FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 07 apr 2014, 11:23

Trebamo samo da izvučemo pozitivan rezultat u Rodoču/Kaknju.Jer realno kvalitetniji smo dooooooosta od ovih ostalih rivala kojima idemo i koji nam dolaze ;) Eh sad vidjećemo šta će prvo uraditi komšije iz Gračanice protiv Krajišnika jer kažu u njihovoj avliji niko neće pobjediti pa da vidimo ;) + čapljina + rodoč .Tako da sabura ;)

Mi sad trebamo napuniti Tušanj i podržati momke/Azmira/Ćiru.

Usput dokle su stigle stolice,ima li slika? :cool:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 apr 2014, 11:24

Gorki je napisao/la:Usput dokle su stigle stolice,ima li slika? :cool:
danas očekujem eSkluzivne fotografije od tebe :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 apr 2014, 11:28

Chinaglia je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Usput dokle su stigle stolice,ima li slika? :cool:
danas očekujem eSkluzivne fotografije od tebe :D

ESKLUZIVAtačkaBA :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 apr 2014, 11:40

Navijam za Slobodu od kako znam za sebe,prema tome nemojte mi srati ni pričati ništa.Kad je Sloboda ispala iz premijer lige čitav Srebrenik i čitav Lukavac i veliki dio Živinica su se nasllađivali tome što je Sloboda ispala.Sada došao Husić čovjek sa parama i svi vidili priliku da profitiraju. ;)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 apr 2014, 11:41

vidjeli smo i mi protiv Jedinstva, koliko TK voli Slobodu ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 apr 2014, 11:56

Gorki je napisao/la:Trebamo samo da izvučemo pozitivan rezultat u Rodoču/Kaknju.Jer realno kvalitetniji smo dooooooosta od ovih ostalih rivala kojima idemo i koji nam dolaze ;) Eh sad vidjećemo šta će prvo uraditi komšije iz Gračanice protiv Krajišnika jer kažu u njihovoj avliji niko neće pobjediti pa da vidimo ;) + čapljina + rodoč .Tako da sabura ;)

Mi sad trebamo napuniti Tušanj i podržati momke/Azmira/Ćiru.

Usput dokle su stigle stolice,ima li slika? :cool:
Ja u subotu kad sam se vracao iz Gr baci pogled na sjever i mogu ti reci da je vec tad bilo 80% stolica postavljeno :)

Znaci do subote ce sjever biti u novom ruhu :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 apr 2014, 12:01

Chinaglia je napisao/la:vidjeli smo i mi protiv Jedinstva, koliko TK voli Slobodu ;)
Čuj cidjeli smo protiv Jedinstva? Gdje ste bili prije Jedinstva,gdje stte bili prije Ćire???
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 apr 2014, 12:03

intercontinental je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:vidjeli smo i mi protiv Jedinstva, koliko TK voli Slobodu ;)
Čuj cidjeli smo protiv Jedinstva? Gdje ste bili prije Jedinstva,gdje stte bili prije Ćire???
Sam si se izdao djecak da ne navijas za Slobodu, nego si dosao ovdje nama prosipat neke suplje, opremi se i hajd u skolu, nemoj zaboravit pernicu .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 apr 2014, 12:17

:lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2014, 12:27

Šupljirate bez veze...ko i koliko voli Slobodu...okrenut se gosku i ČEKATI...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 07 apr 2014, 12:36

intercontinental je napisao/la:Navijam za Slobodu od kako znam za sebe,prema tome nemojte mi srati ni pričati ništa.Kad je Sloboda ispala iz premijer lige čitav Srebrenik i čitav Lukavac i veliki dio Živinica su se nasllađivali tome što je Sloboda ispala.Sada došao Husić čovjek sa parama i svi vidili priliku da profitiraju. ;)
Hajd' ne seri.Ja sam sa jedne od općina TK,nisam iz Tuzle i znam da se u mojoj općini najviše gotivi Sloboda.Ljubitelji fudbala,oni stariji od 30 godina,u velikoj većini navijaju za Slobodu.Iako nisam iz Tuzle često sam na Tušnju.U mom gradu imaju neke male organizovane grupe HORDE ZLA i MANIJAKA,ali generalno Sloboda ima mnogo veću podršku.Sad što nema organizovane grupe,razlog je što Sloboda nije imala rezultate a i klubovi iz gradova kantona su sada u rangu sa Slobodom.Vjerujem kada Sloboda sa gospodinom Husićem bude u vrhu BH fudbala,kada budu rezultati koji će Slobodu voditi ka Evropi,kada bude istočna tribina i pravi moderan stadion da ćemo imati i Fukare Lukavac,Fukare Živinice,Fukare Srebrenik,Fukare Banovići,Fukare Gračanica,Fukare Kladanj,Fukare Teočak itd.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 apr 2014, 13:50

