Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

bambus
Kontakt:

Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

Post Postao/la bambus » 22 jan 2016, 01:54

Zao mi je sto ne mogu drugacije postaviti ovaj klip..2000 godina kako pitari kazu "argentinski stil" :mrgreen:

ima jos klipova..Svaka utakmica prije je bila bakljada i vatromet (poslije 2000g) Sa istoka ide vatromet a jug bakljada,nekad i istok i zapad.

2004 godina opet protiv Sarajeva 15 hiljada navijaca

96/97 god. korteo prema Kosevu
slika
slika
slika

Lukavac-Celik 99/00
slika
slika
slika
slika

Sloboda-Celik 99/00
slika
slika

Celik-Sarajevo 99/00 sat vremena prije pocetka i za vrijeme tekme
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Kiseljak-Celik 00/01
slika
slika

13.06.2001 ZELJO-CELIK 0:0..Navijaci oba kluba zajedno :rol: Zeljo slavi titulu a mi plasman u intertoto kup haha

slika
slika
slika

Celik-Sarajevo 00/01
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 22 jan 2016, 09:03

Chinaglia je napisao/la:volio bih vidjeti još slika od Robijaša, Hordi Zla, TM, Ultrasa, ali po ovome što sam vidio, Lešinari su bez konkurencije u našoj državi, kada je u pitanju tribina (pirotehnika, transovi, parole, koreografija), dok za navijanje već ne bih znao ko je najbolji ;) meni lično, kvalitet uvijek ispred kvantiteta :!:
Evo malo da ti otvorim vidike :D
Ima još dosta materijala, ali evo nesto samo.
Bakljade
[youtube][/youtube]
Koreografije
[youtube][/youtube]
Zastave
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Gostovanja
slika
slika
slika
slika
slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2016, 10:27

Chinaglia je vrlo neiskusan momak :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2016, 12:33

o ukusima se ne raspravlja, za mene su Lešinari bez konkurencije, izgled njihove tribine mi se najviše dopada, ne bih tu ništa dirao, a što neko spomenu, da nisu mrtvi nacionalanisti, bili bi mnogo više cjenjeni i poštovani ;)

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 22 jan 2016, 13:00

drug, il fakat pratis ligu odnedavno (sto se tice navijacke scene) ili samo kontriras znas vec kojim grupama.

lesevi fakat jednu sezonu su bili vrh sto se tice priotehnike, ali to je to. A npr. ne bi mogli sigurno toliko zapaliti da se kazne pisu kao kod nas, cak stovise, baklje su sami pravili u prostorijama u stadionu, gdje su nesmetano unosili koliko hoce.

Koreografije? nema tu prave koreografije, 90% setalice koje se naprave za koji sat.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 22 jan 2016, 14:28

Gator je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:volio bih vidjeti još slika od Robijaša, Hordi Zla, TM, Ultrasa, ali po ovome što sam vidio, Lešinari su bez konkurencije u našoj državi, kada je u pitanju tribina (pirotehnika, transovi, parole, koreografija), dok za navijanje već ne bih znao ko je najbolji ;) meni lično, kvalitet uvijek ispred kvantiteta :!:

eh, kakva su to nekada vremena bila, prije rata, to jeste za vrijeme fudbala u bivšoj ligi, mislim na posjete, strašno, ali i po ovim slikama, vidi se da su naši klubovi imali odličnu posjetu i poslije rata, uzimajući u obzir kvalitet fudbala i atraktivnost klubova, to jeste same lige, sada samo uzmite u obzir da recimo danas ovih 7-8 klubova ima posjetu kao nekada u post ratnom periodu, kakva bi to liga bila, kakve tekme i atmosfera na istim, a ja i danas tvrdim da naša liga ima najveći potencijal u regionu po tom pitanju ;)

uglavnom, sjajna tema, sjajne slike i nadam se da će tema poživit' dugo :pray:

Koliko dugo pratis našu ligu ?
Vulture kako ste unosili pirotehniku ?
Pa valjda prije utakmice, preko ekonoma, redara prije utakmice, jer nisam primijetio da unose neke vece kolicine kad dolazimo svi, kad unose bubnjeve, transove... Ne znam tacno, nagadjam samo iskreno da ti kazem, nisam ja u tome ucestvovao. Mada ja unesem za sebe znas vec kako :urnebes: stane baklja, moze se ugurati i par petardi, ako se dobro rasporedi ;) A i nasi redari srecom ne opipavaju nesto detaljno, pa se uspije. Po toj logici, ne bi me ni cudilo da se organizuju da svako unese po jedno-dva, tri pirotehnicka sretstva u gacama i da atmosfera bude vrh.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 22 jan 2016, 14:42

