NK Zvijezda Gradačac

zmajevac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmajevac » 22 okt 2019, 12:17

:problem:
zvijezda1 je napisao/la:A šta edo da vas igrači tuže ako im odbijete toliko niste svjesni šta radite.
Sad je naduravanje odbijanje od plate,a sa druge strane odbijanje treniranja, opstrukcija trenera itd.I na kraju ispast ce da samo klub trpi i pada nize a svima ko fol klub ispred svih.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 22 okt 2019, 12:23

Dajte molim vas koji pravilnik i po kojem zakonu dopušta odbijanje od plate veće od 10% treba sjest sa igračima obavit razgovoru za dobro Zvijezde jer jer ova situacija samo šteti klubu a klub treba da bude iznad svega. Da se razumijemo Edo smatram da si pošten i da samo želiš dobro Zvijezdi

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 22 okt 2019, 14:19

Koji nesposobnjakovici u upravi majko mila. Koji crni pravilnici a igraci sa amaterskim zgovorima. Ugovor je uvijek stariji od nekog internog klupskog pravilnika.
Kad ve to hoces da radis onda smanjis plate po ugovoru a uvedes stimulaciju i destimulaciju. Za zalaganje/pobjede i ne zalaganje/poraze.
Ovako prakticno igracu ne mozes nista jer svaki ce te dobit na arbitrazi.
Al sta drugo i ocekivati kad vidis koji Likovi iz bajke vode klub.
Igracima se svakako duguje to je javna tajna i to i sami igraci pricaju po carsiji.
Na polusezoni ponovo rasulo, yebnuli su podobro opstinskog kesa i sad kud koji.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 okt 2019, 14:38

combe je napisao/la:Koji nesposobnjakovici u upravi majko mila. Koji crni pravilnici a igraci sa amaterskim zgovorima. Ugovor je uvijek stariji od nekog internog klupskog pravilnika.
Kad ve to hoces da radis onda smanjis plate po ugovoru a uvedes stimulaciju i destimulaciju. Za zalaganje/pobjede i ne zalaganje/poraze.
Ovako prakticno igracu ne mozes nista jer svaki ce te dobit na arbitrazi.
Al sta drugo i ocekivati kad vidis koji Likovi iz bajke vode klub.
Igracima se svakako duguje to je javna tajna i to i sami igraci pricaju po carsiji.
Na polusezoni ponovo rasulo, yebnuli su podobro opstinskog kesa i sad kud koji.
Ja sam za kaznu, ali i za nagradu.kad su uzeli bodove u kaknju i bod u gabeli trebali su dobit nagradu..ovako su samo gore napravili sad bas nece htjet igrat..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 22 okt 2019, 14:43

desetkamarakane je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Samo tako hrabro niko nikad iznad kluba...odbit pola plate..ako dobiju mesare onda im vratit....posteno
ZA ciklus mjesec banovici i Gracanica, obavijest su dobili za negativne rezultate ako se ponove i ne zalaganje bit ce aktivirana kazna, ponovilo je se za Hadzice i Slaven, opravdano je
Da ste ih nagradili protiv Toska,Goska i Kaknja mozda bi bila druga prica,ne slazem se sa odbijanjem plata ako se ne nagradjuju kada su dobri rezultati

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 22 okt 2019, 18:19

odbijanje toliko od plate je greska.... koja se moze ispraviti. ponudite im za dobar rezultat na narednom gostovanju da cete vratiti dio plate koji je odbijen.

ps. jeste li i vladi odbili pola plate ili on kao ne snosi krivicu ni za sta? ;)
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 22 okt 2019, 19:22

Znal neko jel odbijeno igračima

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 okt 2019, 19:23

Pola plate....
Evo zulic iz banovica slobodan kao i golman mujkic...obadvojica bi nam dobro dosla a nisu skupi...samo kazem

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 22 okt 2019, 19:56

Jesul trenirali igrači

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 okt 2019, 20:01

crvenobijeli je napisao/la:Pola plate....
Evo zulic iz banovica slobodan kao i golman mujkic...obadvojica bi nam dobro dosla a nisu skupi...samo kazem
Zulić je u Budućnosti izvisio zbog godina jer na njegovim pozicijama bek/krilo igraju igrači zaštićenih godišta. Po meni ekstra igrač, tehnički nije nešto ali je što se tiče spreme i zalaganja možda i prvi igrač ove lige. