PoetryinMotion je napisao/la:Ribery prvi sneijder drugi

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
PoetryinMotion je napisao/la:Ribery prvi sneijder drugi
Ne navijaš valjda za galske ****?messilla je napisao/la:Sviđa mi se izbor avataraKawhi je napisao/la:
Između Mesuta i Krossa je dilema za najboljeg švabu na ovom Euru....veceras su njih dvojica pokušavali cijelo vrijeme, kombinovali u trokutu sa Draxlerom, stvorili par šansi svojim proigravanjima - ali švabe nemaju u napadu klasu poput Griezmanna i to je ta razlika koja je prelomila utakmicu na stranu francuza....Muller je fakat odigrao katastrofalno vecerasAA23 je napisao/la:Ozil najbolji igrač Njemačke na EP
Jos mu Kross uzima one slobodnjake i centarsuteve, onako ne smije, ne shvataju da Ozil mora ubacivati jer je najbolji kreator današnjice
A Gomez i Muller naprijed su katastrofa, ono je smiješno, Giroud bi potrpao par golova sa onakvim loptama koje je Mesut udijelio kroz citav EP
Sad nas ceka finale u kojem navijam za Ronalda da ubije ove pedeve iz Fransoa
Ne mogu protiv zvjerčuge Umtitija i brata Pogbe.Kawhi je napisao/la:Ne navijaš valjda za galske ****?
Biti ce zasluzeno, ali je u Ligi Prvaka bio jedan od najgorih igraca Real Madrida, ako ne racunamo tap-in protiv buranije. Jedinu utakmicu dobru koju je odigrao je bilo protiv Wolfsburga na Bernabeu. Npr u finalu ti je uvjerljivo bio najgori igrac.exorciiist je napisao/la:Ma Ronaldo ako osvoji EP Zlatna lopta je njegova, gotovo.
Prvak Evrope sa klubom, prvak Evrope sa repkom..to je dovoljno.
jbt ovi kao ped-eri a u timu ti gej ikona penaldo kiki.Kawhi je napisao/la:Ne navijaš valjda za galske ****?messilla je napisao/la:Sviđa mi se izbor avataraKawhi je napisao/la:
Piše gov.nari pod zvjezdicama. To što ti u svemu vidiš svoju toplu braću je do tebe.DANTES je napisao/la:jbt ovi kao ped-eri a u timu ti gej ikona penaldo kiki.Kawhi je napisao/la:Ne navijaš valjda za galske ****?messilla je napisao/la: Sviđa mi se izbor avatara
dakle kladim se na francuze
Ali ipak najbolji strijelac Lige Prvaka sa 16 golova..leorey je napisao/la:Biti ce zasluzeno, ali je u Ligi Prvaka bio jedan od najgorih igraca Real Madrida, ako ne racunamo tap-in protiv buranije. Jedinu utakmicu dobru koju je odigrao je bilo protiv Wolfsburga na Bernabeu. Npr u finalu ti je uvjerljivo bio najgori igrac.exorciiist je napisao/la:Ma Ronaldo ako osvoji EP Zlatna lopta je njegova, gotovo.
Zato sto kod svakog jeb.enog gola ima zasluga... kod drugog uzeo loptu, slomio kicmu siptaru i fobro ubacio... doduse neuer je failao ali opet barem 50% zasluga je pogbino... zatim sam mora drzati vezni red francuske jer ga trenerska amatercina gura na zadnjeg veznog iza "kreativnog" matuidia... cim ga je stavio lijevo na normalnu poziciju odmah je donio gol francuskoj... eto sto... bez njega ne mogu stvoriti sanse...topnik1 je napisao/la:Zašto se Pogba gura među svjetsku elitu? Ja to fakat više ne kontam.
Kome je trpao tih 16 ? Da ti pokazem , ovo se zove najgori igrac u finalu:exorciiist je napisao/la:Ali ipak najbolji strijelac Lige Prvaka sa 16 golova..leorey je napisao/la:Biti ce zasluzeno, ali je u Ligi Prvaka bio jedan od najgorih igraca Real Madrida, ako ne racunamo tap-in protiv buranije. Jedinu utakmicu dobru koju je odigrao je bilo protiv Wolfsburga na Bernabeu. Npr u finalu ti je uvjerljivo bio najgori igrac.exorciiist je napisao/la:Ma Ronaldo ako osvoji EP Zlatna lopta je njegova, gotovo.
Kakve gnusne lazi. Ali ocekivano. Poznato je da Leofili na Ronalda gledaju kao na nizu rasu.leorey je napisao/la:Biti ce zasluzeno, ali je u Ligi Prvaka bio jedan od najgorih igraca Real Madrida, ako ne racunamo tap-in protiv buranije. Jedinu utakmicu dobru koju je odigrao je bilo protiv Wolfsburga na Bernabeu. Npr u finalu ti je uvjerljivo bio najgori igrac.exorciiist je napisao/la:Ma Ronaldo ako osvoji EP Zlatna lopta je njegova, gotovo.
Taktički je Portugal igrao vrlo zrelo ovo prvenstvo, u nekim aspektima možda i jesu bolji od Francuza.dinoze je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Koga će Portugal dobiti? Dajte ljudi Portugal bi gubio finale bez obzira sa kim igrao da li Francuska (sa kojom će igrati) ili Njemačka da je kojim slučajem prošla.
Mene je igrom a prije svega borbom Portugal vise impresionirao od Francuske.
Nemoj se prosipat. Cuj bez njega ne mogu sanse stvorit. Pa imas na UEFA.com statistiku, ko je najvise stvorio sansi. Pogba sigurno nije. Fin je igrac, dobar sigurno, ali 200 mil ne vrijedi ni 3 Pogbe.Peace je napisao/la:Zato sto kod svakog jeb.enog gola ima zasluga... kod drugog uzeo loptu, slomio kicmu siptaru i fobro ubacio... doduse neuer je failao ali opet barem 50% zasluga je pogbino... zatim sam mora drzati vezni red francuske jer ga trenerska amatercina gura na zadnjeg veznog iza "kreativnog" matuidia... cim ga je stavio lijevo na normalnu poziciju odmah je donio gol francuskoj... eto sto... bez njega ne mogu stvoriti sanse...topnik1 je napisao/la:Zašto se Pogba gura među svjetsku elitu? Ja to fakat više ne kontam.
Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.Kajzer10 je napisao/la:Kakve gnusne lazi. Ali ocekivano. Poznato je da Leofili na Ronalda gledaju kao na nizu rasu.leorey je napisao/la:Biti ce zasluzeno, ali je u Ligi Prvaka bio jedan od najgorih igraca Real Madrida, ako ne racunamo tap-in protiv buranije. Jedinu utakmicu dobru koju je odigrao je bilo protiv Wolfsburga na Bernabeu. Npr u finalu ti je uvjerljivo bio najgori igrac.exorciiist je napisao/la:Ma Ronaldo ako osvoji EP Zlatna lopta je njegova, gotovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.