Bez Federica i Josipa, Viole i nisu toliko opasne. Nikola ne moze sam. Ocekujem da udje Slovenac pocetkom drugog.
Pioli bi trebao vaditi vani Mauricia. Bisevac moze ponuditi vise od njega.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je ludost. Ne zna se ko je gluplji. Utd sto je ponudio ovu cifru ili Lazio sto je odbio.Di Marzio: Man. Utd ponudio 50 miliona za Felipe Andersona(40 odmah + 10 bonusa). Ponuda je odbijena.
Slicna je to sorta ...IlPrincipino je napisao/la:Rizzoli![]()
Bez Federica i Josipa, Viole i nisu toliko opasne. Nikola ne moze sam. Ocekujem da udje Slovenac pocetkom drugog.
Pioli bi trebao vaditi vani Mauricia. Bisevac moze ponuditi vise od njega.
Da. O toj ponudi i Di marzio izvjestava. Ponudi koja je bila 27.decembra.Chinaglia je napisao/la:Tare je pred početak ove tekme rekao da je na ljeto odbijena ponuda od €50 mln za Felipe Andersona
što se tiče ovog što piše Di Marzio, ne znam je li to isto što je rekao Tare, ili je nova ponuda u pitanju
Mauricio je debil nevidjeni i nije mi jasno kako je on mogao postati fudbaler. Bisevac upgrade definitivno.Suljo20002 je napisao/la: Slicna je to sorta ...
Ovo nisam vjerovao da ću ikad učinitibianconeros je napisao/la:Da Hoce lazio ovo izdrzat...
Ne bi bilo lose ovdje vidjeti remi sa dosta golova.Formazione ufficiale
Roma : Szczesny, Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne, Pjanic, De Rossi, Nainggolan, Gervinho, Sadiq, Falque
Milan: Donnarumma, Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio, Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura, Adriano, Bacca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.