Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Miami Heat
spasi vas Bosh
...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Al nastavice spoelstra da ga forsira nazalost idemo dalje cekamo vas rodak.Valjda necemo kuci izgubitSaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 10 maj 2011, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.
i kazu Bosh los
svaka nam cast,sljedecu utakmicu ih dotuci i ajmo lagano na Chicago
svaka nam cast,sljedecu utakmicu ih dotuci i ajmo lagano na Chicago
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A pazi samo kako je odigrao do zadnje minute u meču ,znaci sam je igrao i pogadjao i onda kad treba da prelomi i bude heroj nekako se izgubi ,ali eto pobjedise nekako .Gledam sad klupa Miamija 7 poena i sjetim se jucerasnjeg meča i Dallasove klupeSaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
-
lbj06miami
- Kontakt:
POgodis prvi sut u produzetku, napravis cistu asistenciju za zakucavanje iznudis faul u napadu i ne pouzdan si skroz.Papilon20 je napisao/la:A pazi samo kako je odigrao do zadnje minute u meču ,znaci sam je igrao i pogadjao i onda kad treba da prelomi i bude heroj nekako se izgubi ,ali eto pobjedise nekako .Gledam sad klupa Miamija 7 poena i sjetim se jucerasnjeg meča i Dallasove klupeSaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
Ja govorim za zadnji napad u 4/4 kad je bezveze izgubio loptu ,ali sve u svemu ,Lebronko je najjaci 
Kako je odigrao 4/4, sam vukao Majami. A neki su ovdje spominjali sedmu utakmicu, a Boston jedva izbjegao metlu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
tek sam sada odgledao cetvrtu utakmicu i ne znam sta da kazem.
mislim, svaka cast miamiu ali ekipa u kojoj osim trija fantastikus NIKO ne postigne vise od 4 poena
i tako cijelu sezonu...
njihova sreca je sto je pat railey jos uvijek tu i vuce sve konce i mislim da onaj filipinac ili sta li je vec nema pojma nikakvog...
boston los i zasluzeno ispada iz PO...
mislim, svaka cast miamiu ali ekipa u kojoj osim trija fantastikus NIKO ne postigne vise od 4 poena
njihova sreca je sto je pat railey jos uvijek tu i vuce sve konce i mislim da onaj filipinac ili sta li je vec nema pojma nikakvog...
boston los i zasluzeno ispada iz PO...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Velika star sinoc je bio povratak Udonisa, gledao sam poluvrijeme i pola drugog..Omallo se ,zasp*o 
James y Wade razvaljuju.. Spoelstra ubaci Chalmersa lik solidan,krene ga ubaci tricu, sljedeci napad ukradena lopta i asistencija i odma ga vadi ubaciva Biby-a koji forsira neke smijesne suteve.. Bosh proradio napokon u ovoj seriji..
James y Wade razvaljuju.. Spoelstra ubaci Chalmersa lik solidan,krene ga ubaci tricu, sljedeci napad ukradena lopta i asistencija i odma ga vadi ubaciva Biby-a koji forsira neke smijesne suteve.. Bosh proradio napokon u ovoj seriji..
