FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel vam se vratio Haskic ?
Moze li info ko je do sad otisao iz Sarajeva i jel neko dosao u klub ?
Moze li info ko je do sad otisao iz Sarajeva i jel neko dosao u klub ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Haskić potpisao za Otelul na šest mjeseci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Neko na infu napisa da nije jos zvanicno.High je napisao/la:Haskić potpisao za Otelul na šest mjeseci.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Od kad to kod nas ima granica prijelaznog roka
Ne sjecam se da je ijedan klub doveo nekog igraca uz obestecenje , dakle kod nas prijelazni rok traje tokom cijele godine. Slobodni igraci mogu kad hoce potpisati

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pocela je tekma protiv capljine nadam se da ce nam Grdan napisati izvjestaj poslije tekme.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nas tim nakon prvih 45 min.gubi od Capljine ,nakon greske naseg golmana a treba reci da smo najbolju sansu propustili preko Obuce nakon sto je H.Handzic prosao po lijevoj strani uposlio Obucu koji je bio sam pred golom al s 3-4 metra Obuca je bio neprecizan i ostalo je prvih 45 min 1-0 za Capljinu ..
čapljina-sarajevo 1-0

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Info iz Hercegovine, dok traje drugo poluvrijeme:
Željo - Rijeka 0:1
Čapljina - Sarajevo 1:0
Brotnjo - Olimpic 1:3
Željo - Rijeka 0:1
Čapljina - Sarajevo 1:0
Brotnjo - Olimpic 1:3
Koliko smo igrali sa Capljinom ?
Potpis'o Matko.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- kupus army
- Kontakt:
Matko,Husic i jedan dobar desni bek i to je to,jos ako sta bude od tog iz Brazila moze se reci da je dobar prelazni rok.Jel neko gledao treninge Sarajeva,kakav je taj crnac sto vec trenira sa ekipom,imal sta od njega?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
MATIJA MATKO NOVI IGRAC F.K.SARAJEVO.
Pa mislim stvarno imati šampionske ambicije i boriti se za mjesta koja vode u Evropu a dovoditi igraca koji ni u Zvijezdi nije uspio gdje je i otjeran jer nije ispunio očekivanja, pitajte forumaše iz Gradaćca kakav je, čovjek pije i svu platu kešira na kocku, koliko je utakmica odigrao za Zvijezdu i koliko je golova pri tom postigao, imam osjecaj da dovodite igrace tek toliko da popunite igracki kadar onako, jer samo 17.igraca Sarajevo trenutacno ima ne racunajuci juniore ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
zamisli da si kengur, i fino odyebaus u skokovimaHoomer je napisao/la:Pa mislim stvarno imati šampionske ambicije i boriti se za mjesta koja vode u Evropu a dovoditi igraca koji ni u Zvijezdi nije uspio gdje je i otjeran jer nije ispunio očekivanja, pitajte forumaše iz Gradaćca kakav je, čovjek pije i svu platu kešira na kocku, koliko je utakmica odigrao za Zvijezdu i koliko je golova pri tom postigao, imam osjecaj da dovodite igrace tek toliko da popunite igracki kadar onako, jer samo 17.igraca Sarajevo trenutacno ima ne racunajuci juniore ...

slusaj ovo je forum a ne tvoja privatna svojina, imam pravo reci sta mislim i pri tome se dobro nasmijati i ismijati, a ako ti smeta idi u cosak pa zaplači od silne tugepacovi_tu_ima je napisao/la:zamisli da si kengur, i fino odyebaus u skokovimaHoomer je napisao/la:Pa mislim stvarno imati šampionske ambicije i boriti se za mjesta koja vode u Evropu a dovoditi igraca koji ni u Zvijezdi nije uspio gdje je i otjeran jer nije ispunio očekivanja, pitajte forumaše iz Gradaćca kakav je, čovjek pije i svu platu kešira na kocku, koliko je utakmica odigrao za Zvijezdu i koliko je golova pri tom postigao, imam osjecaj da dovodite igrace tek toliko da popunite igracki kadar onako, jer samo 17.igraca Sarajevo trenutacno ima ne racunajuci juniore ...

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
stvarno si bezveze, pa misliš da je njima drago što nemaju za kikirikija pa dovode polovnjake koji nisu ni za lige federacije, a ti im još pristaješ na muku ccc
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ja imam neki osjecaj i da ce te nam i ove godinu gledati u leđa.

Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 01 feb 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
BORDO DRESIC U MATIJA MATKA.I BICE OPET ZABIJO GA MATKO ZELJI JOJ NANO NANICEmuXmania je napisao/la:stvarno si bezveze, pa misliš da je njima drago što nemaju za kikirikija pa dovode polovnjake koji nisu ni za lige federacije, a ti im još pristaješ na muku ccc
mudro zbore komsije da matko nije bas bio igracina u zvijezdi,ali sve to iz ljepog straha jer matko u zvijezdi i matko u sarajevu heheheheheheh dva razlicita igraca......e moje komsijee drage crno vam se odbrani piše........
Trenutno korisnika/ca: keli, perodeformero i 33 gosta.