Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kad mi počnu neke emocije spominjati koje se pobogu brate moraju imati da bi se vodio nacionalni tim. Eto Otto Rehhagel je bio pravi Grk, da nije bio Grk ne bi osvojili EURO. Kakvi kreteni sve pišu pa ja da ih lično znam opalio bi šaku svakome koga sretnem na ulici.
Kad pomislis da ne moze gore od onog pacijenta Culica, pojavi se neki Mladen i dokaze da moze gore. Pa hebem im majku da im hebem, ima li to imalo stida? Nabijem i tu pricu da treba biti domaci strucnjak, pa do dana danasnjeg su se izredali i sta smo postigli? Jedan plasman na SP. A sta je Prosinecki, pa malte ne domaci strucnjak, nije kinez.
Vjerovali ili ne, u jednoglasnom izboru R.P. za izbora selektora ucestvovao je i novac Zdravka Mamica. Simunovic,Gojak,Hodzic za sad...
badblueboylivno je napisao/la:Sretno, Veliki Žuti! Samo ignoriraj retarde koji na presicama postavljaju pitanja.
Bit će teško sa slabijim rosterom nego zadnjih godina, ali vjerujem da će se ostvariti cilj.

Ma pusti ih ba i njihovo laprdanje. I taj jedini nas strucnjak koji je uspio da nas odvede na SP izyebali mu sve zivo i mrtvo vise nego onima koji nisu nista uradili.Willer je napisao/la:Kad pomislis da ne moze gore od onog pacijenta Culica, pojavi se neki Mladen i dokaze da moze gore. Pa hebem im majku da im hebem, ima li to imalo stida? Nabijem i tu pricu da treba biti domaci strucnjak, pa do dana danasnjeg su se izredali i sta smo postigli? Jedan plasman na SP. A sta je Prosinecki, pa malte ne domaci strucnjak, nije kinez.
To da nam je potreban nas strucnjak je prica po potrebi i interesu.
Robert je svakako dobrodosao. I ovo je tek pocetak izmisljanja kojekakvih sranja da bi se popljuvao Robert. Jasno je od koga dolazi i zasto.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovaj novinar je u predvecerje izbora preferirao Amara ali na jedan korektan nacin. Makar sam ja to tako dozivio. Prizeljkivao je Robija I Amara zajedno na klupi, s tim da je Zutom davao mjesto glavnog trenera a Amaru nesto vise od pomocnog. Prije vremena izbora selektora procitao sam par njegovih dobrih kolumni I mislim da mu ovaj text ne treba uzimati za katastrofalan potez. Ja se sa njim u dobrom djelu ove kolumne ne slazem ali imam razumjevanje za neke segmente price. Za NS posebno koji je rak rana reprezentacije a on ne zeli da shvati da je bas ta institucija prava BiH prica bez natruha ikakve "profesionalnosti" koju Robiju spocitava. Bivsi selektori su takodjer bili BiH prica pa su ih valjda emocije toliko drzale da su bili u stanju porusiti sve da ne bi ostali bez klupe reprezentacije BiH. Ili place koju im je ista omogucavala. Siguran sam po prvi put da to ovdje nece biti slucaj. I da budem iskren ja sam se emocija na klupi zasitio(povezanih sa neznanjem) a pozelio profesionalne storie kako novinar kaze I svega sto iz nje proizlazi. Tim koji ce sjedati uz Robija Prosineckog u kojeg su ukljucana 2 bivsa BiH reprezentativca je samo bonus na sve ovo. Prije izbora sam pozelio da savez prisili Zutog da u tim ubaci Rahimica I Bajramovica pa sam I sa 50% ispunjenih zelja prezadovoljan. Ovo zadnje sto cu napisati djelom ide I u korist naseg NS kojeg inace svi tako zdusno preziremo. Hrvatska ima "Bosanskog" trenera, Srbija isto ali da budem iskren ja se kao primarno navijac BiH sa nijednom ne bih mjenjao. Znaci da nije sve ni u savezu tako crno.
Koji od ova 3 igraca nema mjesta makar na klupi reprezentacije? E da hoce I Sunjica malog dovesti u reprezentaciju bio bi im zahvalan. Da je bogdo vise Gojaka.sekretar je napisao/la:Vjerovali ili ne, u jednoglasnom izboru R.P. za izbora selektora ucestvovao je i novac Zdravka Mamica. Simunovic,Gojak,Hodzic za sad...
Hodzic nema mjesta ni na klupi.
Mozda trenutno I nema ali je jos uvjek igrac na kojeg se moze racunati. Pogotovu nakon Ibiseviceva oprostaja.Vucevich je napisao/la:Hodzic nema mjesta ni na klupi.
Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Da. I Dzekin menadzer je isto dao pare, jer ce Robi zvati Edina da igra.sekretar je napisao/la:Vjerovali ili ne, u jednoglasnom izboru R.P. za izbora selektora ucestvovao je i novac Zdravka Mamica. Simunovic,Gojak,Hodzic za sad...
Joj kakve sve gluposti necete upakovati Robertu.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Kao prvo nije! A i da jeste, sta je problem, zamisli momci naprave transfere u top klubove, a to je valjda cilj da imamo bolje igrace u reprezentaciji.sekretar je napisao/la:Vjerovali ili ne, u jednoglasnom izboru R.P. za izbora selektora ucestvovao je i novac Zdravka Mamica. Simunovic,Gojak,Hodzic za sad...
Da je bogdom nama savjetnik reprezentacije, jedan kao sto je Mamic, covjek kojem je novac ispred vitalnih nacionalnih interesa, koji razumije trziste i koji ce nam namaknut malo para, ali Bosnjo je nostalgican i ima pokvaren moralni kompas, na novac se zgrazava a odusevljava na nacionalizam.

