Gracanlije su poznati trgovci od davnina.fukara1919 je napisao/la:Ja se i dalje drzim tvrdnje da Bratsvo ne igra za PL neg' za "pare".
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma kupili bi i mi da mozemo al posto imamo divne komsije a oni cine pola ove sugave lige u teskoj smo situaciji, hajde da oni igraju kao i svaku drugu utakmicu nego se ljudi naloze kao da im je Everton dosao
ne znam ni sta Azmir koji .urac odrzava fola dobre odnose sa lukavcanima i gracanlijama kad ljudi samo cekaju da nam zabiju noz u ledja treba ih sve u neku stvar poslati
i ona slikanja s Cirom u gracanici trebali ih sve fino o.d.j.e.b.a.t.i
jos se ljudi ne zale na sudjenje? pa gdje to ima u .icku maretinu? nama salju sudije u Tuzlu koji stite goste ko polarne medvjede a odes na gostovanje ljudi te ubise
iduci put kad budu u Tuzlu dolazili naplacivati ulaz gostima po 10 KM jer ako mi dajemo peticu za one uslove onda treba i njih oderati u Tuzli 
Sloboda Tuzla
@Skver
Ja sam prvi govorio da ste kupovali,ali ne kupujete jedini vi,ne moze se u ovoj ligi naci klub koji nije kupio utakmice,osim onih sto nemaju para da kupe.Ja bi prvi volio da nasi kupe u Capljini jer u Capljini bodova nema ako ne potplatis,dole ne igra kvalitet vec lova,a i znam da ste vi kupili dole,nadam se da cemo i mi da se ne moram brinut
Ja sam prvi govorio da ste kupovali,ali ne kupujete jedini vi,ne moze se u ovoj ligi naci klub koji nije kupio utakmice,osim onih sto nemaju para da kupe.Ja bi prvi volio da nasi kupe u Capljini jer u Capljini bodova nema ako ne potplatis,dole ne igra kvalitet vec lova,a i znam da ste vi kupili dole,nadam se da cemo i mi da se ne moram brinut
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah ne treba letit pred rudu ba, svasta se prica...svakakvih je prica bilo i da smo mi kupili u Gracanici, polako...bice sta bude..sve ima svoje posljedice 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Azmir sve sto radi, radi jako pametno....samo sabura, Sloboda ce igrati po Evropi.....za ove ne znam gdje ce biti.
jedan savjet ne laprdaj o onim stvarima o kojim pojma nemasBihac96 je napisao/la:@Skver
Sloboda Tuzla
-
fukara1919
- Kontakt:
Onda i Radnicki kupio !!! Ne znam stvarno zasto pricate i jedni i drugi da je kupljeno a utakmice uopste niste pogledali??? Kad gledas utakmicu onda mozda mozes prosuditi dal je kupljeno prodano il sta. Ne mozes zakljucit na osnovu snimka od 2 minute!!!Bihac96 je napisao/la:@Skver
Mozete vi mene sad napadati koliko hocete,ali imam dosta informacija ne od ljudi iz Bihaca vec iz drugih gradova,i prije utakmice u Gracanici sam znao da necete 100% pobjedit,jer su ljudi u Bratstvu odbili pare od Azmira i zna se gdje to vodi.I sto se tice vase utakmice u Kaknju to gubite 100% mozete me slobodno citirati kad dodje vrijeme za to.
