Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- arsengunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Samo onima koji sumnjaju u buducnost i ne vole sadasnjost proslost je najdraza...ja sam 87 godiste i i imao sam priliku da gledam invincibles i da se zaljubim u Arsenal malo prije toga...realno radi Francuske repke sam se u Arsenal zaljubio,ps 1 me natjerao da malo vise razmisljam o najvaznijoj spordenoj stvari naa svijetu..nisam volio pretjerano loptu,fudbal bilo je nekih drugi stvari koje su bile prece tih godina,al sam u odludcujucem trenutku rekao Arsenal i toga se drzao,gledao kako mnogi moji jarani skacu sa jednog tima na drugi kako je koji osvajao ili bivao bolje"napucan"zarad nekog pojedinca na ps 1,ja sam se drzao Arsenala,hem mocno je zvucao za moje mlado uho,hem henry je tu igrao,hem trenerovo ime je pola kluba Arsene(al). I tako nezainteresiran za loptu doceka i ja 5 minuta slave,stvori se neka snaga ubise Englesku ligu bez poraza,pogledah i Fever Pitch,nalozih se na Arsenal neocekivano,dodje i finale Lige prvaka...zamrzih Barsu. Ljubav i tako te situacije opet me odvojise od lopte,nemislih na to dugo,onda se desi Zidane i finale Svjetskog prvenstva,nisam birao stranu davno sam bio odabran za Francuze..izgubise Francuzi.Pzabavim se opet malogradsim stvarima,dusmani me sjebase jer sam nepodoban za njihove kceri (musliman/pravoslavac),i poceh da pratim Arsenal,krvnicki da navijam,da se derem i psujem( sve sto prilici jednom navijacu voljenog kluba).Arsenal ga pusi,nonstop ljudi me nerviraju manchesterovci zadirkivaju zboog pussy-a,zamrzih Dzeku,zamrzih Manchester bilo koji,opravdavam Wengera od 2007,opravdavam politiku kluba(mada je i ne poznajem kako treba) govorim prijtelju navijacu Mnchester utd da ce ferguson dovest Zahu ako wenger neuspijeon se smije i govori ko je taj kloc,neznaju Manchesterovci ni ko je Pogba,njihov igrac ,a ja ga hvalim,smiju se za Oxlade-Chamberlain-a,neznaju koje Hazard a ja im godinama govorim Eden Hazard,neznaju klocevi i onda mi govore jesi vidio onog Hazarda sto ga je Chelsea doveo..ma ja,nikad cuo. Znaju samo za pobjede i poraze,biju statistiku,glory hunter-a je sve vise,brat mi za Chelsea navijaal on je mlad on samo zato i zna,al je plakao kad su izgubili u finalu Lige sampiona od Man utd na penale,a 12 mu bilo..respect. I smiju se tako klocevi svaki put kad Arsenal izgubi a kad pobjedi kazu uuu odlicna tekma,licemjeri,neznaju da samo Arsenal zna tako da odigra i samo takvu radost donese jer kad Arsenal igra svoju igru samo oni koji iskreno cijene napore i zalaganja znaju a uzivaju,hejteri ce hejtati i smetati,Arsenal ce uvjek biti najbolji tim u mom srcu.. i da prvi fudbalski tim za koji sam cuo sa nepunih 9 godina bio je Ajax.
Samo WENGER istina je!!!
Ja od ovih igraca sto su otisli, Hleba ne mogu prezaliti nikako, kakav je to igrac bio, al sje.bala ga barca
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ako se ko vrti oko lopte to je ona tvoj nick, nevjerovatno koliko lik je voli gnjavitRosicky je napisao/la:Arsenal sve ok sve super..nazad loše i Diaby me toliko nervira sa svojom sporošću vrtenjem oko lošte to je drama

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
"Realistically, I cannot tell you I will sign anyone tomorrow, or Tuesday, as we are not close to doing it."
"We lacked energy and sharpness...2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012,"(A.Wenger)
GunnerS je napisao/la:Ako se ko vrti oko lopte to je ona tvoj nick, nevjerovatno koliko lik je voli gnjavitRosicky je napisao/la:Arsenal sve ok sve super..nazad loše i Diaby me toliko nervira sa svojom sporošću vrtenjem oko lošte to je drama
Vrte oba al kod ovog to tako smotano izgleda isto neka baba kad primi loptu pa me to nervira nenormalno

Evo,jedna dobra slika,pošto je sada Jack u modi.

