a vidim da vam ovi proslogodisnji juniori razvaljuju,imaju veliku minutazuKevin je napisao/la:samo se ti smiješkaj...bandit je napisao/la:u rosteru Širokog Brijega se nalaze trenutno Planinić, Bubalo, Bilinovac, Naletilić, a od sl. sezone i B.Barać, I.Ramljak, koji su svi rođeni u hercegovini, i svi imaju državljanstvo BiH.
Ko je B.Barać i sta mu dodje S.Barać ....
Boris Barać..najveci talent na ovim prostorima po rijecima Vlade Vanjka..inace brat Stanka Baraća
Najveci talent na ovim prostorimaMozel' se to kako zataskat' da necuju oni iz HKS pa da bar jedan Barac zaigra za nas Bosance ....
@ars kako ti rece kosarkas..Anđelić je stariji od njega..a recimo prosle godine ta ista Bosna(juniori) su izgubli ovdje, tocnije razbijeni su sa oko 30 razlike,kada su junior Širokog osvojili..
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kada sam konstatovao da Hercegovacki klubovi konkretno Siroki radi od osnutka na jednonacionalnom principu nije mi namjera niti mogucnost da se mjesam te osporavam to pravo koje vi nazivate promocija nacionalnih interesa. Naravno moram reci da takvo djelovanje nikad necu podrzati jer znam da je taj rad na takav nacin totalno pogresan.
Sustina je da bih volio da nam Siroki bude "protivnik" ali samo kada igramo protiv vas a u sustini da ga osjecam kao svoj i navijam za njega kada igra NLB ligu ili mozda Euroligu. S obzirom na trenutnu situaciju s navijacima a realno dobar kvalitet kluba mislim da bi bilo i u interesu Sirokog da se pojaca sa sigurno jednom armijom navijaca/simpatizera, gdje god da igra. S pravom bi se moglo racunati i na pojacan broj konzumenata servisa i klijenata kompanija koje su vasi sponzori, sto nije zanemarivo.
U tom kontekstu sam primjetio da bi angazovanje nekog broja igraca, asistenata, staticara? iz reda drugih naroda bio ogroman dobitak kako za Siroki tako i za nas a opet siguarn sam ne bi narusio nacioanalnu afirmaciju i druge osnove organizacije vaseg poslovanja.
U suprotnom siguran sam da ce te uvijek ostati mali, uspjesan klub kojem ce gornji limit gledalaca da ne kazem navijaca i to samo na domacem terenu biti oko1500ljudi.
Sustina je da bih volio da nam Siroki bude "protivnik" ali samo kada igramo protiv vas a u sustini da ga osjecam kao svoj i navijam za njega kada igra NLB ligu ili mozda Euroligu. S obzirom na trenutnu situaciju s navijacima a realno dobar kvalitet kluba mislim da bi bilo i u interesu Sirokog da se pojaca sa sigurno jednom armijom navijaca/simpatizera, gdje god da igra. S pravom bi se moglo racunati i na pojacan broj konzumenata servisa i klijenata kompanija koje su vasi sponzori, sto nije zanemarivo.
U tom kontekstu sam primjetio da bi angazovanje nekog broja igraca, asistenata, staticara? iz reda drugih naroda bio ogroman dobitak kako za Siroki tako i za nas a opet siguarn sam ne bi narusio nacioanalnu afirmaciju i druge osnove organizacije vaseg poslovanja.
U suprotnom siguran sam da ce te uvijek ostati mali, uspjesan klub kojem ce gornji limit gledalaca da ne kazem navijaca i to samo na domacem terenu biti oko1500ljudi.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Tebi sam davno rekao da mi se ne obraćaš jer si isfrustrirani čiko koji nema drugog posla nego da podjebaje sve i svakoga, i naravni često zna napisati gluposti kakve si sad napisao , da išta znaš o Mirzi Džombi nebi napisao to što si napisao , ali da ti bude teže ja ti neću reći podrijetlo Džombino i kako je došao do svog imena i prezimena . To što se on zove Mirza ne mora značiti da je Musliman,Bošnjak,Bosanac uopće .ars01 je napisao/la:Kevin je napisao/la:cantona,eric_cantona je napisao/la: u rosteru Širokog Brijega se nalaze trenutno Planinić, Bubalo, Bilinovac, Naletilić, a od sl. sezone i B.Barać, I.Ramljak, koji su svi rođeni u hercegovini, i svi imaju državljanstvo BiH.