Cestitke selektore 
Smuce mi se i ove teme i sta mediji pisu. Ja kao Zeljovac sam svo vrijeme navijao da Robi bude izabran. Nevjerovatno je koliko kompleksa nas narod ima. Bolesno.
Puna podrska Zutom!!! Povedi nas na Euro majstore!

Smuce mi se i ove teme i sta mediji pisu. Ja kao Zeljovac sam svo vrijeme navijao da Robi bude izabran. Nevjerovatno je koliko kompleksa nas narod ima. Bolesno.
Puna podrska Zutom!!! Povedi nas na Euro majstore!

- BenjooJutub
- Kontakt:
Šteta za Amara, ali mlad je još ima vremena za napredak ako uspije pronaći kakav posao u narednih 5 godina. Ni Željo ga neće 

Čuj učestvovao novac Zdravka Mamića, a cijela Hrvatska zna da Prosinečki bježi ko đavo od krsta kad vidi Mamića jer ne želi da ima išta sa njegovim talovima.
Ova ekipa što je proAmar nek barem izmisli nešto kvalitetno, a ne da vrijeđaju inteligenciju prosječnog poznavaoca fudbala sa ovim šizofrenim cijepanjima.
Ova ekipa što je proAmar nek barem izmisli nešto kvalitetno, a ne da vrijeđaju inteligenciju prosječnog poznavaoca fudbala sa ovim šizofrenim cijepanjima.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Čovjek nije ni pet dana selektor BiH, a već su mu napakovali ogromnu količinu gluposti. Al' ne sumnjam ja u Prosinečkog, siguran sam da zna gdje je došao i sa kim ima posla.
Najbitnije je da on napravi rezultat, tad će mu najveći navijači i fanovi biti ovi što mu trenutno svašta pakuju, takav smo mi narod jbg. Nek' kojim slučajem napravi dobar rezultat na ovoj 'američkoj turneji' sa igračima iz domaće lige, odmah će naglo dobiti podršku barem 50% navijača, nek' doživi fijasko već će mu slasno ebati mater iako su čovjeku dali "vruć krompir" u ruku sa ovom turnejom.
Najbitnije je da on napravi rezultat, tad će mu najveći navijači i fanovi biti ovi što mu trenutno svašta pakuju, takav smo mi narod jbg. Nek' kojim slučajem napravi dobar rezultat na ovoj 'američkoj turneji' sa igračima iz domaće lige, odmah će naglo dobiti podršku barem 50% navijača, nek' doživi fijasko već će mu slasno ebati mater iako su čovjeku dali "vruć krompir" u ruku sa ovom turnejom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I onda mi pljujemo po Vahi kad čovjek kaže da ne želi ovdje raditi.
Zna čovjek kako to kod nas ide. Milion nekih talova, klanova, podjela, svako gura svog...
Ne bi on kod nas izdržao ni pola godine.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Iskreno se nadam da Robert ne čita ove gluposti sto “novinari” nazivaju “tekstovima” ili da ih bar ne uzima za ozbiljno. Količina gluposti koju plaćeni novinar moze izgoviriti i napisati je kod nas na Balkanu beskonačna. Sretno Roberte 

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 07 jan 2018, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 17 nov 2019, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam to govorio kad su pojedini govorili da su Vahi problem pare i zato nije selektor. Ma kakve crne pare? Vaha bi živ osto bez tih para. Nego čovjek neće da ima posla sa idiotima i seljadijom.BoixosNois1899 je napisao/la:I onda mi pljujemo po Vahi kad čovjek kaže da ne želi ovdje raditi.Zna čovjek kako to kod nas ide. Milion nekih talova, klanova, podjela, svako gura svog...
P.S. Mi fakat nismo zaslužili ni da nas se naziva fudbalskom nacijom ni ozbiljnog selektora. Seoski teferic i bacanje kamena nam već bolje pristaje.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa sto se cudis kad si to sve citao i za vrijeme Susica. Zna se od koga to dolazi i zasto. Taj trend ce se nastavljati jos vise i mnogo dublje.Evander je napisao/la:Da. I Dzekin menadzer je isto dao pare, jer ce Robi zvati Edina da igra.sekretar je napisao/la:Vjerovali ili ne, u jednoglasnom izboru R.P. za izbora selektora ucestvovao je i novac Zdravka Mamica. Simunovic,Gojak,Hodzic za sad...
Joj kakve sve gluposti necete upakovati Robertu.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zamisli ako izgubi ove dvije utakmice protiv Amera i Meksikanaca sa U21 igracima i igracima Premijer Lige. Ima da gori. Pripremi se na to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, eirajeremy i 16 gostiju.