Da se mogu slike stavljati u potpise, ovaj bi definitivno išao al ću ovo skinut na komp...Narin je napisao/la:
Evo,jedna dobra slika,pošto je sada Jack u modi.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
@narine hvala na slici bro
Protiv Liverpoola ce biti vjerujem strasna utakmica, samo nek bude fer i korektno sudjenje i onda nek pobjedi ko je bolji majke mi
Protiv Liverpoola ce biti vjerujem strasna utakmica, samo nek bude fer i korektno sudjenje i onda nek pobjedi ko je bolji majke mi

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
-
- Kontakt:
Ovde se vidi da smo dolaskom najdrazeg vodje konstantno u vrhu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Da, vidi se da je Arsenal stabilan na trecem ili cetvrtom mjestu i vidi se da je kako sada stvari stoje blizi i ispadanju nego prvom mjestu. Razlika izmedju Arsenala i Uniteda je 19 bodova a izmedju Arsenala i Readinga i Wigana koji su u zoni ispadanja 18 bodova.
Za Arsenal dolazi jos gore vrijeme kad/ako se Liverpool probudi, a hoce sigurno, ako ne ove onda sljedece sezone. Stvaraju finu ekipu i igraju lijepo. Coutinho i Sturrigde su dobra pojacanja. Nisu bili ni skupi.
City, Chelsea i United su dovoljno daleko da se vec sada zna da ce i sljedece sezone biti ispred Arsenala. Mozda neko od njih bude imao pehova i padova u formi ali druga dva sigurno nece imati toliko da bi zavrsili ispod Arsenala.
Ja mislim da je Wengerovo vrijeme proslo. Nadao sam se da ce promijeniti transfer politiku i promijenio je, poceo je dovoditi starije igrace ali nedovoljno dobre za trofeje. Ovo sto on dovodi je dovoljno da se bori za cetvrto mjesto. Nista vise od toga.
Za Arsenal dolazi jos gore vrijeme kad/ako se Liverpool probudi, a hoce sigurno, ako ne ove onda sljedece sezone. Stvaraju finu ekipu i igraju lijepo. Coutinho i Sturrigde su dobra pojacanja. Nisu bili ni skupi.
City, Chelsea i United su dovoljno daleko da se vec sada zna da ce i sljedece sezone biti ispred Arsenala. Mozda neko od njih bude imao pehova i padova u formi ali druga dva sigurno nece imati toliko da bi zavrsili ispod Arsenala.
Ja mislim da je Wengerovo vrijeme proslo. Nadao sam se da ce promijeniti transfer politiku i promijenio je, poceo je dovoditi starije igrace ali nedovoljno dobre za trofeje. Ovo sto on dovodi je dovoljno da se bori za cetvrto mjesto. Nista vise od toga.
SamoZeljo
Bez uvrede drugar ali poceo si da smaras i to pretjerano sa svojim komentarima. Nemoj se ljutis ali imas povrsinsko znanje a redovno nas davis ovdje. Prvo, dali ti gledas Arsenalove utakmice ili samo transfer blog??? Slusas puno price od drugih "strucnjaka" koji i ne prate igru Arsenala i uvukla ti se paranoja!
Liverpool jeste veliki klub i vratice se i zasluzuju da se vrate u sam vrh to svagdje pricam ali sta fali nama? Sta bi ti to promjenuo, doveo da Arsenal bude kao onaj iz 2004??
Ono sto treba Arsenalu i ovome i onome pre jeste malo vise povjednickog mentaliteta a to se sa raznim igracima ne moze kupiti! (citaj Chelsea)
Drugo, gledas li ti uopste Arsenal? Zar ne vidis vec obrise kostura ove trece generacije Arsenala koja bi mogla uz malo srece biti i najveca do sada. Arsenalu trebaju po meni samo 2-3 igraca ekstra klase da bi bio ono kao nekada i neki znacajniji trofej da bi ovi momci izgradili samopouzdanje! Nije svako pojacanje pojacanje. Tu se apsolutno slazem sa Wengerom. Imali su zadnjih godina i vise nego promasaja tako da nam ne trebaju novi flopovi la Skilaci! Prvo treba nam jedan stoper, neko ko ce mjenjati Gibbsa i jedan ofanzivac. Po meni i Jovetic bi bio odlican da popuni i da gol kada ovima ne ide a moze da igra sve pozicije u vrhu. DM nam i nije vise tako primaran ako ce ostati ovi igraci sada sto igraju. Do kraja sezone Ramsey,Koks i Diaby mozda i iznjedre jednoga naravno bice paznja i na Frimponga u Flhamu sta ce napraviti! Oni imaju i vise nego mjesta za napredak.