Vulture je napisao/la:
Gator je napisao/la:

eh, kakva su to nekada vremena bila, prije rata, to jeste za vrijeme fudbala u bivšoj ligi, mislim na posjete, strašno, ali i po ovim slikama, vidi se da su naši klubovi imali odličnu posjetu i poslije rata, uzimajući u obzir kvalitet fudbala i atraktivnost klubova, to jeste same lige, sada samo uzmite u obzir da recimo danas ovih 7-8 klubova ima posjetu kao nekada u post ratnom periodu, kakva bi to liga bila, kakve tekme i atmosfera na istim, a ja i danas tvrdim da naša liga ima najveći potencijal u regionu po tom pitanju ;)

Pa valjda prije utakmice, preko ekonoma, redara prije utakmice, jer nisam primijetio da unose neke vece kolicine kad dolazimo svi, kad unose bubnjeve, transove... Ne znam tacno, nagadjam samo iskreno da ti kazem, nisam ja u tome ucestvovao. Mada ja unesem za sebe znas vec kako :urnebes: stane baklja, moze se ugurati i par petardi, ako se dobro rasporedi ;) A i nasi redari srecom ne opipavaju nesto detaljno, pa se uspije. Po toj logici, ne bi me ni cudilo da se organizuju da svako unese po jedno-dva, tri pirotehnicka sretstva u gacama i da atmosfera bude vrh.
Nemoj pisati ove stvari. Lesinari imaju pravilo da clanovi grupe ne pisu ni na jednom forumu osim njihovog. Kaci slike i pisi o klubu, igracima, ali mislim da ovo drugo nije u redu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 22 jan 2016, 14:47

dejavu je napisao/la:drug, il fakat pratis ligu odnedavno (sto se tice navijacke scene) ili samo kontriras znas vec kojim grupama.

lesevi fakat jednu sezonu su bili vrh sto se tice priotehnike, ali to je to. A npr. ne bi mogli sigurno toliko zapaliti da se kazne pisu kao kod nas, cak stovise, baklje su sami pravili u prostorijama u stadionu, gdje su nesmetano unosili koliko hoce.

Koreografije? nema tu prave koreografije, 90% setalice koje se naprave za koji sat.
Pa to sto tebi smeta sto mi postojimo, to je vec druga stvar. Cuj jednu sezonu... Ee, Boze, Boze... Ma jok, nema prave koreografije, kakvi. Nisi ti realan ni 2 %
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 22 jan 2016, 14:54

Chinaglia je napisao/la:o ukusima se ne raspravlja, za mene su Lešinari bez konkurencije, izgled njihove tribine mi se najviše dopada, ne bih tu ništa dirao, a što neko spomenu, da nisu mrtvi nacionalanisti, bili bi mnogo više cjenjeni i poštovani ;)
Ma ne mora nas niko da cijeni ni postuje, zasto bi :mrgreen: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa ne bi bili navijaci da trazimo nekakav respekt, postojimo zbog ljubavi prema Borcu, za ostale nas boli & ;) Hocu reci, cjenite nas, ako hocete, ako necete, niko vas ne tjera, i to je to. Ne pravimo mi bakljade, koreografije i svasta nesto zbog drugih
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 22 jan 2016, 15:42

Meni su Lesinari solidni.Sto se pirotehnike tice javna je tajna da im je vodeci covjek imao svoju radnju pirotehnike.Dakle nije ni cudo sto se to palilo skoro svaku tekmu.A nije istina da pale samo na domacim,ima tu i par gostujucih.Sto se koreografija tice koliko toliko aktivni su,imali su ih par,par duzih transova,setalica..Cuj setalica,to se za sat zavrsi,pa legendo sto ostali to ne rade ? Pusti tu pricu..Svaka cast svakoj navijackoj grupi koja se trudi da radi,pa sta god to da bilo.Izgled kopa im je za pohvalu,zastave,salovi,duksevi,majice..A imali su i par akcija solidnih.Sve u svemu postujem Lesinare iako nismo imali jos susreta. :lol: Dolazak u BL korektan,pa vidjet cemo u nastavku. ;) A sto se nacionalizma tice malo je onih koji nisu nacionalisti u ovoj drzavi.

p.s a isto tako i javna je tajna da uzimaju pare od postotka ulaznica. :D
!

