u rangu nekih africkih ili juznoamerickih zemaljalegenda reala je napisao/la:Ma nemamo mi od nje šta očekivati ni za četiri godine nažalost
Hoće nastupiti večeras Elvedina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa da zavrsi barem u top 30, da nismo u rangu nekih africkih ili juznoamerickih zemaljalegenda reala je napisao/la:Ma nemamo mi od nje šta očekivati ni za četiri godine nažalost
Hoće nastupiti večeras Elvedina
Pokvari ti Francuz planovebranimir85 je napisao/la:Jansrud
evo i Mayeralegenda reala je napisao/la:Pokvari ti Francuz planovebranimir85 je napisao/la:Jansrud
Žao mi Jansrudabranimir85 je napisao/la:evo i Mayeralegenda reala je napisao/la:Pokvari ti Francuz planovebranimir85 je napisao/la:Jansrudmalo neočekivano
feuz![]()
![]()
odlična utrka
Ironmanbranimir85 je napisao/la:kakva finalna utrka u skeletonu![]()
Yun se poigrao sa konkurencijom![]()
![]()
nije valjda da si se pripao male slovenijeASD je napisao/la:Znaroks vjeruje Koshechkinu, opet ga odabrao za prvog golmana.
Sistem je takav da svi prolaze skupinu, inace nebi bilo nemoguce da ispadnu.branimir85 je napisao/la:nije valjda da si se pripao male slovenijeASD je napisao/la:Znaroks vjeruje Koshechkinu, opet ga odabrao za prvog golmana.ne želim zamisliti da ne prođu skupinu,otvorio bi opet gulag putin.
jeli to 3 najbolje ekipe i najbolja druga prolaze dalje a ovi ostali igraju dodatnu tekmu za četvrtfinaleASD je napisao/la:Sistem je takav da svi prolaze skupinu, inace nebi bilo nemoguce da ispadnu.branimir85 je napisao/la:nije valjda da si se pripao male slovenijeASD je napisao/la:Znaroks vjeruje Koshechkinu, opet ga odabrao za prvog golmana.ne želim zamisliti da ne prođu skupinu,otvorio bi opet gulag putin.
Da, taj sistem.branimir85 je napisao/la: jeli to 3 najbolje ekipe i najbolja druga prolaze dalje a ovi ostali igraju dodatnu tekmu za četvrtfinale![]()
ili tako nešto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.