Boris Barać..najveci talent na ovim prostorima po rijecima Vlade Vanjka..inace brat Stanka Baraća
NIje problem u dvojnom državljanstvu, nego je poanta u tom što isti IMAJU CRO košarkaško državljanstvo, tako da reprezentativna BIH košarka nema koristi od njihovog BiH državljanstva, osim naletilića koji i objektivno gledano i nije neki kvalitet.
kevin,
BB najveći talent tu vjerojatno misliš na regiju Zapadne Hercegovine, jer je malo neozbiljno njega stavljati u istu ravan sa Anđelićem.Na ovom juniorskom turniru na kojem je KK Bosna osvojila titulu prvaka BiH pobjedama protiv Borca i Širokog, Anđelić je postigao 54poena, Buza 29 poena, a kod Širokog Bubalo 50poena i Barač 19 poena.
kk široki,
"Po čemu si ti zaključio šta je Mirza Džomba, neznam jesi li po imenu ili prezimenu , jer da išta znaš a očito neznaš,znao bi odkud mu ime i prezime ...."
ma stvarno si u pravu Mirza je STARO HRVATSKO (kraljevsko ) IME još od stoljeća sedmog....![]()
, imaš moju punu podršku potječe od starohrvatske riječi MIR
![]()
![]()
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Tebi sam davno rekao da mi se ne obraćaš jer si isfrustrirani čiko koji nema drugog posla nego da podjebaje sve i svakoga, i naravni često zna napisati gluposti kakve si sad napisao , da išta znaš o Mirzi Džombi nebi napisao to što si napisao , ali da ti bude teže ja ti neću reći podrijetlo Džombino i kako je došao do svog imena i prezimena . To što se on zove Mirza ne mora značiti da je Musliman,Bošnjak,Bosanac uopće .[/quote]kksiroki je napisao/la:ars01 je napisao/la: kk široki,
"Po čemu si ti zaključio šta je Mirza Džomba, neznam jesi li po imenu ili prezimenu , jer da išta znaš a očito neznaš,znao bi odkud mu ime i prezime ...."
ma stvarno si u pravu Mirza je STARO HRVATSKO (kraljevsko ) IME još od stoljeća sedmog....![]()
![]()
![]()
Moj Uski, slabo se ti razumiješ u bilo što, u'vati se raštike... :MDŽ:Svakako. Nedavno sam sa Senjaninom dogovorio da ću učestvovati na turniru kada se u Goraždu budu održavale ljetne igre. Radujem se svakom gostovanju. Moji roditelji su porijeklom iz BiH. Otac je iz Doboja, a majka iz Bosanske Gradiške. Nije nikakva polemika, ali iznimno respektujem stanovnike vaše domovine - završio je veliki igrač i nesumnjivo veliki poštovatelj bh. rukometa.