Ali evo na ljeto konacno ostajemo bez Arshavina,Fabijaskog,Sqillacia sigurno. Mozda i baz Betmena,Shamakha,Parka , Denilsona pa cak i Frimps koji ce vjerovatno ici na pozajmicu ponovo dok i za Santosa nekoga zaj*bu. To je izmedju 8-9 igraca koji su pod upitnikom. Treba ocekivati popunu sa bar 3 vruhunskih igraca i vec postojecim talentom. Eisfild,Yannaris,Miyachi bukvalno vise pred prvim timom mozda konacno neko se uvrsti u njega! Ipak sigurno ce biti transfera na ljeto i to nadam se kvalitetnih! Odlazaka ovih trenutno glavnih igraca nece biti posto su svi pod jakim novim ugovorima. Mozda samo Sagna ali on vise i nije takva steta...
Sada najbitnije je to samopuzdanje koje bi se moglo vec ove sezone izgraditi (FA Cup) i da nas zaobidju proklete povrede onih kljucnih igraca i eto nama starog Arsenala! Ziv bio bro...
Bez uvrede drugar ali poceo si da smaras i to pretjerano sa svojim komentarima. Nemoj se ljutis ali imas povrsinsko znanje a redovno nas davis ovdje. Prvo, dali ti gledas Arsenalove utakmice ili samo transfer blog??? Slusas puno price od drugih "strucnjaka" koji i ne prate igru Arsenala i uvukla ti se paranoja!
Liverpool jeste veliki klub i vratice se i zasluzuju da se vrate u sam vrh to svagdje pricam ali sta fali nama? Sta bi ti to promjenuo, doveo da Arsenal bude kao onaj iz 2004??
Ono sto treba Arsenalu i ovome i onome pre jeste malo vise povjednickog mentaliteta a to se sa raznim igracima ne moze kupiti! (citaj Chelsea)
Drugo, gledas li ti uopste Arsenal? Zar ne vidis vec obrise kostura ove trece generacije Arsenala koja bi mogla uz malo srece biti i najveca do sada. Arsenalu trebaju po meni samo 2-3 igraca ekstra klase da bi bio ono kao nekada i neki znacajniji trofej da bi ovi momci izgradili samopouzdanje! Nije svako pojacanje pojacanje. Tu se apsolutno slazem sa Wengerom. Imali su zadnjih godina i vise nego promasaja tako da nam ne trebaju novi flopovi la Skilaci! Prvo treba nam jedan stoper, neko ko ce mjenjati Gibbsa i jedan ofanzivac. Po meni i Jovetic bi bio odlican da popuni i da gol kada ovima ne ide a moze da igra sve pozicije u vrhu. DM nam i nije vise tako primaran ako ce ostati ovi igraci sada sto igraju. Do kraja sezone Ramsey,Koks i Diaby mozda i iznjedre jednoga naravno bice paznja i na Frimponga u Flhamu sta ce napraviti! Oni imaju i vise nego mjesta za napredak.
Ali evo na ljeto konacno ostajemo bez Arshavina,Fabijaskog,Sqillacia sigurno. Mozda i baz Betmena,Shamakha,Parka , Denilsona pa cak i Frimps koji ce vjerovatno ici na pozajmicu ponovo dok i za Santosa nekoga zaj*bu. To je izmedju 8-9 igraca koji su pod upitnikom. Treba ocekivati popunu sa bar 3 vruhunskih igraca i vec postojecim talentom. Eisfild,Yannaris,Miyachi bukvalno vise pred prvim timom mozda konacno neko se uvrsti u njega! Ipak sigurno ce biti transfera na ljeto i to nadam se kvalitetnih! Odlazaka ovih trenutno glavnih igraca nece biti posto su svi pod jakim novim ugovorima. Mozda samo Sagna ali on vise i nije takva steta...
Sada najbitnije je to samopuzdanje koje bi se moglo vec ove sezone izgraditi (FA Cup) i da nas zaobidju proklete povrede onih kljucnih igraca i eto nama starog Arsenala! Ziv bio bro...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la:Da, vidi se da je Arsenal stabilan na trecem ili cetvrtom mjestu i vidi se da je kako sada stvari stoje blizi i ispadanju nego prvom mjestu. Razlika izmedju Arsenala i Uniteda je 19 bodova a izmedju Arsenala i Readinga i Wigana koji su u zoni ispadanja 18 bodova.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jel sigurno? Ako jeste bolje nije mogloanell je napisao/la:Dobro je Blackburn kod kuće
Sigurno jeDurden je napisao/la:Jel sigurno? Ako jeste bolje nije mogloanell je napisao/la:Dobro je Blackburn kod kuće