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 22 jan 2016, 15:58

Evo i poslijeratni away ;)
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slikaslika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jan 2016, 16:00

Sve gotivne slike i onda na kraju useres sa Mladicevom slikom! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 22 jan 2016, 16:01

bambus je napisao/la:
p.s a isto tako i javna je tajna da uzimaju pare od postotka ulaznica. :D
Ovako to funkcionise: kupis clansku i svaku domacu ulazis bez placanja karte, samo pokazes redaru, i to je to ;)
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 22 jan 2016, 16:21

Vulture je napisao/la: Ovako to funkcionise: kupis clansku i svaku domacu ulazis bez placanja karte, samo pokazes redaru, i to je to ;)
E hvala na odgovoru.A nije bilo 5 ili 10 % od ulaznica vama ?
!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 22 jan 2016, 16:56

Vulture je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:o ukusima se ne raspravlja, za mene su Lešinari bez konkurencije, izgled njihove tribine mi se najviše dopada, ne bih tu ništa dirao, a što neko spomenu, da nisu mrtvi nacionalanisti, bili bi mnogo više cjenjeni i poštovani ;)
Ma ne mora nas niko da cijeni ni postuje, zasto bi :mrgreen: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa ne bi bili navijaci da trazimo nekakav respekt, postojimo zbog ljubavi prema Borcu, za ostale nas boli & ;) Hocu reci, cjenite nas, ako hocete, ako necete, niko vas ne tjera, i to je to. Ne pravimo mi bakljade, koreografije i svasta nesto zbog drugih
Mozda vas stotinjak postoji iz ovog razloga..Sve ostalo je zatucano mrznjom i nacionalizmom i na stadion dolaze samo kad Borac igra protiv ''nasih'' klubova..
Pozdrav od Pitara koji vam je dolazio ''u goste'' davno nekad kad ste ucili od nas :wave:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 22 jan 2016, 17:08

bambus je napisao/la:
Vulture je napisao/la: Ovako to funkcionise: kupis clansku i svaku domacu ulazis bez placanja karte, samo pokazes redaru, i to je to ;)
E hvala na odgovoru.A nije bilo 5 ili 10 % od ulaznica vama ?
Ne vjerujem, pa već ne placamo ulaznice (ako imamo clansku), ne znam sta ce nam onda tih 5-10 %, jos kakvo je finansijsko stanje u klubu... Ne, bar ja ne mislim da smo uzimali ikakav procenat. Mada to trebas da pitas neke koji imaju veze sa vrhuskom grupe, ja i nemam, dolazim na tekme da bodrim klub, boli me taki za tih 5 % cak i da postoji. ;)
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 22 jan 2016, 17:13

Rinuka je napisao/la:
Vulture je napisao/la:
Mozda vas stotinjak postoji iz ovog razloga..Sve ostalo je zatucano mrznjom i nacionalizmom i na stadion dolaze samo kad Borac igra protiv ''nasih'' klubova..
Pozdrav od Pitara koji vam je dolazio ''u goste'' davno nekad kad ste ucili od nas :wave:
Pa valjda svaka grupa treba da postoji iz ljubavi prema svom klubu, da radi ultra stvari (grafite, bakljade, itd.)zbog sebe, da bi pokazali klubu svoju privrzenost, idu na gostovanja... Ako to, pak, rade zbog drugih, slobodno nek' se ugase. Uopsteno, sta god da se radi zbog nekog drugog je uvijek pod pritiskom, cesto bezvoljno, a od tog nema nista. Tako i navijanje. Takodje, pozdrav ;)
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 22 jan 2016, 17:18

Vulture je napisao/la: Ne vjerujem, pa već ne placamo ulaznice (ako imamo clansku), ne znam sta ce nam onda tih 5-10 %, jos kakvo je finansijsko stanje u klubu... Ne, bar ja ne mislim da smo uzimali ikakav procenat. Mada to trebas da pitas neke koji imaju veze sa vrhuskom grupe, ja i nemam, dolazim na tekme da bodrim klub, boli me taki za tih 5 % cak i da postoji. ;)
Ima par godina kako sam cuo za taj procenat.Poprilicno sam siguran u to,al jos nisam dobio sigurnu informaciju.Ma to je normalno,takva je drzava,neki uzimaju procente,nekima uprava placa gostovanja,neki ulaze 2 na jednu kartu,kod nekog su busevi djaba,a dok nek suradjuje sa murijom (napadi)...
;)
!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 22 jan 2016, 18:01

Zanimljivo tema. kako neki koji su se do jucer rugali 'crnini' (crne majice , seljaci , ustase i slicno) sad tek pocinju furat crninu i svrsavat na nju haha . ajde kontam bolje da kasne 20 godina nego da su skontali za narednih 10 godina haha

evo nekih gostovanja iz prosle 2-3 sezone sto se mogu nac , kad iskopam starije stavim

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 22 jan 2016, 18:59

Vulture je napisao/la:
Gator je napisao/la:

Sve u dogovoru sa upravom i organima reda.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Levin i 41 gost.