Moj Uski, slabo se ti razumiješ u bilo što, u'vati se raštike... :MDŽ:Svakako. Nedavno sam sa Senjaninom dogovorio da ću učestvovati na turniru kada se u Goraždu budu održavale ljetne igre. Radujem se svakom gostovanju. Moji roditelji su porijeklom iz BiH. Otac je iz Doboja, a majka iz Bosanske Gradiške. Nije nikakva polemika, ali iznimno respektujem stanovnike vaše domovine - završio je veliki igrač i nesumnjivo veliki poštovatelj bh. rukometa.[/quote]ars01 je napisao/la:Tebi sam davno rekao da mi se ne obraćaš jer si isfrustrirani čiko koji nema drugog posla nego da podjebaje sve i svakoga, i naravni često zna napisati gluposti kakve si sad napisao , da išta znaš o Mirzi Džombi nebi napisao to što si napisao , ali da ti bude teže ja ti neću reći podrijetlo Džombino i kako je došao do svog imena i prezimena . To što se on zove Mirza ne mora značiti da je Musliman,Bošnjak,Bosanac uopće .kksiroki je napisao/la:ars01 je napisao/la: kk široki,
![]()
![]()
A ja ti opet kažem da nemaš pojma , pa ti dobro razmisli, a to što tebi administratori dopuštaju da vrijeđaš sve i svakogo ovaj forum će dovesti do toga da nitko neće dolaziti na njega , šta ti hoćeš da ja po uzoru na tebe Sarajevo zovem Usrograd ili tebe seronja jeli to možda želiš , evo ovim putem ti obećajem a dok god administratori budu dozvoljavali nazive Uski i Lištica da ću ja Sarajevo zvati Usrograd i sve koji Široki budu zvali Lišticom nazivati seronjama , pa i po cijenu da ću dobiti ban .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
sb citizen
- Kontakt:
potpis brate, listam već neko vrijeme ovaj forum i nisam mogao izdržati a da se ne registriram zbog nekih mangupa kojima je jedini cilj omalovažavati i vrijeđati druge, a sami dolaze iz ko zna kakve jazbine
volim široki, poštujem druge, tako bi trebalo bit i na strani naših dragih rivala............pozz normalnim ljudima!
Kevin je napisao/la:samo se ti smiješkaj...bandit je napisao/la:u rosteru Širokog Brijega se nalaze trenutno Planinić, Bubalo, Bilinovac, Naletilić, a od sl. sezone i B.Barać, I.Ramljak, koji su svi rođeni u hercegovini, i svi imaju državljanstvo BiH.
Ko je B.Barać i sta mu dodje S.Barać ....
Najveci talent na ovim prostorimaMozel' se to kako zataskat' da necuju oni iz HKS pa da bar jedan Barac zaigra za nas Bosance ....
Pa ja to ozbiljno .... bas bi bio merak da Boris zaigra za BiH kad vec nije Stanko ...
@kksiroki
e nek si mu rekao...od sada znaci Usrograd
e nek si mu rekao...od sada znaci Usrograd
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tvoje misljenje. Poanta je da nemaju radi koga biti tu. ;Pmahalac je napisao/la:Kada sam konstatovao da Hercegovacki klubovi konkretno Siroki radi od osnutka na jednonacionalnom principu nije mi namjera niti mogucnost da se mjesam te osporavam to pravo koje vi nazivate promocija nacionalnih interesa. Naravno moram reci da takvo djelovanje nikad necu podrzati jer znam da je taj rad na takav nacin totalno pogresan.
Ovo ostalo ti je zaista smijesno... Niti je takvo sto potrebno, niti ce ikada biti potrebno, niti bi se ikad napravilo, zasto bi zaboga?Sustina je da bih volio da nam Siroki bude "protivnik" ali samo kada igramo protiv vas a u sustini da ga osjecam kao svoj i navijam za njega kada igra NLB ligu ili mozda Euroligu. S obzirom na trenutnu situaciju s navijacima a realno dobar kvalitet kluba mislim da bi bilo i u interesu Sirokog da se pojaca sa sigurno jednom armijom navijaca/simpatizera, gdje god da igra. S pravom bi se moglo racunati i na pojacan broj konzumenata servisa i klijenata kompanija koje su vasi sponzori, sto nije zanemarivo.
A zadnja recenica ti je stvarno nicim potkrijepljena s obzirom da je Široki i u NLB-u imao dvaput ponajvecu posjetu u svojoj dvorani, a taj ''gornji limit'' je evo samo u ligi 8 i protiv Slobode probijen, i protiv Igokea-e, Bosne, i to debelo...
...Život za Široki...
