Sve najljepše.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj da letimo pred rudu. Hiljadu puta nam se obilo od glavu i nikako da naucimo. Dok ne bude zvanicno strpimo se svi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:31Ps. Braco,sad je vec skoro pa zavrsena stvar,POZDRAVITE ŠAMPIONE SEZONE 2019/20-FK SARAJEVO !!!Klub koji je krenuo u dominaciju i vec 2 sezone zaredom osvaja titulu![]()
![]()
![]()
![]()
Ma znam ali ne mogu se smiriti jer je info kao i uvijek dobar i cisto sumnjam da ce biti suprotno.Lik je napisao/la: ↑24 maj 2020, 12:03Nemoj da letimo pred rudu. Hiljadu puta nam se obilo od glavu i nikako da naucimo. Dok ne bude zvanicno strpimo se svi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:31Ps. Braco,sad je vec skoro pa zavrsena stvar,POZDRAVITE ŠAMPIONE SEZONE 2019/20-FK SARAJEVO !!!Klub koji je krenuo u dominaciju i vec 2 sezone zaredom osvaja titulu![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan od prvih si za Sušića najavio ovdje, bila ti je tacna informacija, nadam se da ti je toliko jak taj izvor da i ova informacija se ispostavi tacna. Strpit cemo se malo, ne treba sad da se dižemo u nebesa, tek onda kad bude zvanicno treba dostojno proslaviti (zasluzenu) titulu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2020, 11:31Ps. Braco,sad je vec skoro pa zavrsena stvar,POZDRAVITE ŠAMPIONE SEZONE 2019/20-FK SARAJEVO !!!Klub koji je krenuo u dominaciju i vec 2 sezone zaredom osvaja titulu![]()
![]()
![]()
![]()
Apsolutna istina , vise puta sam to napisao .BordoArmy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:49Ja samo znam da bi ovaj cirkus davno završio, liga prekinuta i titula potvrđena da je BILO KO DRUGI na prvome mjestu, ali pošto je FKS lider onda se sve diglo na noge (očekivano) da nas nekako zakinu i zaustave! Jedni dušmani što su kompleksaši i sirotinja ljubomorna...a drugi dušmani što ovaj klub ipak nosi ime GLAVNOGA GRADA-HEROJA države koju mrze i koju bi sutra opet pokušali uništiti i rasturiti da im se pruži prilika!
Samo se nadam da su prije svega u klubu spremni odgovoriti na sve scenarije a potom i mi navijači da to podržimo i ispratimo svi kao jedan, bilo da nas čeka: "SVI PRED VJEČNU NA PROSLAVU TITULE!" ili "PRAVNO I NA SVAKI DRUGI MOGUĆI NAČIN U BORBU PROTIV NEPRADE I OTETE TITULE!"![]()