Zato neka liga pocne da krenemo mljeti.
R'ajvo sampion!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve znam, na silu ce se nastaviti. Mada ne vidim logiku, zasto nogomet samo i to pl, kad se nece niti jedan sport nastaviti.
Naravno da bi volio
Nisi vise siguran u kraj prvenstva.ado-hz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:21
Nije Vico toliki levat da dozvoli da se igra jer zna da bi se komsinice i njihovi športski prijatelji dogovorili oko Kup-a i onda bi ga ispushio Borac...ja jos uvijek vjerujem da RS nece donijeti odluku da se igra. Vidim vecina vas je za to da se igra, ja nisam iz vise razloga.
Pritom ovo bi mi bila najdraza titula ikad osvojena.
Ako ne dozvoli RS,moze se odigrati kup jer su svi sa podrucja federacije u kupu ako dobro znam,znaci nek se odigra kup,a ako nedaju iz rsa nama titula i svi sretniado-hz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:21
Nije Vico toliki levat da dozvoli da se igra jer zna da bi se komsinice i njihovi športski prijatelji dogovorili oko Kup-a i onda bi ga ispushio Borac...ja jos uvijek vjerujem da RS nece donijeti odluku da se igra. Vidim vecina vas je za to da se igra, ja nisam iz vise razloga.
10-tak hiljada KM i potpisat ce da Borac ispadne . Gdje stane logika , tu se nastavlja F/NS BiH .ado-hz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:21
E vidis u tome i jeste jedini problem i to je jedini adut anamo onih. Ako se to ne daj Boze desi da se dozvoli igrati Kup onda ce Vico morati pristati da igra ligu jer opet kazem zna i sam kakva bi to "kuhinja" bila u Kup-u.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:24Ako ne dozvoli RS,moze se odigrati kup jer su svi sa podrucja federacije u kupu ako dobro znam,znaci nek se odigra kup,a ako nedaju iz rsa nama titula i svi sretniado-hz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:21
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Dave i 63 gosta.