-
sb citizen
- Kontakt:
onaj balavac (mahalac) sto je napisao da je mali klub, šta reć na to nego ostani .... do kraja
5 naslova prvaka bh, 6 kupova, dugi niz godina član nlb-a društva, međunarodna natjecanja.....uostalom ja sam lud što ti išta dokazujem..........get a life 
upozorenje zbog vredjanja
upozorenje zbog vredjanja
Htio sam reci da ako se moj gornji post nije shvatio kao dobronamjeran onda ga ne treba ni komentirati.
Ali eto nekima je to i za podsmjeh, valjda sam im rekao nesto sto oni vec odavno znaju ali im nesto u njima ne da da provedu u djelo. Tako da vise necu na vas topic..eto vas tamo
As suggested will get a life but in the city, which means not here.
Ali eto nekima je to i za podsmjeh, valjda sam im rekao nesto sto oni vec odavno znaju ali im nesto u njima ne da da provedu u djelo. Tako da vise necu na vas topic..eto vas tamo
As suggested will get a life but in the city, which means not here.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
mali klub, malo gledatelja e moj mahalac i stvarno nista ne znas možda i znas nego neces da pises... ma ne zna čovjek sta bi ti odgovorio ali barem ako nisi upućen u neke stvari nemoj onda nista ni pisati bolje je nego se ovako blamirati... pa ove sezone sa sigurnošču mogu tvrditi da ove sezone imamo prosjek u ligi 8 imamo prosjek 1500-1700 ljudi s tim da je protiv bosne bilo oko 3500 ljudi protiv igokee (bez obzira sto pisu ovi ljubomorni ljudi) 2500... a spomenio si neku kako ih ti zoves armiju navijača kako ih nemamo gdje god se igra, aje navedi mi jedan klub košarkaški da prate klub na gostovanjima, ultrasi su bili u širokom, škripari su bili u mostaru a kad su molim te navijači bosne bili negdje na gostovanju ili igosa uostalom ja mislim da ih i nemaju igosi... ja zaboravio sam patrioti navijači čapljine oni su koliko ja znam najvise pratili svoj klub na gostovanjima u kosarci... tako da ne pričas vise gluposti o nekim tzv armijama navijaca jer siroki je uvijek imao svoju publiku i navijače i uvijek ce je imati...mahalac je napisao/la:Kada sam konstatovao da Hercegovacki klubovi konkretno Siroki radi od osnutka na jednonacionalnom principu nije mi namjera niti mogucnost da se mjesam te osporavam to pravo koje vi nazivate promocija nacionalnih interesa. Naravno moram reci da takvo djelovanje nikad necu podrzati jer znam da je taj rad na takav nacin totalno pogresan.
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
E ovako kad ti ovo napiše navijač kluba koji igra u dvorani koja prima 1000 ljudi , kluba kojem kad dođu u goste protivnička uprava i prijatelji kluba budu smješteni na takvo mjesto da niti vide semafor niti vidi pola utakmice , kluba na čijim tribinama nema uopće navijanja , kluba koji ne može napuniti ni tu malu ne uvjetnu dvoranu protiv nejvećeg rivala , kluba koji je jednu sezonu sudjelovao u Ulebu (ljudi mislili bivšu euro prvak i grad od 500 000 stnovnika) i ekspresno već slijedeće sezone dobio odbijenicu , kluba koji se koristi najnižim oblikom pritisaka za vrijeme utakmice ..... I još kaže kako ćemo mi ostati mali klub , jadan nebio moj dečko pa 120 km od tebe se nalazi općina Široki Brijeg a u gradu se nalazi GSD Pecara , pa upali auto ako imaš položen vozački i dođi i vidi taj "mali " klub , gdje treniraju seniori,juniori,kadeti, kakve uvjete imaju . Jesi ti svijestan da je najveća sramota tvoga kluba da svake godine u omladinskim ligama ili tijesno dobiva Široki ili gubi , pa čovječe vi imate bazen od 1.000.000 do 1.500.000 ljudi a mi 50.000-100.000 i opet smo tu negdje .Nije mi jasno jeli vi ikada (poneki ne svi ima i korektnih i inteligentnih navijača Bosne) stanete na loptu pa se malo zapitate koji kura... rade ovi naši pa se mi jeb... sa ovima iz Širokog kako u seniorskoj tako i u ostalim razinama . Ja vam (opet kažem ne svima) lijepo preporučam da lagano lijepo razmislite o svemu a ne da pišete kako si ti mahalac napisao ovakve gluposti da se stobom jedino slaže jedan član ovog foruma kojem ni nick ne želim napisat i nitko drugi .mahalac je napisao/la:Kada sam konstatovao da Hercegovacki klubovi konkretno Siroki radi od osnutka na jednonacionalnom principu nije mi namjera niti mogucnost da se mjesam te osporavam to pravo koje vi nazivate promocija nacionalnih interesa. Naravno moram reci da takvo djelovanje nikad necu podrzati jer znam da je taj rad na takav nacin totalno pogresan.