-
fukara1919
- Kontakt:
OK, hvala na informacijamaBihac96 je napisao/la:Mozete vi mene sad napadati koliko hocete,ali imam dosta informacija ne od ljudi iz Bihaca vec iz drugih gradova,i prije utakmice u Gracanici sam znao da necete 100% pobjedit,jer su ljudi u Bratstvu odbili pare od Azmira i zna se gdje to vodi.I sto se tice vase utakmice u Kaknju to gubite 100% mozete me slobodno citirati kad dodje vrijeme za to.
jel tako prije utakmice u gracanici danima ste vi biscani pricali kako se jos od jeseni zna da uzimamo u Gracanici a zapravo pojma nemate
ne brini citirati cemo te nakon utakmice u Kaknju
i jos jednom ne mozes kupiti nesto ako ne das pare 
Sloboda Tuzla
Ma ti nemas pojma , a kamoli da imas informacije o bilo cemu.Bihac96 je napisao/la:Mozete vi mene sad napadati koliko hocete,ali imam dosta informacija ne od ljudi iz Bihaca vec iz drugih gradova,i prije utakmice u Gracanici sam znao da necete 100% pobjedit,jer su ljudi u Bratstvu odbili pare od Azmira i zna se gdje to vodi.I sto se tice vase utakmice u Kaknju to gubite 100% mozete me slobodno citirati kad dodje vrijeme za to.
Ja sam rekao vi ako dobijete u Gracanici da ulazite 100% u PL.fukaratz je napisao/la:jel tako prije utakmice u gracanici danima ste vi biscani pricali kako se jos od jeseni zna da uzimamo u Gracanici a zapravo pojma nematene brini citirati cemo te nakon utakmice u Kaknju
i jos jednom ne mozes kupiti nesto ako ne das pare
Joj sto jedete **** sa tim rekla-kazala. Evo i ja sad mogu reci: "imam provjerenu informaciju da je Jedinstvo platilo Bratsvu da pobjedi Slobodu. I to sam cuo od ljudi iz drugih gradova, ne iz Bihaca i Tuzle".
Jest problem slagat.
Jest problem slagat.
Jedan grad, jedna ljubav!
- nesvrstani
- Kontakt:
Gifron je napisao/la:Joj sto jedete **** sa tim rekla-kazala. Evo i ja sad mogu reci: "imam provjerenu informaciju da je Jedinstvo platilo Bratsvu da pobjedi Slobodu. I to sam cuo od ljudi iz drugih gradova, ne iz Bihaca i Tuzle".
Jest problem slagat.
pa u tome nema nista lose ako su oni platili znam da je zajebancija al onako kazem, valja i nama motivisat igraca bratstva
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
fukara1919
- Kontakt:

Evo sjevera, svjeze slikano
Mrtve uši se napele sad kad smo izgubili od direktnog konkurenta za ulazak u gostima, i to nakon 8 uzastopnih pobjeda sa gol razlikom 20-3. Svi kvocali kako kupujemo pa se povukli u jazbine 29. marta, što od stida što od straha.
Inače, mislim da su jedino od pojačanja zakazali Husić, Kapić i Jusufbašić i možda Huseinbašić mada on i nije najavljivan kao neko pojačanje. Protiv Jedinstva se Halilović dokazao, Šaćiri i Kuduzović imaju te povrede,golman Fejzić nije imao priliku da brani, Moranjkić , Jahić, Redžepi, Hadžić, Krpić dovoljno govori da su standardni prvotimci.
Inače, mislim da su jedino od pojačanja zakazali Husić, Kapić i Jusufbašić i možda Huseinbašić mada on i nije najavljivan kao neko pojačanje. Protiv Jedinstva se Halilović dokazao, Šaćiri i Kuduzović imaju te povrede,golman Fejzić nije imao priliku da brani, Moranjkić , Jahić, Redžepi, Hadžić, Krpić dovoljno govori da su standardni prvotimci.
Ne idu im 9-ke od ruke izgledafukara1919 je napisao/la:
-
fukara1919
- Kontakt:
Ceka se podloga koja ide ispod stolica, neke trake po UEFA standardima sto ne gori.Zodiac je napisao/la:Ne idu im 9-ke od ruke izgledafukara1919 je napisao/la:
Opa fino fino
,samo nek se radi jos da docekamo istok i sve 5 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da i Vojvodina ima neke planove da uredi stadion, a stadioni bas podsjecaju. Mislim da ce biti dosta slicni 
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Skojevska i 4 gosta.