http://www.facebook.com/profile.php?id=100002849617307" onclick="window.open(this.href);return false;rogeRF je napisao/la:Daj, gdje je @legenda?? Treba mi da mi da link od profila sa fb-a od onog @edo3majka, covjek ce raditi prenos vecerasnje utakmice BiH-Francuska. Ja sam nasao neki profil niko neznanovic, a Dzekina je slika, valjda je to taj...
@legenda, javi se, ostacu uskracen vecerasnje blamaze
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moras ga dodat za prijatelja da bi gledao?legenda reala je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002849617307" onclick="window.open(this.href);return false;rogeRF je napisao/la:Daj, gdje je @legenda?? Treba mi da mi da link od profila sa fb-a od onog @edo3majka, covjek ce raditi prenos vecerasnje utakmice BiH-Francuska. Ja sam nasao neki profil niko neznanovic, a Dzekina je slika, valjda je to taj...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da, moras ga dodat' za prijatelja.Cartman je napisao/la:Moras ga dodat za prijatelja da bi gledao?legenda reala je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002849617307" onclick="window.open(this.href);return false;rogeRF je napisao/la:Daj, gdje je @legenda?? Treba mi da mi da link od profila sa fb-a od onog @edo3majka, covjek ce raditi prenos vecerasnje utakmice BiH-Francuska. Ja sam nasao neki profil niko neznanovic, a Dzekina je slika, valjda je to taj...
@Legenda, hvala drug, nisam ni sumnjao u tebe
Izdržati, to je temelj vrline!
I kako se onda to gleda? Na samom facebooku, ili sta? Nisam znao za ovo dosad.
- legenda reala
- Kontakt:
Nemam pojma ,znam da je momak kupio Drembox i da pravi stremove za utakmice naših reprezentacija i klubova u kojima igraju naši igrači .Cartman je napisao/la:I kako se onda to gleda? Na samom facebooku, ili sta? Nisam znao za ovo dosad.
To bi mogo i ti raditi imaš Drembox i dobar internet Norveški
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pojma nemam kako se to radi. A i nemam DB vise. Tezak je studentski zivot.legenda reala je napisao/la:Nemam pojma ,znam da je momak kupio Drembox i da pravi stremove za utakmice naših reprezentacija i klubova u kojima igraju naši igrači .Cartman je napisao/la:I kako se onda to gleda? Na samom facebooku, ili sta? Nisam znao za ovo dosad.
To bi mogo i ti raditi imaš Drembox i dobar internet Norveški
Kisa je za nas ovde samo misaona imenicaDevil je napisao/la:Brate je li bar malo kise tamo padalo ove sedmice,od kada sam ja dosao ovamo?Tribalian je napisao/la:Dokle vise ove vrucine![]()
![]()
![]()
![]()
Meni svi ovamo,samo mi brat tamo,al' ono radi kad ne radi onda kulira na krevetu i to je to,nikako da se cujem sa njim,a nisam se ni sa ortacima cuo pa da ispitam stanje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Tribalian je napisao/la:Kisa je za nas ovde samo misaona imenicaDevil je napisao/la:Brate je li bar malo kise tamo padalo ove sedmice,od kada sam ja dosao ovamo?Tribalian je napisao/la:Dokle vise ove vrucine![]()
![]()
![]()
![]()
Meni svi ovamo,samo mi brat tamo,al' ono radi kad ne radi onda kulira na krevetu i to je to,nikako da se cujem sa njim,a nisam se ni sa ortacima cuo pa da ispitam stanje.i trenutno jedna neverovatna pojava.Ako si tamo u BiH,veruj mi,bolje nemoj da dolazis jos koji dan,upalio se beton,ljudi padaju po ulici u nesvest,strasno...
haha pa mi ovdje vise i nemamo betona samo lava
Thomas Müller - Fußballgott
- majestic24
- Kontakt:
Sta cojk nece svakakvih gluposti procitatiPrije nekoliko dana u Velikoj Britaniji uvelike se raspravljalo o letećim tanjurima koji su često viđeni na engleskom nebu.
Dok je prošli tjedan neidentificirani leteći objekt proletio zastupniku u britanskom parlamentu iza glave tijekom uživo javljanja u vijestima, policajci su dobili dojavu kako je u jezero Loch Ness s neba pao leteći tanjur.
Policija, vatrogasci, pa čak i kraljevske zračne snage digle su se na noge i krenule pretraživati jezero.
No, kako potraga za 'malim zelenim' nije urodila plodom, pojavile su se razne teorije zavjere.
Jedna od njih neobičnu pojavu objašnjava tek spuštanjem NLO-a u svoju podvodnu bazu.
Zagovornici ove teorije potkrepljuju ovakav stav činjenicom da se leteći tanjuri često pojave na nebu nad Britanijom, pa zatim naglo padaju prema tlu i jednostavno nestanu. Nikada nije pronađena olupina letjelice, pa mora da postoje nekakve podzemne baze.