imali smo super sezonu u ulebu (drugog po snazi takmicenju u evropi), prosli u drugi krug u vrlo jakoj grupi iako nam je bila prva sezona u tom takmicenju....mislim da je omalovazavanje toga vrlo nekorektno....al eto..ostalo ne bih ni komentarisao....
I feel devotion!!
u vogosci smo imali navijace, ali da ti kazem nesss, kakve vi to navijace imate skripare; da li se oni mogu porediti sa hordama ili sa manijacima; nemoj me previse nasmijavatišb_pecara je napisao/la:mali klub, malo gledatelja e moj mahalac i stvarno nista ne znas možda i znas nego neces da pises... ma ne zna čovjek sta bi ti odgovorio ali barem ako nisi upućen u neke stvari nemoj onda nista ni pisati bolje je nego se ovako blamirati... pa ove sezone sa sigurnošču mogu tvrditi da ove sezone imamo prosjek u ligi 8 imamo prosjek 1500-1700 ljudi s tim da je protiv bosne bilo oko 3500 ljudi protiv igokee (bez obzira sto pisu ovi ljubomorni ljudi) 2500... a spomenio si neku kako ih ti zoves armiju navijača kako ih nemamo gdje god se igra, aje navedi mi jedan klub košarkaški da prate klub na gostovanjima, ultrasi su bili u širokom, škripari su bili u mostaru a kad su molim te navijači bosne bili negdje na gostovanju ili igosa uostalom ja mislim da ih i nemaju igosi... ja zaboravio sam patrioti navijači čapljine oni su koliko ja znam najvise pratili svoj klub na gostovanjima u kosarci... tako da ne pričas vise gluposti o nekim tzv armijama navijaca jer siroki je uvijek imao svoju publiku i navijače i uvijek ce je imati...mahalac je napisao/la:Kada sam konstatovao da Hercegovacki klubovi konkretno Siroki radi od osnutka na jednonacionalnom principu nije mi namjera niti mogucnost da se mjesam te osporavam to pravo koje vi nazivate promocija nacionalnih interesa. Naravno moram reci da takvo djelovanje nikad necu podrzati jer znam da je taj rad na takav nacin totalno pogresan.
