Nisi dobro shvationukleusmember je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:06koliko sam shvatio UEFA će platiti testove i ostale zayebancije
VVVBK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
mi cemo posljedice nastavka osjetit tek nekad posle mjesec dva od igranja. Isto ko protiv seltika.
Striktno trazit da se pravila pridrzavaju svi, nema popustanja. Ako neko nema para nek ne igra
I savez popusta cisto zbog komsiluka, nema drugog razloga
Striktno trazit da se pravila pridrzavaju svi, nema popustanja. Ako neko nema para nek ne igra
I savez popusta cisto zbog komsiluka, nema drugog razloga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Necu ni ja nista bolje prociAlfredNobel je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:13Šta ćemo ako se nastavi, moramo Adi onda čestitke poslati kolektivno..![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
AlfredNobel je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:13Šta ćemo ako se nastavi, moramo Adi onda čestitke poslati kolektivno..![]()

Zvat ces ti Adu da se vozamo i trubimo gradom.
Amaw jr cak zvao Vicu i rekao mu u folu ajde da se igra...da nastavimo.
Ovaj ga pitao a sto se tebi toliko igra? Amaw rekao pa da budem sampion....na to mu odgovori Vico a sto ja ne bih bio sampion

Evo i da nemam info koji imam sa 2-3 strane, pa i najveca budala moze sabrati 1 i 1 i skontati da se nece igrati prvenstvo. Zapelo je samo jos oko Kup-a jer tu ne mogu da se dogovore, hoce li se igrati ili nece.
Zapelo je i kod toga hoce li ispasti Celik i Zvijezda ili ce se prosiriti liga.
Mirno spavaj paško moj

- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahaahahahahahahado-hz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:24AlfredNobel je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:13Šta ćemo ako se nastavi, moramo Adi onda čestitke poslati kolektivno..![]()
![]()
Ovaj ga pitao a sto se tebi toliko igra? Amaw rekao pa da budem sampion....na to mu odgovori Vico a sto ja ne bih bio sampion![]()
Evo i da nemam info koji imam sa 2-3 strane, pa i najveca budala moze sabrati 1 i 1 i skontati da se nece igrati prvenstvo. Zapelo je samo jos oko Kup-a jer tu ne mogu da se dogovore, hoce li se igrati ili nece.
Mirno spavaj paško moj![]()
![]()
![]()
![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj da se nastavi, da gledam kod @Nobela u 4K rezolujšn
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Emir Hadzic treba sazvati presicu i javno, glasno, jasno i mangupski reci da mi jedva cekamo da pocne prvenstvo da dovrsimo posao !
Jer realno imamo daleko najbolju startnu poziciju: 3 boda prednosti, vise utak.na domacem terenu, ekipa s Jelinim treninzima najspremnija vjerovatno u ligi, najveci izbor kvalitetnih igraca, na svakoj poziciji po 2 igraca pribliznog kvaliteta i finsijska stabilnost koja je medju najvaznijim stvarima u ovakvoj situaciji. Igraci imaju motiv tako da... JAVNO GLASNO I JASNO KAZATI DA JEDVA CEKAMO POCETAK PRVENSTVA !!! (u adekvatnom terminu kako bi se imalo vremena spremiti za euro takmicenja).
Jer realno imamo daleko najbolju startnu poziciju: 3 boda prednosti, vise utak.na domacem terenu, ekipa s Jelinim treninzima najspremnija vjerovatno u ligi, najveci izbor kvalitetnih igraca, na svakoj poziciji po 2 igraca pribliznog kvaliteta i finsijska stabilnost koja je medju najvaznijim stvarima u ovakvoj situaciji. Igraci imaju motiv tako da... JAVNO GLASNO I JASNO KAZATI DA JEDVA CEKAMO POCETAK PRVENSTVA !!! (u adekvatnom terminu kako bi se imalo vremena spremiti za euro takmicenja).
ima negdje osijek u blizini sarajeva

You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:05Daj da se nastavi, da gledam kod @Nobela u 4K rezolujšn

Kako je samo pitoma i harmonična atmosfera na temi već dugo, za ne povjerovati. Gdje su oni padobranci da se pokoljemo..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ti i Cartel, večera, vino, svijeće, 5-6 kila mesa...AlfredNobel je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:19ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:05Daj da se nastavi, da gledam kod @Nobela u 4K rezolujšn![]()
![]()
Kako je samo pitoma i harmonična atmosfera na temi već dugo, za ne povjerovati. Gdje su oni padobranci da se pokoljemo..![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Osjecam ljubomoru u zrakuskoroalen je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:22Ti i Cartel, večera, vino, svijeće, 5-6 kila mesa...AlfredNobel je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:19ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:05Daj da se nastavi, da gledam kod @Nobela u 4K rezolujšn![]()
![]()
Kako je samo pitoma i harmonična atmosfera na temi već dugo, za ne povjerovati. Gdje su oni padobranci da se pokoljemo..![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma neka nam dadnu titulu a za ostalo na boli qracado-hz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:24AlfredNobel je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:13Šta ćemo ako se nastavi, moramo Adi onda čestitke poslati kolektivno..![]()
![]()
Ovaj ga pitao a sto se tebi toliko igra? Amaw rekao pa da budem sampion....na to mu odgovori Vico a sto ja ne bih bio sampion![]()
Mirno spavaj paško moj![]()
![]()
![]()
![]()

Joj Ade sto folira
Cuj Amaw ima boba za nazvat nekog hahahahha
Cuj Amaw ima boba za nazvat nekog hahahahha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Izjavom da ce bit ispadanja stvoren je jedan ogroman korak ka proglasenju prvaka
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Napisaše pojedinci ovdje, da je sve gotovo, da imaju info iz prve ruke, da je pitanje dana, kada cemo biti proglašeni prvacima.Čak je jedan lik, išao dotle, da je za napisao, da cemo do 22:00 sata biti proglašeni prvacima, u jednom od prethodnih dana
Sreča, pa naši fino treniraju, bolje im je da se spremaju za Zvijezdu i derbi.

Sreča, pa naši fino treniraju, bolje im je da se spremaju za Zvijezdu i derbi.
- feniksptica
- Kontakt:
Bit ce fudbala preko ljeta. top. Stream ce da gori
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma nema nastavka jarane i da sutra kazu za 15 dana ekipu ne mozes spremiti ni pomocu trikova evo 23 nova slucaja zaraze u federaciji.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule odobrili su u federaciji
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, goGlobal, laznokrilo, PapakIzSa, Pitar6785, SHZ82, Tarapi, Varijantas8 i 60 gostiju.