Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo i Kuyt-ovog gola u previsokoj pobjedi Nizozemske ..
a evo i Kuyt-ovog gola u previsokoj pobjedi Nizozemske ..
ZZ
-
- Kontakt:
Suarezu dvije asistencije u pobjedi protiv Ukraine.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
e da hoce dzerard imati nafake sa ovim povredama da odigra sezonu do kraja to bi bilo dovoljno 

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Covek se uci dok je zivRed Assassin je napisao/la:Carra on Coats:
"He's probably been brought up playing a different type of football than I have, a South American style - so maybe I can learn from him as well," said the 33-year-old.
"It's not always about the older players helping the younger - it can work vice versa. You're always learning from different people."
Carra i sa 33 jos uci

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Vratiće se on protiv Wolvesa, siguran samTorres_9 je napisao/la:e da hoce dzerard imati nafake sa ovim povredama da odigra sezonu do kraja to bi bilo dovoljno

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Uz povratak Gerrarda (i ulazak u pravoj formi), mogli bi se boriti za prvo mjesto u EPL. Teško ćemo prestići ekipe iz Manchestera, siguran sam da iza nas ostaje Chelsea, a Tottenham i Arsenal ne moram ni spominjati.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Bellamy odigrao važnu ulogu u pobjedi Walesa nad Crnom Gorom.
Poslije Ramseya iz Arsenala dobio najveću ocjenu.
Ramsey 8.2
Bellamy 8.1
Ramsey 8.2
Bellamy 8.1

Jimmy from the hood je lud.
I dobio žuti karton tako da će propustiti tekmu sa EngleskomJimmy from the hood je napisao/la:Bellamy odigrao važnu ulogu u pobjedi Walesa nad Crnom Gorom.
Ramsey 8.2
Bellamy 8.1

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Pa mora on to u svom stilu završiti.Rizah je napisao/la:I dobio žuti karton tako da će propustiti tekmu sa EngleskomJimmy from the hood je napisao/la:Bellamy odigrao važnu ulogu u pobjedi Walesa nad Crnom Gorom.
Ramsey 8.2
Bellamy 8.1Koji je to pametnjaković

FK Pjetlovi
Naravno da bih volio da se borimo za titulu, ali 2 Manchestera su trenutno ispred svih. Vidim nas trenutno na tom 3. ili 4. mjestu sto bi nas vratilo u LP.
Al' sam pozelio da cujem onu himnu LP na Anfieldu ...

Al' sam pozelio da cujem onu himnu LP na Anfieldu ...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Red Assassin
- Kontakt:
Suarez 2je asistencije(jedna lijevom jedna desnom nogom
) i pogodio je stativu, kuyt dao gol, bellamy dobro odigrao, Henderson dao gol, Kuyt dao gol,Downing asistenciju, ja dobio na kladionici 28km i svi sretni 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Han!$;Lfc je napisao/la:Uz povratak Gerrarda (i ulazak u pravoj formi), mogli bi se boriti za prvo mjesto u EPL. Teško ćemo prestići ekipe iz Manchestera, siguran sam da iza nas ostaje Chelsea, a Tottenham i Arsenal ne moram ni spominjati.
A sto si tako siguran?Vi odjednom postadoste sigurni.
Chelsea F.C.
Zato sto je to neminovnost. Liverpool dovodi igrace koje zeli, zahvaljujuci Celziju, kravi muzari...Blue_He4rt je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:Uz povratak Gerrarda (i ulazak u pravoj formi), mogli bi se boriti za prvo mjesto u EPL. Teško ćemo prestići ekipe iz Manchestera, siguran sam da iza nas ostaje Chelsea, a Tottenham i Arsenal ne moram ni spominjati.
Hvala vam!
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
IgorBL je napisao/la:Zato sto je to neminovnost. Liverpool dovodi igrace koje zeli, zahvaljujuci Celziju, kravi muzari...Blue_He4rt je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:Uz povratak Gerrarda (i ulazak u pravoj formi), mogli bi se boriti za prvo mjesto u EPL. Teško ćemo prestići ekipe iz Manchestera, siguran sam da iza nas ostaje Chelsea, a Tottenham i Arsenal ne moram ni spominjati.
Hvala vam!
Mislim da ste doveli igrace koje ste bili u mogucnosti dovesti,a ne bas koje ste zelili.Zahvaljujuci nama opet cete biti iza nas

Chelsea F.C.
vidicemo i to haha liverpool champion
Ja mislim da ce se kapiten biti spreman za subotu da odigra bar 15-20 min
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Downing, Adam, Kerol, Suarez, Enrike, Henderson, Doni, Koates, Belami... Hvala Kravi_Muzari.Blue_He4rt je napisao/la:
Mislim da ste doveli igrace koje ste bili u mogucnosti dovesti,a ne bas koje ste zelili.Zahvaljujuci nama opet cete biti iza nas
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -29355832/" onclick="window.open(this.href);return false;anfield je napisao/la:Ja mislim da ce se kapiten biti spreman za subotu da odigra bar 15-20 min
Ne treba rizikovati novu povredu,neka bude 100% spreman pa onda.

FK Pjetlovi
"I feel really good and I'm back kicking balls again - it's all positive," said Gerrard. "I should be back in full training with the team on Thursday or Friday of next week.anfield je napisao/la:Ja mislim da ce se kapiten biti spreman za subotu da odigra bar 15-20 min
"I won't be involved against Stoke next Saturday but my plan is to hopefully be involved in the game against Tottenham. It will be Kenny's decision when I come back in.
Kapiten se vraća za tačno dvije sedmice kada igramo protiv Tottenhema. Čisto sumnjam da će početi utakmicu, vjerovatno će ući u drugom poluvremenu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Neka udje 15min, zabije gol za pobjede i to je to. 
A na kraju sezone...

A na kraju sezone...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