samo malo newbie jel mi ovdje pricamo o nogometnim ili kosarkaskim navijačima!!!! koliko znam ni manijaka ni horda nema na košarkaškim utakm. bosne samo nekad dođu protiv širokog u ligi bih, i ponekad u nlb kad igraju zvezda i partizan!!!! tako da mi ne trebas nista govoriti o navijačima...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sto bi uopce poredio, niti me zanima niti itko usporedjuje, razlika u sredinama je prevelika. No za ovako malu sredinu pojam su pravih navijaca i za brojne puno vece sredine od svega odradjenog dosad, pa tako i ove sezone, pocevsi i odradjenih kosarkaskih, kao i nogometnih utakmica, kuci i doma. Rasprava apsolutno suvisna, neznalica ili kompleksas je onaj koji omalovazava takav jedan trud, jer vidim brojni uopce nisu ni svjesni koliko je potrebno svega za takvo sto na ovoj razini, u ovim manjim sredinama kad evo puno vece uopce takvo sto nemaju, cak.newbie je napisao/la:u vogosci smo imali navijace, ali da ti kazem nesss, kakve vi to navijace imate skripare; da li se oni mogu porediti sa hordama ili sa manijacima; nemoj me previse nasmijavatišb_pecara je napisao/la:mali klub, malo gledatelja e moj mahalac i stvarno nista ne znas možda i znas nego neces da pises... ma ne zna čovjek sta bi ti odgovorio ali barem ako nisi upućen u neke stvari nemoj onda nista ni pisati bolje je nego se ovako blamirati... pa ove sezone sa sigurnošču mogu tvrditi da ove sezone imamo prosjek u ligi 8 imamo prosjek 1500-1700 ljudi s tim da je protiv bosne bilo oko 3500 ljudi protiv igokee (bez obzira sto pisu ovi ljubomorni ljudi) 2500... a spomenio si neku kako ih ti zoves armiju navijača kako ih nemamo gdje god se igra, aje navedi mi jedan klub košarkaški da prate klub na gostovanjima, ultrasi su bili u širokom, škripari su bili u mostaru a kad su molim te navijači bosne bili negdje na gostovanju ili igosa uostalom ja mislim da ih i nemaju igosi... ja zaboravio sam patrioti navijači čapljine oni su koliko ja znam najvise pratili svoj klub na gostovanjima u kosarci... tako da ne pričas vise gluposti o nekim tzv armijama navijaca jer siroki je uvijek imao svoju publiku i navijače i uvijek ce je imati...mahalac je napisao/la:Kada sam konstatovao da Hercegovacki klubovi konkretno Siroki radi od osnutka na jednonacionalnom principu nije mi namjera niti mogucnost da se mjesam te osporavam to pravo koje vi nazivate promocija nacionalnih interesa. Naravno moram reci da takvo djelovanje nikad necu podrzati jer znam da je taj rad na takav nacin totalno pogresan.
...Život za Široki...
molim vas da ne omalovazavate uleb(kojem vi nikada necete primirisati, i samo da pogledate koga smo mi dobili u kljucnoj utakmici - jednu albu iz berlina koja je ove godine igrala TOP 16,jedan nevjerovatan nivo i sta smo sve stigli u sarajevu i to nakon sto smo izgubili u tekmi sa najvecim brojem poena,a nema to veze,beograd ima priblizno 2.000.000 stanovnika,i sta kad mi izgubimo treba reci zato sto ljudi imaju vise stanovnika zato su pobijedili,a bilo je komentara da igramo u maloj zato sto ne mozemo napuniti veliku,sto naravno nije tacno.Igralo se u maloj zato sto je bilo Bijenale knjige,i zato sto je Velika bila zauzeta..Je li Napredak u odbojci treba reci,eto mi imamo malo stanovnika i nas se uspjeh treba vrednovati vise..Svaka ekipa ima iste uslove na terenu,i ako se pokaze bolje od druge,treba da pobijedi,a nesto su vam ambicije splasnule kako od nas izgubiste, i kako mi uzesmo slobodu,a poslije one srijede i sretnih produzetaka bili ste se pravo nalozili,ali sta ces dosla masina i pomela,ali aBd vi ste drugi samo se bojim da ce onda opet ostati 1 predstavnik,jer vi ni prosle godine se niste mogli pridruziti borbi za 2 predstavnika...samo jos nesto evo vam primjer u sezoni u kojoj vam je sesar igrao to je sezona 2005/2006,imali ste ukupno 38.200 gledalaca,a mi ukupno 59.000,ako mi ne vjerujete prebrojite, a sezonu prije imali ste 29.500,a mi 54000,plus nema podataka o posjeti na cetiri utakmice(split,hemofarm,helios,reflex)..i sada recite da ste uvijek imali najbolju posjetu,statitika sve govori,nije ovo niko pisao iz sarajeva...
