Ma i ja se Antolovića ne mogu riješiti nikako, pored njega i još par klada.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma pojedinih idiota se očigledno ne moguće riješiti, ja sam pokušavao na razne načine sa Kouadiom koji je prema FM-u više neki hokejaš nego fudbaler, nudio mu raskid ugovora, govorio mu da neće igrati i da se snalazi, nudio ga nekakvim agentima, stavljao cijenu 0 KM i nudio klubovima, nudio ga na posudbe, i da nisam na kraju raskinuo ugovor na svoju štetu ne bi ga se ni riješio...Maksuz je napisao/la:Kako najlakse prodati igraca ?
Stavim i na transfer listu i smanjim cijenu al' niko ih neće
Nego, dokle si ti na FM-u? Kolega po prvom ozbiljnom save-u.
Ja sam prvu sezonu mogu hladno reći slučajno uletio u grupnu fazu EL, tamo su me svi nabili al' nea' veze, tad sam se tražio u ligi sa taktikama i formacijama ali sam pronašao recept, zaigrao do kraja i uzeo titulu ubjedljivo ispred Viteza... Igram drugu sezonu sad, ovaj put sam odmah ispao u 2. pretkolu LP ali sam zato furiozan u prvenstvu, mislim da za sada nakon nekih 10-ak kola imam sve pobjede i jedan remi i to u derbiju. Ne leži mi Željo nikako, Meho Kodro ih preuzeo, u donjem su dijelu tabele ali sam jedva iščupao bod protiv njih.
Nisam ništa oko rostera skoro dirao, samo već ranije za dobre pare prodao Tatomirovića, sporazumno se razišao sa Purićem i raskinuo ugovor sa Kouadiom, a doveo jedino Zebu koji razvaljuje.
Ako imaš para uzmi Krstu Velkoskog, na lijevom krilu kao inside forward malo je reći da ubija, kad njega nema donji sam!
Što se tiče bolda, odust'o sam od Želje

U drugoj sezoni sam osvojio duplu krunu, sastavio neku finu ekipu, nado se toj evropi međutim.Izbacim videotona u 2 pretkolu LP, u trećem me dočeka olimpiakos i ponadam se da ću ući u EL, i tu dobijem Romu

Nisam još odigr'o mečeve, al' nema se šta tražiti

Kontam početi malo engleze, dal' Liverpul ili neki niželigas vidjećemo, obično na menagerima uzimam lowcost klubove, ne pamtim kad sam uzeo neki high pa da osvajam sve redom (osim Želje

P.S. totalnu želju za nastavkom mi je ubio Mihojević, prestari su mi stoperi i trazim stopera mladog tamo vamo, i nadjem njega dogovorim sve uslove, i sad igram igru i samo cekam da mi bude ono ACCEPT i eto ga kod mene, kad vijest produzio sa sarajevom, e tu sam snimio i izaš'o