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Najbitnije da smo izbjegli United i Oldham. Drugi ili treći smo favoriti ovog natjecanja mada ja sam ubjeđen da manure ove sezone osvaja Double. Prejaki su. Ali nećemo ni mi predati se tek tako.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gunner4 nemoj citati moje komentare i nemas problem. 
Sto se tice povrsinskog gledanja, ja mislim da bas ja ne gledam tako. Ne moze meni niko nista servirati, za razliku od vas koji godinama nasjedate na Wengerovu suplju pricu. On je tu zbog finansijske dobiti a ne zbog trofeja. Zar vam nije jasno?
Da, mozda ja malo i smaram svaki prelazni rok (to si donekle u pravu
) ali to opet nije do mene nego do velikog vodje koji je po nekima veci od Arsenala. Ja ipak mislim da on nije veci od Arsenala i da je vec davno trebao dobiti nogu. Ne moze i ne smije Arsenal da bude ovako los, da bas nema nikakvih ambicija za osvajanje titule. Ja to nikad necu prihvatiti pa makar mi tetak, dedo ili neko treci bio na mjestu Wengera. Kontas?
I ne, ne mislim samo ja ovako, velika vecina navijaca i simpatizera Arsenala misli isto. Ja se kladim da i na ovoj temi vecina raje misli da je Wengerova filozofija propala i da se ovako vise ne moze.
Uvijek sam bio objektivan i stvari gledao onakvim kakve stvarno jesu. Mozda se nekad treba i presutiti zbog bolje atmosfere ali kad vidim da se Wenger i dalje dize u nebesa, NECU DA SUTIM!
Nek ga zaposle kao finansijskog direktora a na njegovo mjesto treba doci covjek koji ce se boriti da se sto vise para izdvoji za pojacanja i plate igraca!!!!!

Sto se tice povrsinskog gledanja, ja mislim da bas ja ne gledam tako. Ne moze meni niko nista servirati, za razliku od vas koji godinama nasjedate na Wengerovu suplju pricu. On je tu zbog finansijske dobiti a ne zbog trofeja. Zar vam nije jasno?
Da, mozda ja malo i smaram svaki prelazni rok (to si donekle u pravu

I ne, ne mislim samo ja ovako, velika vecina navijaca i simpatizera Arsenala misli isto. Ja se kladim da i na ovoj temi vecina raje misli da je Wengerova filozofija propala i da se ovako vise ne moze.
Uvijek sam bio objektivan i stvari gledao onakvim kakve stvarno jesu. Mozda se nekad treba i presutiti zbog bolje atmosfere ali kad vidim da se Wenger i dalje dize u nebesa, NECU DA SUTIM!
Nek ga zaposle kao finansijskog direktora a na njegovo mjesto treba doci covjek koji ce se boriti da se sto vise para izdvoji za pojacanja i plate igraca!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.