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 30 apr 2009, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno jbga nitko ne omalovažava uleb niti te vase uspjehe nego ovaj mahalac govori gluposti neke o tzv armijama navijača koje nitko nema u bih... što se toga tiče patrioti iz čapljine koji su sad ja mislim usli ponovo uprvu ligu najbolji sto se tice gostovanja u kosarci... dosao je tu da vrijeđa i priča neke besmislene priče...neno#4 je napisao/la:molim vas da ne omalovazavate uleb(kojem vi nikada necete primirisati, i samo da pogledate koga smo mi dobili u kljucnoj utakmici - jednu albu iz berlina koja je ove godine igrala TOP 16,jedan nevjerovatan nivo i sta smo sve stigli u sarajevu i to nakon sto smo izgubili u tekmi sa najvecim brojem poena,a nema to veze,beograd ima priblizno 2.000.000 stanovnika,i sta kad mi izgubimo treba reci zato sto ljudi imaju vise stanovnika zato su pobijedili,a bilo je komentara da igramo u maloj zato sto ne mozemo napuniti veliku,sto naravno nije tacno.Igralo se u maloj zato sto je bilo Bijenale knjige,i zato sto je Velika bila zauzeta..Je li Napredak u odbojci treba reci,eto mi imamo malo stanovnika i nas se uspjeh treba vrednovati vise..Svaka ekipa ima iste uslove na terenu,i ako se pokaze bolje od druge,treba da pobijedi,a nesto su vam ambicije splasnule kako od nas izgubiste, i kako mi uzesmo slobodu,a poslije one srijede i sretnih produzetaka bili ste se pravo nalozili,ali sta ces dosla masina i pomela,ali aBd vi ste drugi samo se bojim da ce onda opet ostati 1 predstavnik,jer vi ni prosle godine se niste mogli pridruziti borbi za 2 predstavnika...samo jos nesto evo vam primjer u sezoni u kojoj vam je sesar igrao,imali ste ukupno 38.200 gledalaca,a mi ukupno 59.000,ako mi ne vjerujete prebrojte...
Sajam knjige.pogodi koja je knjiga osvojila nagradu!?neno#4 je napisao/la:molim vas da ne omalovazavate uleb(kojem vi nikada necete primirisati, i samo da pogledate koga smo mi dobili u kljucnoj utakmici - jednu albu iz berlina koja je ove godine igrala TOP 16,jedan nevjerovatan nivo i sta smo sve stigli u sarajevu i to nakon sto smo izgubili u tekmi sa najvecim brojem poena,a nema to veze,beograd ima priblizno 2.000.000 stanovnika,i sta kad mi izgubimo treba reci zato sto ljudi imaju vise stanovnika zato su pobijedili,a bilo je komentara da igramo u maloj zato sto ne mozemo napuniti veliku,sto naravno nije tacno.Igralo se u maloj zato sto je bilo Bijenale knjige,i zato sto je Velika bila zauzeta..Je li Napredak u odbojci treba reci,eto mi imamo malo stanovnika i nas se uspjeh treba vrednovati vise..Svaka ekipa ima iste uslove na terenu,i ako se pokaze bolje od druge,treba da pobijedi,a nesto su vam ambicije splasnule kako od nas izgubiste, i kako mi uzesmo slobodu,a poslije one srijede i sretnih produzetaka bili ste se pravo nalozili,ali sta ces dosla masina i pomela,ali aBd vi ste drugi samo se bojim da ce onda opet ostati 1 predstavnik,jer vi ni prosle godine se niste mogli pridruziti borbi za 2 predstavnika...samo jos nesto evo vam primjer u sezoni u kojoj vam je sesar igrao to je sezona 2005/2006,imali ste ukupno 38.200 gledalaca,a mi ukupno 59.000,ako mi ne vjerujete prebrojite, a sezonu prije imali ste 29.500,a mi 54000,plus nema podataka o posjeti na cetiri utakmice(split,hemofarm,helios,reflex)..i sada recite da ste uvijek imali najbolju posjetu,statitika sve govori,nije ovo niko pisao iz sarajeva...
Monografija o Širokom Brijegu !
a moći...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.