FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 10 avg 2013, 23:26

Izvukli smo Hannover u 2.kolu DFB Pokala 8-)

Javi Martinez je postavio novi rekord u Bundesligu.I ako je sinoc usao pret kraj meca tacnije zadnjih 5.min u pobedi Bayerna nad Gladbach-om 3-1, spanac postavlja rekord: 28- odigranih utakmica u Bundesligu 28-pobeda.

Covjek mora igrat ljudiiiiiiiii :D
FC Bayern !!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 avg 2013, 23:30

Martinez je nasa amajlija :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 avg 2013, 23:42

TZ....die wirtschaftliche Situation beim Rekordmeister: „Wir werden im letzten Geschäftsjahr (1.7.2012 bis 30. 6. 2013) sicherlich einen neuen Umsatzrekord von über 400 Millionen Euro verbuchen und wir werden auch zum 15. Mal in Folge profitabel gewirtschaftet haben.“ 8-)

Jörg Wacker als neues Mitglied im Vorstand: „Er soll nun dafür sorgen, die Marke FC Bayern weiter zu internationalisieren. Das bedeutet, dass wir uns neue Einnahmefelder verschaffen werden, und das in erster Linie in Asien und auch Nordamerika. Wir werden deshalb in der Zukunft diese beiden Kontinente regelmäßig mit dem FC Bayern beglücken.“
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 11 avg 2013, 00:16

Klarkson, za tebe je Martinez bio promašaj, Daniel ( kršteno ime Diego Milito) Van Buyten jedan od jačih štopera i čovjek koji apsolutno zaslužuje da igra u prvoj postavi, zato nemoj da nam hvališ Pepa, napravićeš nepopravljiv belaj . Jedino u čemu se možemo složit' je da ovaj tvoj drug Valencia veze nema, jedino to. :geek:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 avg 2013, 00:31

Mentalitet copora :mrgreen: !

Prva asocijacija...

http://media.gorannecin.rs/2010/12/Hijene.jpg

:lol:

A argumenti su na nivou...

'Joj Hamo, vidi mu glave'... 'Pisac, napise li se sta'...

:mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 avg 2013, 00:36

@Valencia, što si mučki provokator, mrzitelj Bayerna, Pep-a, Bavarske te starog pape Benedikta..... :mrgreen:

Hannover, moglo je bolje, no problem koji se da riješiti.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 avg 2013, 00:44

Neutral je napisao/la:@Valencia, što si mučki provokator, mrzitelj Bayerna, Pep-a, Bavarske te starog pape Benedikta..... :mrgreen:

Hannover, moglo je bolje, no problem koji se da riješiti.
Ovaj put uopste nisam dosao provocirati. Rijetko provociram.

Bajern mi je gadljiv, ali ga ne mrzim.

Da sam 'peposkeptik', jesam. Treba se on jos dokazati. Trebao je i Rajkard, pa nije uspjeo.

Ne volem nijednog papu.

Ponekad podjetinjim kada se nadjem u specificnom drustvu :mrgreen: . Krivite Klareta, prvi je poceo :P :oops: :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 avg 2013, 00:49

Ma pustite druga Valenciu ne volimo ni mi Manchester Utd :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 avg 2013, 00:50

Ti si iznimak.Kada je u pitanju odnos prema Bayernu imas dvije vrste ljudi,oni koji mrze i oni koji vole.To izmedju je vrlo rijetko.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 avg 2013, 00:54

Treba čovjeka shvatiti ovo je za @Valenciu težak period, gledati Bayern na krovu Europe sa moćnim igračkim kadrom kojeg predvodi most wanted trener na planeti nije lahko. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 avg 2013, 01:02

samo_lijevo je napisao/la:
Ti si iznimak.Kada je u pitanju odnos prema Bayernu imas dvije vrste ljudi,oni koji mrze i oni koji vole.To izmedju je vrlo rijetko.
Kada saberes malo vise ljeta, kada vidis sta je zivot, shvatis da ima puno vaznijih stvari od fudbala za koje treba cuvati energiju. Ako ti zivot nije sredjen ne mozes uzivati ni u cemu. Mrznja je destruktivna pojava koja uzima puno energije.

Nekad sam se tresao kada bi Junajtedu gorilo pod nogama, sada mi je gotovo svejedno. Sazrijevanje :mrgreen: .

Posto su emocije dovedene u optimalno stanje, moze se voditi nepristrasna diskusija. I vodim je cesto sa ljudima koji simpatisu Bajern. Ti razgovori su bitno drugaciji od ove djetinjarije. Al **** ga, s kim si - takav si :mrgreen: .

Ovako ce i Klare pisati na forumu za koju deceniju :lol: .

Laku noc :D !

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 avg 2013, 01:12

Valencia je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Kada saberes malo vise ljeta, kada vidis sta je zivot, shvatis da ima puno vaznijih stvari od fudbala za koje treba cuvati energiju. Ako ti zivot nije sredjen ne mozes uzivati ni u cemu. Mrznja je destruktivna pojava koja uzima puno energije.

Nekad sam se tresao kada bi Junajtedu gorilo pod nogama, sada mi je gotovo svejedno. Sazrijevanje :mrgreen: .