Druga najpopularnija teorija jest da je čudovište Nessie uginula, a izvanzemaljci su došli po svoju prijateljicu. Naime, pobornici ovakvog načina razmišljanja smatraju kako je Nessie bila najstarije biće na Zemlji te da je zapravo stigla s drugog svijeta.
Policija uvjerava javnost kako je riječ o meteorološkom balonu, ali ni oni ne mogu dokazati svoju teoriju jer nije moguće da balon, koji je lakši od zraka, potone kao cigla i nitko ga ne može pronaći.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@ Don Burza,veruj mi da nije gore nego ovde.
Ove dve reke bi trebalo da izvuku vrucinu malo,al nista,eno i ribe poizlazile iz njih i vicu"Koja vrucina u pm" i brisu znoj sa cela 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Sta cojk nece svakakvih gluposti procitatiPrije nekoliko dana u Velikoj Britaniji uvelike se raspravljalo o letećim tanjurima koji su često viđeni na engleskom nebu.
Dok je prošli tjedan neidentificirani leteći objekt proletio zastupniku u britanskom parlamentu iza glave tijekom uživo javljanja u vijestima, policajci su dobili dojavu kako je u jezero Loch Ness s neba pao leteći tanjur.
Policija, vatrogasci, pa čak i kraljevske zračne snage digle su se na noge i krenule pretraživati jezero.
No, kako potraga za 'malim zelenim' nije urodila plodom, pojavile su se razne teorije zavjere.
Jedna od njih neobičnu pojavu objašnjava tek spuštanjem NLO-a u svoju podvodnu bazu.
Zagovornici ove teorije potkrepljuju ovakav stav činjenicom da se leteći tanjuri često pojave na nebu nad Britanijom, pa zatim naglo padaju prema tlu i jednostavno nestanu. Nikada nije pronađena olupina letjelice, pa mora da postoje nekakve podzemne baze.
Druga najpopularnija teorija jest da je čudovište Nessie uginula, a izvanzemaljci su došli po svoju prijateljicu. Naime, pobornici ovakvog načina razmišljanja smatraju kako je Nessie bila najstarije biće na Zemlji te da je zapravo stigla s drugog svijeta.
Policija uvjerava javnost kako je riječ o meteorološkom balonu, ali ni oni ne mogu dokazati svoju teoriju jer nije moguće da balon, koji je lakši od zraka, potone kao cigla i nitko ga ne može pronaći.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Video sam ovaj clanak o NLO,a i onaj snimak sa londonskih ulica,deluje glupo na prvi pogled.
Mada sad je i kod nas tj. u ex yu,afera sa NLO koju je pokrenuo "Jutarnji list" iz ZG.Veliki broj pilota bivse JNA tvrdi da je imao susrete sa vanzemaljcima.
A i oni snimci onog klinca iz Metkovica od pre neku godinu...
Mada sad je i kod nas tj. u ex yu,afera sa NLO koju je pokrenuo "Jutarnji list" iz ZG.Veliki broj pilota bivse JNA tvrdi da je imao susrete sa vanzemaljcima.
A i oni snimci onog klinca iz Metkovica od pre neku godinu...
ajd daj linkove te iz metkovica i ako ima ovaj sa javljanja uzivo u vjesti
Thomas Müller - Fußballgott
Ma i ovamo je isto,sreca ovde gde sam ja je sve zelenilo okolo jer smo tako blizu a tako daleko od centra.Tribalian je napisao/la:Kisa je za nas ovde samo misaona imenicaDevil je napisao/la:Brate je li bar malo kise tamo padalo ove sedmice,od kada sam ja dosao ovamo?Tribalian je napisao/la:Dokle vise ove vrucine![]()
![]()
![]()
![]()
Meni svi ovamo,samo mi brat tamo,al' ono radi kad ne radi onda kulira na krevetu i to je to,nikako da se cujem sa njim,a nisam se ni sa ortacima cuo pa da ispitam stanje.i trenutno jedna neverovatna pojava.Ako si tamo u BiH,veruj mi,bolje nemoj da dolazis jos koji dan,upalio se beton,ljudi padaju po ulici u nesvest,strasno...
A planirao sam tamo sta znam sreda-cetvrtak,da mogu stici na OFK-Dynamo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Fedex, Intereuropa, 24VIP, Euroexpress... pošalješ danas, sutra je na odredištu, naravno kada je u pitanju transport u zemlji.hodža je napisao/la:brza pošta u bih !
ko ? kako ?
ima li neko iskustva![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Euroexpress ti je najjeftiniji, da te poštedim googlanja.hodža je napisao/la:hvala Virtu4l..još ću malo googlati te firme da vidim
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Euroexpress ti je najjeftiniji, da te poštedim googlanja.hodža je napisao/la:hvala Virtu4l..još ću malo googlati te firme da vidim
e hvala mLogo
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.