FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 4486_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
pa ko je ocekivao da cemo pobijediti sve do sada ??staragarda je napisao/la:Ponavljam...nije problem u porazu...gracanica ima finu ekipu i nikome ondje neće biti lako....PROBLEM JE STO MI VISE NEMAMO PRAVO NA KIKS...a ima još dosta da se igra i to teskih utakmica....kako izgurat 9 utakmica bez neriješenog rezultata....sa ovom ekipom...hmmmm

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Ajd budite posteni , realni , objektivni ako je to ikako moguce i recite mi koje je vase misljenje o utakmici Capljina-Sloboda. Da li je regularna , jeste li je dobili svojim trudom zalaganjem i kvalitetom ili pak sumnjate ili znate da je bila kupljena?!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kupili je kao u Gracanici pa zatim u Lukavcu i onda i tu protiv Jedinstva smo kupili..nema se tu sta vise pricat ..vi cete je mozda platiti iskesirat cete lovu mi barem nismo na to potrosili tolike pare osim sto ste mislili da jesmo ..nego zamisli sad da je jedna frljava uletila u mrezu Bratstva juce sta bi vi rekli?.. kupili tekmu Bratstvo nam pusitlo i td ..ali ebiga dokazalo se i pokazalo ko igra posteno a ko prljavo ...ja sam davno rekao Jedinstvu je jedina sreca ta jer je Sloboda iz TK jer svako zeli da nas dobije..drugacije da je sigurno nebi bilo zanimljivo vec bi mi ovo davno zavrsiliPa3ot je napisao/la:Ajd budite posteni , realni , objektivni ako je to ikako moguce i recite mi koje je vase misljenje o utakmici Capljina-Sloboda. Da li je regularna , jeste li je dobili svojim trudom zalaganjem i kvalitetom ili pak sumnjate ili znate da je bila kupljena?!

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
1 za 1, a sad o cemu se radi to vise nije ni vazno.Pa3ot je napisao/la:Ajd budite posteni , realni , objektivni ako je to ikako moguce i recite mi koje je vase misljenje o utakmici Capljina-Sloboda. Da li je regularna , jeste li je dobili svojim trudom zalaganjem i kvalitetom ili pak sumnjate ili znate da je bila kupljena?!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
naravno ali Jedinstvo ce sigurno vrisnut 20 hiljada koliko vec ako vec nude kao sto govore ..jer vec se njima pojavila cifra koliko smo mi dali a ustvari i ne znaju ljudi uopste ..ja kazem mozda su nas i pustili ali pare su ostale upravim rukama dok ce drugi morat da cash uleti za bodoveOmerbavarac je napisao/la:1 za 1, a sad o cemu se radi to vise nije ni vazno.Pa3ot je napisao/la:Ajd budite posteni , realni , objektivni ako je to ikako moguce i recite mi koje je vase misljenje o utakmici Capljina-Sloboda. Da li je regularna , jeste li je dobili svojim trudom zalaganjem i kvalitetom ili pak sumnjate ili znate da je bila kupljena?!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
šta je s Malkića, igra l' gdje? šteta što je nogu slomio, a klub se tad loše ponio prema njemu, mislim da bi nam danas mnogo značio u paru s Redžepijem .. ako povreda nije ostavila traga, naravno
igrao je prosle godine u Proleteru,nema od njeg meda care moj,ne moramo bas sve igrace iz naftalina izvlacitChinaglia je napisao/la:šta je s Malkića, igra l' gdje? šteta što je nogu slomio, a klub se tad loše ponio prema njemu, mislim da bi nam danas mnogo značio u paru s Redžepijem .. ako povreda nije ostavila traga, naravno

momak je igrao PL s nama, meni se uvijek činio kao sasvim korektan igrač, a za ovu ligu bio bi još bolji
onako me zanima da l' igra negdje, jer eto, po meni je bio sasvim korektan u PL

dobro si napisao BIOChinaglia je napisao/la:momak je igrao PL s nama, meni se uvijek činio kao sasvim korektan igrač, a za ovu ligu bio bi još boljionako me zanima da l' igra negdje, jer eto, po meni je bio sasvim korektan u PL

ma gledaj, to su na papiru dobri igrači (Kapić, Jusufbašić) i nikako mi nije jasno zašto su se ispostavili kao flopovi, dok je Husić bio sumnjiv dok je on igrao negdje u Americi, Bog te pit'o koja liga
al' et', mi smo svi u njemu vidjeli ili barem željeli vidjeti Husića iz Orašja, Karlovca, Cibalije ..

papir je jedno teren je drugo,u sto smo se uvjerili sto se tice Kapica i Jusufbasica,za Husica nemam komentar,daleko mu kuca od nase bila,mislim da ce sutra dobit nogu,Brzi me takodje nikako nije impresionirao,kakav je na pripremama bio kontao sam kidat ce,medjutim bas suprotno.po meni jedina pojacanja su Hadzic,Moranjkic,Redzepi,donekle Jaha i Krpic,ovo ostalo 0 bodovaChinaglia je napisao/la:ma gledaj, to su na papiru dobri igrači (Kapić, Jusufbašić) i nikako mi nije jasno zašto su se ispostavili kao flopovi, dok je Husić bio sumnjiv dok je on igrao negdje u Americi, Bog te pit'o koja ligaal' et', mi smo svi u njemu vidjeli ili barem željeli vidjeti Husića iz Orašja, Karlovca, Cibalije ..

