NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pojedinci su se popeli na ledja Arnautović je dobar momak pošten prije svega dolazi Mile a on je njegov dugogodišnji trener i Ostat će arnaut ako budu pametni i sljedeće sezone
nadam se da je tako
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Moja i on su dobri music mali takodje..samo da nam mile neuvali svoji polovnjaka tipa drakule vucica itdspiska je napisao/la:Pojedinci su se popeli na ledja Arnautović je dobar momak pošten prije svega dolazi Mile a on je njegov dugogodišnji trener i Ostat će arnaut ako budu pametni i sljedeće sezone
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Možel se znat koji igrači odlaze ako može u pp
ma mozemo ga mrzit, al frajer je imo bolje rezultate sa slabim timom od ovog. samo sto ima losu stranu, ova uprava do sad nije bila sklona tome, kao prethodna po cijem je nalogu Mile radio.
Cuj popeli se na ledja Arnautu, pa momak je masina za pojedine balerine po terenu
Cuj popeli se na ledja Arnautu, pa momak je masina za pojedine balerine po terenu
Momak otkljuca svaku odbranu jednom dugom loptom. Sad sto oni vjerovatno ocekuju od njega da uz to sve zabija golove, brani svoj, pa po potrebi uskoci i na gol.. to je drugo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Siguran sam da Davor ostaje ako je Mile trener.
Davor je sila igrac,Djekic,Culum,Saric,Antic su isto dobri,Faca se bori ali ga jebu kile,gledan kad Sari krene sam da probija po strani nasi urlicu kada izgubi loptu a kada prodje tu je aplauz,nadam se da ce poslozit tim kako,Salko je otanjo i Mahmut ne znam sta je sa njima,na pocetku su bili puno puno bolji,nadam se da ce i Terzic poceti uskoro igrat
Moraju ostat Antic,Arnautovic,Mojovic,Šaric,Mahmutovic ...uz nasu djecu Aljkanovica,Devedzica,Terzica,Facica, Hecimovica i Hasukica mozemo dodat i Đekica i Musica. A ostalo sve zasad potanko Radovica nemam sta komentarisat boljeg golmana Seona ima, Jazvin i Culum su svoje odradili sporo nismo gore stopere imali ni one godine kad smo ispali iz premijer lige, mali Turbic nije za ovog ranga a i Salko me razocaro pa Hasukic je dao dva gola koliko i on a zasticeno godiste i dosta jeftiniji igrac. Dovesti sad na polusezoni golmana,stopera,lijevog beka do 21 god,Živkovica iz Orasja probat na posudbu vratit Mehica il Osmica i jedan spic da Mahmut ima konkurenciju.
- ASD
- Kontakt:
Kod Davora je dobro kada ima partnera na zadnjem veznom da može malo prići naprijed, ima topovski šut.
Jazvin i Culum odradili svojeHMKAHH je napisao/la:Moraju ostat Antic,Arnautovic,Mojovic,Šaric,Mahmutovic ...uz nasu djecu Aljkanovica,Devedzica,Terzica,Facica, Hecimovica i Hasukica mozemo dodat i Đekica i Musica. A ostalo sve zasad potanko Radovica nemam sta komentarisat boljeg golmana Seona ima, Jazvin i Culum su svoje odradili sporo nismo gore stopere imali ni one godine kad smo ispali iz premijer lige, mali Turbic nije za ovog ranga a i Salko me razocaro pa Hasukic je dao dva gola koliko i on a zasticeno godiste i dosta jeftiniji igrac. Dovesti sad na polusezoni golmana,stopera,lijevog beka do 21 god,Živkovica iz Orasja probat na posudbu vratit Mehica il Osmica i jedan spic da Mahmut ima konkurenciju.

Blage ti veze nemasHMKAHH je napisao/la:Moraju ostat Antic,Arnautovic,Mojovic,Šaric,Mahmutovic ...uz nasu djecu Aljkanovica,Devedzica,Terzica,Facica, Hecimovica i Hasukica mozemo dodat i Đekica i Musica. A ostalo sve zasad potanko Radovica nemam sta komentarisat boljeg golmana Seona ima, Jazvin i Culum su svoje odradili sporo nismo gore stopere imali ni one godine kad smo ispali iz premijer lige, mali Turbic nije za ovog ranga a i Salko me razocaro pa Hasukic je dao dva gola koliko i on a zasticeno godiste i dosta jeftiniji igrac. Dovesti sad na polusezoni golmana,stopera,lijevog beka do 21 god,Živkovica iz Orasja probat na posudbu vratit Mehica il Osmica i jedan spic da Mahmut ima konkurenciju.
svi ovi navedeni moraju ostati,vratiti:Prljacu,Isanovica,Kadica,Mehica,Osmica,eto pojacanja,eto publike i eto sponzora,u upravu bi trebali biti Zvijezdine legende a pod hitno razgovarati sa gradonacelnikom sta se moze uraditi (a moze) sa pokrivanjem stadiona I sa tim **** reflektorima,pa ces utakmice igrati u vecernjim satima a ne na 40 c i stadion ce biti pun,onda : svi vi pisete i citate ove komentare svi ko volite Zvijezdu a toliko negativnosti poslije jednog poraza nigdje nisam vidio....hajmoooo malo pozitivnije i bice rezultata pa eno Velez primjer....a trenera nasih koliko hoces,a ako izaberu nekog drugog dati mu podrsku i svi a stadion poraz ili pobjeda ,pa to je sport a ne **** politika...Zvijezda Sampion!
