SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Ja sam odradio dva. U prvom doveo Kawhia,Rosea i Howarda za Wadea,Irvinga i Gaya a u drugom Regggie Jackson za Klaya
i uzeo sam Jokica kao FA

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- PaskalHens
- Kontakt:
Rose, Howard za paula i milsapaBobadilla je napisao/la:Koji od mnogih sto nudimPaskalHens je napisao/la:Koe Pajseri ekipa? Kakav trade mi ponudi, momentalno sam izgubio inteligenciju

Viva la France, as they say in Rome.
Bio je jos jedan uz njh al nmg da se sjetim koga sam davaoPaskalHens je napisao/la:Rose, Howard za paula i milsapaBobadilla je napisao/la:Koji od mnogih sto nudimPaskalHens je napisao/la:Koe Pajseri ekipa? Kakav trade mi ponudi, momentalno sam izgubio inteligenciju

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Mislim da bi to sad bilo to...sedma pobjedaSarmelino je napisao/la:Ma nema od mene nista ovu sedmicuSiamoNoi je napisao/la:Gordon,Hood,Covington,Leuer...zatrpali te samo tako![]()
Mislim da mi je ovo daleko najbolja vecer od početka sezone.Šteta bi bilo ne okruniti pobjedom na kraju
Večeras si sa 5(6) protiv moja 2(3).Vidjet ćemo kako će to proć.Očekivao sam puno ukradenih ovaj tjedan,ali si me zahvaljujući Wallu prešišao.

Sta trazis za Jokica?Bobadilla je napisao/la:...
Tesko da bih njega pustao, poceo je da pruza partije kakve se ocekuju od njegaSiamoNoi je napisao/la:Sta trazis za Jokica?Bobadilla je napisao/la:...

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Pojma nemam vise sta nudit.Imam osjecaj da ja neke igrace cijenim drugacije nego drugi.Tipa Chandler koji igra odlicnu fantasy sezonu,ali ga vjerojatno vecina gleda kao "ta će mrtvi Chandler."Vidim po tome sto vas dobar dio meni neobjasnjivo drzi neke igrace na rosteru vjerojatno samo ime igrača gledajuci.Tako da nisam pametan.Ponudi nesto ako hoces
Trebao bi mi neki centar jer mi se sad i Leuer ozlijedio.

De potvrdi trejd izmedu mene i francuzaSarmelino je napisao/la::

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Potvrdjenophily je napisao/la:De potvrdi trejd izmedu mene i francuzaSarmelino je napisao/la::

Dva je trejda danas napravio, mislim da nije do sad toliko

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ja nisam radio nijedan trade nikako jer ono ponuda što sam dobio nije normalno tako da nisam puno ni nudio.
Danas otpustam Tonya i Selofoshu. Tony je bas prosjek, 250-i igrac u fantasyu. Znaci ima 100-injak bolje plasiranih igraca od njega. Al eto ja konto valjda proradi a ono sipak. Svi ostali iz rostera su mi dobri i konstantni. Ne znam sta da ti ponudim j.b.g
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Mislio sam nudit i za Masona,ali vidim da je otisao Francuzu.U svakom slučaju imam viška bekova i treba mi centar.Uskoro mi se i Hill i Barea vracaju,ali posto svi vrijede nema šanse da ikog otpustim dok ne nađem nešto za trade pa makar ih na klupi morao ostavljat do kraja sezone.
Imas neku određenu poziciju da ti treba?Bobadilla je napisao/la:Danas otpustam Tonya i Selofoshu. Tony je bas prosjek, 250-i igrac u fantasyu. Znaci ima 100-injak bolje plasiranih igraca od njega. Al eto ja konto valjda proradi a ono sipak. Svi ostali iz rostera su mi dobri i konstantni. Ne znam sta da ti ponudim j.b.g
Ne bi uzimao dva igraca, ako bi dao jedan za jedan. Jokic je krenuo lose u sezonu ali sad je odlicanSiamoNoi je napisao/la:Sta trazis za Jokica?Bobadilla je napisao/la:...

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Majke mi ovaj Francuz nije čist.Nakon Mudiaya sad mu je Noel nova igračka.Noel za Beala,Noel za Harrisa.Kontra ponuda Covingtona za Butlera ga valjda opameti

Šta za blizanca tražiš?arelinho je napisao/la:Ja nisam radio nijedan trade nikako jer ono ponuda što sam dobio nije normalno tako da nisam puno ni nudio.
Za Grega?PaskalHens je napisao/la:...
- PaskalHens
- Kontakt:
Ako misliš na Monroa, eventualno Hilla, ostalo me ne zanima..SiamoNoi je napisao/la:Majke mi ovaj Francuz nije čist.Nakon Mudiaya sad mu je Noel nova igračka.Noel za Beala,Noel za Harrisa.Kontra ponuda Covingtona za Butlera ga valjda opameti
Šta za blizanca tražiš?arelinho je napisao/la:Ja nisam radio nijedan trade nikako jer ono ponuda što sam dobio nije normalno tako da nisam puno ni nudio.Za Grega?PaskalHens je napisao/la:...
Viva la France, as they say in Rome.
Ništa to.Kad sam ga budala otpustio jer nisam ništa mogao dobit za njega toboze nikoga ne zanima,a znao sam da će proigrat.I onda kad ga je Francuz otpustio ga ne uzmem na vrijeme
To i trade Marcus Morris za T.Jonesa prije pocetka sezone su mi teški fejlovi.
@arelinho
Ništa ni od Morrisa.Previše ćeš mi tražit samo zbog ovog veceras,a ne vrijedi ni blizu ovakve partije.

@arelinho
Ništa ni od Morrisa.Previše ćeš mi tražit samo zbog ovog veceras,a ne vrijedi ni blizu ovakve partije.

Odlično je počeo tjedan,Griffin out minimalno mjesec dana

Zasluzeno 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
@siamo Blakea nema mjesec i po najmanje. Ne isplati mi se. Da mi se da se rijesim Rosea, je.bo mu lower back sve. Koliko vise vrijede ovi igraci sto nisu od stakla. 

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.