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma i ja to kazem da je cchalmers puno puno boolji od raspalog bibbyaL_blancos je napisao/la:Velika star sinoc je bio povratak Udonisa, gledao sam poluvrijeme i pola drugog..Omallo se ,zasp*o
drug ,da james nije dao zadnjih 7 poena ne bih vidili produzetak.da izgubio je loptu ,pa odigrao sjajnu odbranu nad piercom..po meni su najjaci i uzet ce titulu..SaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
- alfarouqaminu
- Kontakt:
doe78 je napisao/la:drug ,da james nije dao zadnjih 7 poena ne bih vidili produzetak.da izgubio je loptu ,pa odigrao sjajnu odbranu nad piercom..po meni su najjaci i uzet ce titulu..SaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
doe
mislim da ce Dallas osvojiti... Nadam se i zarko zelim jedino zbog Nowizkog i Kidda... Zaista bi mi bilo zao da takva dva igraca ne uzmu trofej
alfarouqaminu je napisao/la:doe78 je napisao/la:drug ,da james nije dao zadnjih 7 poena ne bih vidili produzetak.da izgubio je loptu ,pa odigrao sjajnu odbranu nad piercom..po meni su najjaci i uzet ce titulu..SaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
doe
mislim da ce Dallas osvojiti... Nadam se i zarko zelim jedino zbog Nowizkog i Kidda... Zaista bi mi bilo zao da takva dva igraca ne uzmu trofej
Sumnjam jarane da ce uzeti,mada ne bih imao nista protiv.licno mislim miami,ali se slazem da dirk,kidd,shawn pa cak i stojakovic gore!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
doe78 je napisao/la:drug ,da james nije dao zadnjih 7 poena ne bih vidili produzetak.da izgubio je loptu ,pa odigrao sjajnu odbranu nad piercom..po meni su najjaci i uzet ce titulu..SaltCityAttack je napisao/la:spasi vas Bosh...James bogami stvarno u ovoj zavrsnici nije nikako pouzdan.....mislim igrac je po meni najbolji u ligi, ali nekako u zavrsnici nikad nije na onom nivou kojeg ima tokom utkamice
pa jesu ... jedan ima zelju, drugi ima iskustvo kroz playoff i najblizi su titulu, ali eto vidjet cemo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
doe78 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:doe78 je napisao/la: drug ,da james nije dao zadnjih 7 poena ne bih vidili produzetak.da izgubio je loptu ,pa odigrao sjajnu odbranu nad piercom..po meni su najjaci i uzet ce titulu..
doe
Sumnjam jarane da ce uzeti,mada ne bih imao nista protiv.licno mislim miami,ali se slazem da dirk,kidd,shawn pa cak i stojakovic gore!!
Ma nisam ni ja rekao da ce uzeti,ali bi isto voleo samo iz razloga Kidd i Nowizki
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Lakse momci sa tim ko ce biti sampion.Ja sam mislio da ce biti u finalu zapada SA i LA pa nema ni jednih.SVe je moguce.Oklahoma moze izbaciti dalasa isto kao i Chicago Miami-a (ako prodju ove dvije ekipe).
Miami je najjaci to je bez ikakve rasprave ali iznenadjenja se desavaju.Ove sezone ih je bas bilo.
Miami je najjaci to je bez ikakve rasprave ali iznenadjenja se desavaju.Ove sezone ih je bas bilo.
Normala da je sve moguce ali kako sad stvari stoje i po dosad prikazanom Miami ovo osvaja jednostavno ubija atletika/eksplozivnost Wade-a i James-a a tu je i Bosh koji igra toplo-hladno.
Jedino im Dallas i Boston mogu parirati, Mavsi u zivotnoj formi sve pogadjaju ali dokle ce to trajati to je veliko pitanje, a Boston ako nekako dobije ovu seriju do kraja za mene bi bio glavni kandidat za titulu.
Ove ostale neubrajam uopste u uzi krug mogucih sampiona, realno Memphis nema sanse, nema je ni OKC to je ekipa koja stoji i pada sa Durantom i Westbrook-om, Atlanta ima solidan tim ali preslabo je to za titulu, Bullsi dobri ali fali njima drugi scorer za titulu evo Boozer popustio skroz a nemoze Rose sve sam.
Jedino im Dallas i Boston mogu parirati, Mavsi u zivotnoj formi sve pogadjaju ali dokle ce to trajati to je veliko pitanje, a Boston ako nekako dobije ovu seriju do kraja za mene bi bio glavni kandidat za titulu.
Ove ostale neubrajam uopste u uzi krug mogucih sampiona, realno Memphis nema sanse, nema je ni OKC to je ekipa koja stoji i pada sa Durantom i Westbrook-om, Atlanta ima solidan tim ali preslabo je to za titulu, Bullsi dobri ali fali njima drugi scorer za titulu evo Boozer popustio skroz a nemoze Rose sve sam.
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Slazem se da Miami osvaja.Boston je bio jedini na istoku koji je imao neke sanse ovo ostalo tanko.Miami je potpuno nova ekipa u play-off-u.Njih u seriji moze neko pobjediti jednu ili dvije utakmice.Tri su vec naucna fantastika.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Kako se odmah svi nafuraju na Miami
Imaju i oni slabosti, Bullsi ce to iskoristiti.
Chelsea F.C.
Bostona ne treba otpisati ,mogu oni uzeti veceras i zagorcati zivot Miamiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.