FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tatar naspram Dulje izgleda ko poluamater kad uporedis trku igru brzinu dribling. AL Tatar ima osjecaj za gol i zavrsnicu kakvu ovaj nece imat za 3 zivota
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:46Otkud sad Duljevic,niko mi od ljudi koji prenosi info nije rekao za Dulju. Gdje ste to procitali,ako mozete link poslati.Ako ne ovdje jer se ne moze slati link,posaljite mi u pp..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Daj ba, kakva je ovo šprdancija, čuj Sinan Ramović na Koševu hahahahaha.Pa bolje je da Salčinu daju šansu, ista je pozicija kao Ramović, a neka dovedu kapitalnog lijevog beka.Čuj Ramović hahahahaha
-
- Kontakt:
Dulja da ima završnicu mogao bi igrati u odličnim klubovima liga petice... sa takvim igračima bi trebali tražiti iskorak u Evropi.
Nego sta ce kone ako i Ramovića dovedemo ?
- feniksptica
- Kontakt:
Ramovica da dovedemo jedino da malo u zivce diramo konama
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Njegov najveci nedostatak je sto nema fudbalsku inteligenciju i sto nije skolovan igrac. Naravno i losa fizocka sprema.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:51Dulja da ima završnicu mogao bi igrati u odličnim klubovima liga petice... sa takvim igračima bi trebali tražiti iskorak u Evropi.
-
- Kontakt:
Fizicka sprema bi se dala popravit. A brate i takav neskolovan bi nam mogao uveliko pomoći,jer kao sto rece brat iznad prije par godina je sam vukao cijelu ekipu,sa igračima poput Bekića Ivetića Rustema i sličnih. Zamisli Dulju sada u sistemu sa TSS, Rahmanom, Tatarom, Oremusom... perverzija za naše usloveEvander je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:55Njegov najveci nedostatak je sto nema fudbalsku inteligenciju i sto nije skolovan igrac. Naravno i losa fizocka sprema.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:51Dulja da ima završnicu mogao bi igrati u odličnim klubovima liga petice... sa takvim igračima bi trebali tražiti iskorak u Evropi.

Ove mane napominjem u kontekstu njegovog igranja vani. On ima dar u nogama, ali nema u glavi. Da ima, mogao je igrati u top ekipi.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:59Fizicka sprema bi se dala popravit. A brate i takav neskolovan bi nam mogao uveliko pomoći,jer kao sto rece brat iznad prije par godina je sam vukao cijelu ekipu,sa igračima poput Bekića Ivetića Rustema i sličnih. Zamisli Dulju sada u sistemu sa TSS, Rahmanom, Tatarom, Oremusom... perverzija za naše usloveEvander je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:55Njegov najveci nedostatak je sto nema fudbalsku inteligenciju i sto nije skolovan igrac. Naravno i losa fizocka sprema.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:51Dulja da ima završnicu mogao bi igrati u odličnim klubovima liga petice... sa takvim igračima bi trebali tražiti iskorak u Evropi.
Nego sta ce kone ako i Ramovića dovedemo ?![]()
U nasoj ligi, opet bi bio jedan od najboljih igraca.
Kakav crni Ramovic, nude se nama preko portala, jbg tamo nemaju ni za kifle. Nije on kvalitet za nas.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma nema od nastavka prvenstva ništa.Dosta klubova raspustio igrače, a pola i da krene će finansijski odustati.Mogu kone pričati šta god hoće, halcati zbog navijača, al oni boga mole da se prekine.
Možda dva do tri kluba bi izdržali da se odigra ostatak prvenstva, ostalo ili raspustio igrače, ili bi zbog para odustalo od takmičenja.
Ajd prvo sto je nerealno i sto nece doci, jer su ovo medijske spekulacije koje nemaju veze sa stvarnoscu. Mozda su i sjedili, al takav igrac sad sigurno nece doci.
Drugo, ako cemo pricati o kvalitetama to bi bio najkvalitetniji igrac u ekipi. Kakav je bio kod nas, dodaj iskustvo igranja vani 2-3 godine.
A opet bez ovakvih igraca ne mozes evropu ni ganjati, mislim grupe EL.
Drugo, ako cemo pricati o kvalitetama to bi bio najkvalitetniji igrac u ekipi. Kakav je bio kod nas, dodaj iskustvo igranja vani 2-3 godine.
A opet bez ovakvih igraca ne mozes evropu ni ganjati, mislim grupe EL.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako dođe Ramović,on je samo zamjena Jukiću..Zanimljivo to za Dulju,bas cu pitati jarana da vidim ima li istine. Nego imam ja jedan info,mogao bi nam se vratiti akademac nekadasnji.. Dal Varesanovic,igra za U-23 Liverpool a presao je iz Sarajeva u Liverpool za 100 hiljada maraka. Vidjet cemo,djeluje zanimljivo sigurno dok ga je Liverpool doveo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakvi Ramovici i slicne olupine,moze Stilic ako hoce ostali su na level ispod. Salcin je kapitalac i nasa djeca ovsj lik nam nije potreban,plus imamo sad mjesta za par dobrih stranaca
Dulja je van svake forme i ni dan danas neda loptu nikome i trci do gol-linije s loptom...
Tatar, Jukic, Fanimo to su sve space shuttli za njega po korisnosti na terenu....
Prije bi Suljica doveo...
Ramovic je sala i mokri san nekog pacenika, osim uzasne spreme, duge historije povreda, lik je ni brz, ni jak, nista nema vrijedno spomena a pogotovo u nasoj ekipi ne bi ni na klupi imao mjesta...ima boljih i mladjih igraca u ligi a svakako su nam i ti nepotrebni jer nam trebaju jaki igraci koji bi upali u prvih 11 ne da budu 35-i igrac u kadru....
Tatar, Jukic, Fanimo to su sve space shuttli za njega po korisnosti na terenu....
Prije bi Suljica doveo...
Ramovic je sala i mokri san nekog pacenika, osim uzasne spreme, duge historije povreda, lik je ni brz, ni jak, nista nema vrijedno spomena a pogotovo u nasoj ekipi ne bi ni na klupi imao mjesta...ima boljih i mladjih igraca u ligi a svakako su nam i ti nepotrebni jer nam trebaju jaki igraci koji bi upali u prvih 11 ne da budu 35-i igrac u kadru....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da je ovo samo medijska laz i nista vise. Jer mi na toj poziciji imamo 2 igraca cak mozda i 3,jedino ako ce Velkoski ici pa da on dodje,inace ne vidim da on ima mjesta u ekipi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ramovic pokusava doci u klub u kojem se redovno prima plata. A ne ko u Zljcr svakih 4 - 5 mjeseci. Razumijem Ramovica, al nam nije potreban.
- FKS -
Dzejla bujrum naravno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dovedemo Ramovića, Džejla Ramović i njene sestre promovišu klub na društvenim mrežama. Jedina fajda od njega.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Balkanske Kardasijan. Mozda bi se to i isplatilo s marketinskog aspekta

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Mos mislit sto bi se krezubi manijaci pokusali pravit vaznim pa prijetit RAmovicu ako dodje kod nas. VEc tamo pisu da mu je stavljeno do znanja sta ce bit ako ode..krezuba stoka
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Dave, Google Adsense [Bot], James1987, juka55, KarloIvandic, laznokrilo, Proximic i 65 gostiju.