Dobro pa ste se rijesili Vlade na vrijeme.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Eto nama Matorog Laze natrag. Vec je bilo dogovoreno da se vrati odma nakon Hadzije al se bojali reakcije publike.
Salu na stranu. Ja Matorom zamjeram samo sto je ispao ckapi nakon sto je potpisao ugovor i otisao nakon par dana. Jos uz to nagovorio i Novicu da ode. A Nole je na stoperu Ramos za ove sto mi trenutno imamo.
Prodaju utakmica koliko Matorom mogu zamjeriti toliko i ne jer je to sve radio zajedno sa upravom i igracima. Jer trener sam ne moze dati/prodati utakmicu.
Mozda bi Matori i vise pruzio kada bi se Šalda velicanstveni nogirao.
Cinjenica je da je Matori imao duplo losiju ekipu a imao duplo bolje rezultate(dok se igralo posteno) od Hadzije i Jagode zajedno.
A sad se treba presabrati i na vrijeme osigurati opstanak da se bar za to ne sikiramo.
I jedna pozitivna stvar konacno bi trebali proljece gledati borbeno jer necemo imati viska bodova kao do sad i moci kalkulisati.
Sada ce mo mi biti ti kojima je svaki bod vazan.
Salu na stranu. Ja Matorom zamjeram samo sto je ispao ckapi nakon sto je potpisao ugovor i otisao nakon par dana. Jos uz to nagovorio i Novicu da ode. A Nole je na stoperu Ramos za ove sto mi trenutno imamo.
Prodaju utakmica koliko Matorom mogu zamjeriti toliko i ne jer je to sve radio zajedno sa upravom i igracima. Jer trener sam ne moze dati/prodati utakmicu.
Cinjenica je da je Matori imao duplo losiju ekipu a imao duplo bolje rezultate(dok se igralo posteno) od Hadzije i Jagode zajedno.
A sad se treba presabrati i na vrijeme osigurati opstanak da se bar za to ne sikiramo.
I jedna pozitivna stvar konacno bi trebali proljece gledati borbeno jer necemo imati viska bodova kao do sad i moci kalkulisati.
-
- Kontakt:
Azur
Antic...jazvin...devedzic....djekic
........music culum..........
............mojovic......
Jazvin......mahmut....... Saric
Zar treba jaca startna postava..samo pojacat klupu da imaju konkurenciju.....
Antic...jazvin...devedzic....djekic
........music culum..........
............mojovic......
Jazvin......mahmut....... Saric
Zar treba jaca startna postava..samo pojacat klupu da imaju konkurenciju.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Za Dzirlo narod....rasta1922 je napisao/la:Za Dzirlo narod,Dzirlo....
Sada kad gledam nazad na neke detalje sa te famozne utakmice protiv Olimpika i Slavena, nekako sam uvjeren da je matori imao minimalan ili nikakav uticaj na te prodane tekmecombe je napisao/la:Eto nama Matorog Laze natrag. Vec je bilo dogovoreno da se vrati odma nakon Hadzije al se bojali reakcije publike.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
O Culumu se nema sta komentarisati. Ne znam jel ijednu utakmicu odigrao na prirodnoj poziciji, osim prijateljskihHMKAHH je napisao/la:Moraju ostat Antic,Arnautovic,Mojovic,Šaric,Mahmutovic ...uz nasu djecu Aljkanovica,Devedzica,Terzica,Facica, Hecimovica i Hasukica mozemo dodat i Đekica i Musica. A ostalo sve zasad potanko Radovica nemam sta komentarisat boljeg golmana Seona ima, Jazvin i Culum su svoje odradili sporo nismo gore stopere imali ni one godine kad smo ispali iz premijer lige, mali Turbic nije za ovog ranga a i Salko me razocaro pa Hasukic je dao dva gola koliko i on a zasticeno godiste i dosta jeftiniji igrac. Dovesti sad na polusezoni golmana,stopera,lijevog beka do 21 god,Živkovica iz Orasja probat na posudbu vratit Mehica il Osmica i jedan spic da Mahmut ima konkurenciju.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Meni je taj Mile baš odličan trener.
Možda nije neki karakter koji će se može oduprijeti nekim vanjskim uticajima, ni u Zvijezdi, a ni u Slobodi, ali što se tiče fudbala zna znanje.
Možda nije neki karakter koji će se može oduprijeti nekim vanjskim uticajima, ni u Zvijezdi, a ni u Slobodi, ali što se tiče fudbala zna znanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.