i dalje smo u najpovoljnijem polozaju ali smo sami sebi zakomplikovali zivot :!: par stvari mi je nejasno, nakon pobjede protiv Jedinstva napravila se atmosfera kao da cemo pobjediti svaku utakmicu do kraja a igraci se maksimalno opustili :!: nekoliko stvari: prvo sto su se proslu subodu svi do jednoga alkoholisali po diskotekama i kaficima nakon pobjede ja im to ne bi dozvolio. drugo zasto je trening dan prije utakmice trajao 1h i 30 min a trebao je 45 min, trece sta ce Husic kojeg vraga u prvoj potavi a imamo Musica koji je trenutno bolji igrac i vise se trudi do njega, zatim sta ce Efendic u veznom redu kad se dobro zna da to nije njegova pozicija i da na njoj ne moze pruziti nista :!: kapitensku traku Salihovica ne zelim ni da komentarisem malo je reci da se gubio u Gracanici :!: protiv Goska puniti stadion i ne nadati se nicijoj pomoci :!:
Sloboda Tuzla

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 07 apr 2014, 15:14

Vi ste toliko sigurni da Gračanlije igraju za nas, haha. Kako bi ja volio biti siguran u to. Jer rekao sam i vama prije utakmice sa Bratstvom, pobijedite li Bratstvo biće gotovo. Eto niste pobijedili, i ponovo smo na početku. Što je jedino sigurno, to je da će na kraju u PL voditi bod više ili medjusobni skroz. Ne vjerujem da će neko moći pobjeći konkurentu 3-4 boda jer je fkt gusto.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 apr 2014, 15:20

NKJ je napisao/la:Vi ste toliko sigurni da Gračanlije igraju za nas, haha. Kako bi ja volio biti siguran u to. Jer rekao sam i vama prije utakmice sa Bratstvom, pobijedite li Bratstvo biće gotovo. Eto niste pobijedili, i ponovo smo na početku. Što je jedino sigurno, to je da će na kraju u PL voditi bod više ili medjusobni skroz. Ne vjerujem da će neko moći pobjeći konkurentu 3-4 boda jer je fkt gusto.
ma ne brinem ja za Bratstvo oni ce igrati za sebe jer misle da mogu u elitu ali Capljina cisto sumnjam da nece uzeti pare :!:
Sloboda Tuzla

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 07 apr 2014, 15:23

fukaratz je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Vi ste toliko sigurni da Gračanlije igraju za nas, haha. Kako bi ja volio biti siguran u to. Jer rekao sam i vama prije utakmice sa Bratstvom, pobijedite li Bratstvo biće gotovo. Eto niste pobijedili, i ponovo smo na početku. Što je jedino sigurno, to je da će na kraju u PL voditi bod više ili medjusobni skor. Ne vjerujem da će neko moći pobjeći konkurentu 3-4 boda jer je fkt gusto.
ma ne brinem ja za Bratstvo oni ce igrati za sebe jer misle da mogu u elitu ali Capljina cisto sumnjam da nece uzeti pare :!:

Ma ja mislim da ovi naši ne smiju sad ići igrati i glumiti neko poštenje, jer izgubimo li, onda smo u minusu nekom. Mislim da je to već završena priča, a iskreno i volio bih da je već srednjeno. Da se ne sikiram, iako nije zanimljivo i glupost je, sada bi volio da sve kupe. Jbq, bitna je samo PL.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 apr 2014, 15:39

NKJ je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Vi ste toliko sigurni da Gračanlije igraju za nas, haha. Kako bi ja volio biti siguran u to. Jer rekao sam i vama prije utakmice sa Bratstvom, pobijedite li Bratstvo biće gotovo. Eto niste pobijedili, i ponovo smo na početku. Što je jedino sigurno, to je da će na kraju u PL voditi bod više ili medjusobni skor. Ne vjerujem da će neko moći pobjeći konkurentu 3-4 boda jer je fkt gusto.

Ma ja mislim da ovi naši ne smiju sad ići igrati i glumiti neko poštenje, jer izgubimo li, onda smo u minusu nekom. Mislim da je to već završena priča, a iskreno i volio bih da je već srednjeno. Da se ne sikiram, iako nije zanimljivo i glupost je, sada bi volio da sve kupe. Jbq, bitna je samo PL.
Do sada ste plakali i govorili "Sloboda kupuje", a sad kad idete na vruce terene sad bi malo kupovali, kao nije Jaguar do sada kupovao :lol: , biscani smijesni ste vise..........

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 07 apr 2014, 15:41

Ja bi ruku svoju dao da ste vi pošteni. Da je sve odigrano fer-plej. ;) :tralala:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 apr 2014, 15:43

i ja sam se nadao u ova dva kola i to posteno igranje pa sta bude, ko sto sam i pisao vec, medjutim nakon nekih danasnjih informacija mrka kapa...ali pred nama je :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 07 apr 2014, 15:44

Ja se i dalje drzim tvrdnje da Bratsvo ne igra za PL neg' za "pare".

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 apr 2014, 15:46

pa i ide u tom pravcu, da su igrali i cuvali igrace samo da nas izbace...ne volim komentarisati prije neg sto se desi, vidjet cemo za dva kola
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.