A eto vi mozete dobiti posteno u Capljini a mi nemamo sanse ako ne podmazemofukara87 je napisao/la:Ne znam sto se se toliko zadali sa kupovinom utakmica, ali realno ako bude fer i korektno vi nemate sta trazit u Gracanici a za Capljinu ako ih podmazete onda cete ih dobit drugacije ne ide sigurno. Ja sam napisao da smo lose odigrali danas i iza toga stojim, da smo imali srece mozda bi i dali barem 1 gol ali sta je tu je.Bihac96 je napisao/la:@NKJ nisam ja Stamby pogrijesio si nickove
Ovo sam pitanje postavio ne iz razloga sto ja mislim da nemate kvalitete,daleko od toga imate sigurno kvalitetnu ekipu,i jos boljeg trenera,ali pitanje je bilo cisto iz razloga sto pisete da Jedinstvo nema kvalitete,da smo vecinu utakmica kupili,a vidite da se i vama desio los dan,da igraci nisu bili na nivou.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Davno sam rekao da ovo nisu pojacanja da nam Husaric uvaljuje igrace koji nemaju gdje , jedino od pridoslih smatram pojacanje Hadzic , Morankic i Redzepi , Jaha je nas i uvjek je pojacanje !
Pozz iz Gracanice i cestitam vam na korektnosti posebno fukarama dokazali ste da ste prava navijacaka skupina,a ovo ostalo mislim cim je tu Husaric umjeso svoje prste odma sam znao da nece biti to-to,pa taj je nadovodio nekakvih igraca pa oni jedva da mogu igrati kantonalnu ligu a uzeli ogromne pare,pa vidite u nas ekipu pa nema niko vise primanja od 800-1000 km sa svim obavezama a kako se moze igrat i boriti za svoj klub ja mislim da vi na ove ostale igrace koji su opravdali epitet pojacanja da imate jos Diabang,Suljic,Šuša,Pantic,Smajlovic,Delic iz Bratstva da bi se prosetali kroz ovu ligu sa ovim igracima + ovim uslovima sa vasim predjednikom Husicem jer ovo sto su pokazali u subotu Krpic,Husic,Salihovic,Mujkic i jos neki nezz tacno je nivo kantonalne lige,jos jednom svaka cast navijacima fukarama uvjek ste dobrodosli u Gracanicu.rukfash je napisao/la:Davno sam rekao da ovo nisu pojacanja da nam Husaric uvaljuje igrace koji nemaju gdje , jedino od pridoslih smatram pojacanje Hadzic , Morankic i Redzepi , Jaha je nas i uvjek je pojacanje !
Najzanimljivije mi je bilo dole u Gracanici kad sam dosao i sad da kupim koje pivo prije utakmice u blizini stadiona sve radnje su bile zatvorene cak i Bingo se zatvorio kod stadiona
, pitam onako covjeka koji je iz Gracanice sto ne rade radnje pa kaze ovako : " ma to je sve bilo dogovoreno prije na dan da se zatvore radnje zbog utakmice ". eh sad vi izvucite neki zakljucak iz toga .

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam zašto gosp. Husić toliko potiče na stvaranju dobrih odnosa sa komšijama(prvenstveno Radnički,Gradina,Slaven)šalje igrače na posudbe,pravi prijateljske utakmice sa Slavenom kako bi podigao klub ,a nije svjestan da te iste ekipe **** zaboli za Slobodom.U tim gradovima 5 % ljudi voli i prati Slobodu.To su većina navijači Željezničara i Sarajeva.Što se tiče Gradine 100 % sam siguran da su igrali za Jedinstvo kao što je i Bratstvo igralo ovu subotu i 100 % sam siguran da će Jedinstvo uzeti 3 boda u Gračanici.Prema tome gosp. Husić se treba isključivo posvetiti Slobodi i vraćanju Slobode na stare staze slave.. 

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
nemaš ti blage koliko TK voli Slobodu, a Azmir Husić zna šta radi, prema tome, **** odavde i prosipaj gluposti na nekim drugim temama
prvi post i već prosipa mudrost na temi FK Sloboda Tuzla

A ti iskljucivo treba da prestanes srati, ja smijem garantovati da na podrucju Zivinica ima vise navijaca Slobode nego Zelje i Sarajeva, samo problem je u tome sto nema jos uvijek organizovane skupine. Sreca pa je sve manje takvih kao ti i sa tim razmisljanjima, jer sa takvim razmisljanjem mi nikada necemo na staze stare slave
koga interesuje, danas na TV Lukavac snimak utakmice Bratstvo-Sloboda od 17 sati (Moja TV, BHB Cable)
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.