Pa ne smijem ni zamislit kakvo ce to karanje u LP da bude

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Dovest ce jos 3-4 precijenjena nogometasa realne vrijednosti 20 mil eura i platiti ih 4 puta vise. I onda opet spasavat kozu u EL protiv Rostova i slicnihKingJamesMVP je napisao/la:Ne sekiraj se ti za nas i LP, bit će to drukčije
Što će nas biti stid, mi je dobili u Vigu a tamo nisu slavili ni tvoji ni Real. Čak su vam dali 4 golaleorey je napisao/la:Dovest ce jos 3-4 precijenjena nogometasa realne vrijednosti 20 mil eura i platiti ih 4 puta vise. I onda opet spasavat kozu u EL protiv Rostova i slicnihKingJamesMVP je napisao/la:Ne sekiraj se ti za nas i LP, bit će to drukčije![]()
Jel vas stid sto vam 12a ekipa Primere sakrije loptu na svetom stadionu 90 minuta ?
Ma znam buraz,ali opet mi strasno kad se sjetim da su pojedinci se kao molili da je Ibra teze povrjedjen,mislim koji navijac svom igracu zeli tako nesto?,pa da se pisali i za Blinda bilo bi odvratno,a kamo li za jednu fudbalsku legendu i ove sezone kako god okrenes debelo najboljeg igraca Manchestera,ali haj,valjda jednog dana odrastu.CantonaBIH je napisao/la:Pisu debili i klinci od 16 godina, kojima je najgora stvar ta sto ce ih neko zezati u skoli radi rezultata Uniteda.
Ide Bale za 90 miliona.leorey je napisao/la: Dovest ce jos 3-4 precijenjena nogometasa realne vrijednosti 20 mil eura i platiti ih 4 puta vise.
let3 je napisao/la:
![]()
mogao je Celtu dovesti do finala, ali ne zna i jbg
"His palms are sweaty, knees weak arms are heavy. He missed an open goal already, John Guidetti!"
Garđani prepoznali talenat u njemu a ti ga našao pljuvati, novi IbraAmsterdam1312 je napisao/la:Vodetti je izbacio Celtu i poslao United u finale, nisam odavno vidio većeg panja u napadu al bukvalno. Lik je djelovao kao da su ga pjanog osvanulog pokupili usput u nekoj birtiji blizu stadiona jer im fali igrač za termina.
Ma dobio je on kovertu zahvalnice poslije tekmerio_Ferdy88 je napisao/la:Garđani prepoznali talenat u njemu a ti ga našao pljuvati, novi IbraAmsterdam1312 je napisao/la:Vodetti je izbacio Celtu i poslao United u finale, nisam odavno vidio većeg panja u napadu al bukvalno. Lik je djelovao kao da su ga pjanog osvanulog pokupili usput u nekoj birtiji blizu stadiona jer im fali igrač za termina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.