Posto su emocije dovedene u optimalno stanje, moze se voditi nepristrasna diskusija. I vodim je cesto sa ljudima koji simpatisu Bajern. Ti razgovori su bitno drugaciji od ove djetinjarije. Al **** ga, s kim si - takav si :mrgreen: .

Ovako ce i Klare pisati na forumu za koju deceniju :lol: .

Laku noc :D !

A ja sve mislio da je fudbal sporedna stvar u zivotu.Moram otici do psihijatra ocigledno imam problema sa zivotom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 avg 2013, 01:14

Valencia je napisao/la:Nekad sam se tresao kada bi Junajtedu gorilo pod nogama, sada mi je gotovo svejedno. Sazrijevanje :mrgreen: .
Vjerujem da ti nedostaju stari dani bez obzira sto ima mnogo vaznijih stvari u zivotu ;)
Valencia je napisao/la:Ovako ce i Klare pisati na forumu za koju deceniju :lol: .
Mah vjerujem da Klare ima i vise nego dovoljno godina, nego jednostavno covjek voli da se zeza pri pisanju postova.
Jednostavno sam stekao dojam da ljudi precesto preozbiljno shvataju njegove postove gdje ih " kritikuje "

Nego Hannover kod kuce, rasut cemo ih 8-) Valjalo bi da i gradski rivali iz cvajte pobjede zute.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 avg 2013, 01:18

Pah dobro je to odradjeno 3-1 ok start.Pepun mazao oci pripremama i saltao igrace,kad ono prva utakmica pa haman isti Jupov sastav i ista formacija.Ko fol malo izmjenuta.To mi se svidja samo usavrsiti i dodati sitnice i on skonto neke stvari,et je sad bolje kontam od njega recete vi :P.
kamo srece da se Goce i Alkantara integrisu dobro i brzo kao i Martinez,Goce hajd i nekako al ovaj drugi pih nema on kuveta nekako,nije to to.Nadam se da cu se prevariti za Alkantaru kao i Klare za Martineza :P .
Mozda se varam al zapazio sam da jako brzo uzimamo loptu od protivnika,ali onda to brzopleto izgubimo,lose se ta brzo oduzeta lopta salje napred,odnosno salje se ali nema efekta,jer bude samo jedan nas istureniji pa je onda sto brze salje na krilo ili nazad i krece se u mirniji napad,nadam se da ce pep to doraditi.
Svajni mi djeluje pomalo usamljen,predaleko mu stoji Kroos,trazi se u tim novim zadacima,pomalo izgleda besposlen,al i to ce promjenuti igranjem Martineza,jer on i Bastijan cine vrhunsku sredinu.

Et malo sam svrljao pametovao nemojte zamjerti.
VOLIM BAYERN

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 avg 2013, 08:59

ne mogu da vjerujem da medju nama ima insana koji kritikuju gvardiolu. amateri.
od 90 odigranih minuta, 70 min. je bio jupov a 20 pepov fudbal.
u tih dvajs minutica vidjesmo ono sto sto nikad ne vidjesmo u minkenu: bezbroj kratkih pasova, bezbroj kombinacija; ultra brzi fudbal na koji nijedan protivnik nece imat odgovor.
kojom se samo brzinom mijenjaju pozicije... :shock: meni ko posmatracu je bilo tesko upratit kretanje nasih navalnih igraca, kako li je tek protivnickim branicima :)
ima da yebu maaaajke, nebitno hoce l protivnik biti barca il augsburg.
ako igraci ispostuju pepa, a vjerujem da oce, cova ce napravit najjacu ekipu svih vremena protiv koje ce i ´zlatna barca´ izgledat ko skupina amatera.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 11 avg 2013, 11:16

Semir BAYERN je napisao/la:slika

Zlatna lopta!?
Strasan grac, iako ce drug @valencia reci da mu je Gareth Bale bolji od Riberya :D i da Riberyu nije mjesto medju tri najbolja igraca danasnjice. :lol: http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 11 avg 2013, 11:21

Bale bolji od Ribey-a? cekajte samo ovu sezonu,i vidjet cemo statistiku :lol: ,a Bale ove godine nece moci meda pojest

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 avg 2013, 11:41

secer je napisao/la:ne mogu da vjerujem da medju nama ima insana koji kritikuju gvardiolu. amateri.
od 90 odigranih minuta, 70 min. je bio jupov a 20 pepov fudbal.
u tih dvajs minutica vidjesmo ono sto sto nikad ne vidjesmo u minkenu: bezbroj kratkih pasova, bezbroj kombinacija; ultra brzi fudbal na koji nijedan protivnik nece imat odgovor.
kojom se samo brzinom mijenjaju pozicije... :shock:
Ovde si ga ubo skroz......100 % se slažem Zuckeru..... 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 avg 2013, 12:37

Ma stoji sve da je napad bio dosta dobar, ali treba biti objektivan i reci da je Bayo u defanzivi izgledao dosta lose.
Dobra stvar je ta sto su igraci i trener svjesni toga, pa se to da popraviti.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 avg 2013, 13:09

http://www.welt.de/sport/article1188939 ... nisse.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Za ove sto znaju Njemački.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.