Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2011, 03:56

spasi vas Bosh :)...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 10 maj 2011, 03:57

SaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh :)...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
Al nastavice spoelstra da ga forsira nazalost idemo dalje cekamo vas rodak.Valjda necemo kuci izgubit :lol:
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 10 maj 2011, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 maj 2011, 03:57

i kazu Bosh los :lol:

svaka nam cast,sljedecu utakmicu ih dotuci i ajmo lagano na Chicago 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 maj 2011, 03:58

SaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh :)...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
A pazi samo kako je odigrao do zadnje minute u meču ,znaci sam je igrao i pogadjao i onda kad treba da prelomi i bude heroj nekako se izgubi ,ali eto pobjedise nekako .Gledam sad klupa Miamija 7 poena i sjetim se jucerasnjeg meča i Dallasove klupe :D

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 10 maj 2011, 03:59

Papilon20 je napisao/la:
A pazi samo kako je odigrao do zadnje minute u meču ,znaci sam je igrao i pogadjao i onda kad treba da prelomi i bude heroj nekako se izgubi ,ali eto pobjedise nekako .Gledam sad klupa Miamija 7 poena i sjetim se jucerasnjeg meča i Dallasove klupe :D
POgodis prvi sut u produzetku, napravis cistu asistenciju za zakucavanje iznudis faul u napadu i ne pouzdan si skroz.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 maj 2011, 04:06

Ja govorim za zadnji napad u 4/4 kad je bezveze izgubio loptu ,ali sve u svemu ,Lebronko je najjaci ;)

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 10 maj 2011, 06:26

Kako je odigrao 4/4, sam vukao Majami. A neki su ovdje spominjali sedmu utakmicu, a Boston jedva izbjegao metlu.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 maj 2011, 09:47

tek sam sada odgledao cetvrtu utakmicu i ne znam sta da kazem.
mislim, svaka cast miamiu ali ekipa u kojoj osim trija fantastikus NIKO ne postigne vise od 4 poena :shock: i tako cijelu sezonu...
njihova sreca je sto je pat railey jos uvijek tu i vuce sve konce i mislim da onaj filipinac ili sta li je vec nema pojma nikakvog...
boston los i zasluzeno ispada iz PO...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 maj 2011, 11:25

Velika star sinoc je bio povratak Udonisa, gledao sam poluvrijeme i pola drugog..Omallo se ,zasp*o :D
James y Wade razvaljuju.. Spoelstra ubaci Chalmersa lik solidan,krene ga ubaci tricu, sljedeci napad ukradena lopta i asistencija i odma ga vadi ubaciva Biby-a koji forsira neke smijesne suteve.. Bosh proradio napokon u ovoj seriji..

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 12:47

L_blancos je napisao/la:Velika star sinoc je bio povratak Udonisa, gledao sam poluvrijeme i pola drugog..Omallo se ,zasp*o :D
James y Wade razvaljuju.. Spoelstra ubaci Chalmersa lik solidan,krene ga ubaci tricu, sljedeci napad ukradena lopta i asistencija i odma ga vadi ubaciva Biby-a koji forsira neke smijesne suteve.. Bosh proradio napokon u ovoj seriji..
ma i ja to kazem da je cchalmers puno puno boolji od raspalog bibbya

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 10 maj 2011, 21:44

drug ,da james nije dao zadnjih 7 poena ne bih vidili produzetak.da izgubio je loptu ,pa odigrao sjajnu odbranu nad piercom..po meni su najjaci i uzet ce titulu..

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 21:46

doe78 je napisao/la:
drug ,da james nije dao zadnjih 7 poena ne bih vidili produzetak.da izgubio je loptu ,pa odigrao sjajnu odbranu nad piercom..po meni su najjaci i uzet ce titulu..

doe
mislim da ce Dallas osvojiti... Nadam se i zarko zelim jedino zbog Nowizkog i Kidda... Zaista bi mi bilo zao da takva dva igraca ne uzmu trofej

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 10 maj 2011, 21:52

alfarouqaminu je napisao/la:
doe78 je napisao/la:

doe
mislim da ce Dallas osvojiti... Nadam se i zarko zelim jedino zbog Nowizkog i Kidda... Zaista bi mi bilo zao da takva dva igraca ne uzmu trofej

Sumnjam jarane da ce uzeti,mada ne bih imao nista protiv.licno mislim miami,ali se slazem da dirk,kidd,shawn pa cak i stojakovic gore!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2011, 21:54

doe78 je napisao/la:

pa jesu ... jedan ima zelju, drugi ima iskustvo kroz playoff i najblizi su titulu, ali eto vidjet cemo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 22:01

doe78 je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
doe78 je napisao/la: drug ,da james nije dao zadnjih 7 poena ne bih vidili produzetak.da izgubio je loptu ,pa odigrao sjajnu odbranu nad piercom..po meni su najjaci i uzet ce titulu..

doe

Sumnjam jarane da ce uzeti,mada ne bih imao nista protiv.licno mislim miami,ali se slazem da dirk,kidd,shawn pa cak i stojakovic gore!!

Ma nisam ni ja rekao da ce uzeti,ali bi isto voleo samo iz razloga Kidd i Nowizki

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 10 maj 2011, 22:05

Lakse momci sa tim ko ce biti sampion.Ja sam mislio da ce biti u finalu zapada SA i LA pa nema ni jednih.SVe je moguce.Oklahoma moze izbaciti dalasa isto kao i Chicago Miami-a (ako prodju ove dvije ekipe).
Miami je najjaci to je bez ikakve rasprave ali iznenadjenja se desavaju.Ove sezone ih je bas bilo.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 11 maj 2011, 01:40

Normala da je sve moguce ali kako sad stvari stoje i po dosad prikazanom Miami ovo osvaja jednostavno ubija atletika/eksplozivnost Wade-a i James-a a tu je i Bosh koji igra toplo-hladno.
Jedino im Dallas i Boston mogu parirati, Mavsi u zivotnoj formi sve pogadjaju ali dokle ce to trajati to je veliko pitanje, a Boston ako nekako dobije ovu seriju do kraja za mene bi bio glavni kandidat za titulu.
Ove ostale neubrajam uopste u uzi krug mogucih sampiona, realno Memphis nema sanse, nema je ni OKC to je ekipa koja stoji i pada sa Durantom i Westbrook-om, Atlanta ima solidan tim ali preslabo je to za titulu, Bullsi dobri ali fali njima drugi scorer za titulu evo Boozer popustio skroz a nemoze Rose sve sam.

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 11 maj 2011, 20:51

Slazem se da Miami osvaja.Boston je bio jedini na istoku koji je imao neke sanse ovo ostalo tanko.Miami je potpuno nova ekipa u play-off-u.Njih u seriji moze neko pobjediti jednu ili dvije utakmice.Tri su vec naucna fantastika.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 11 maj 2011, 23:48

Kako se odmah svi nafuraju na Miami 8-) Imaju i oni slabosti, Bullsi ce to iskoristiti.
Chelsea F.C.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 12 maj 2011, 01:17

Bostona ne treba otpisati ,mogu oni uzeti veceras i zagorcati zivot Miamiju.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.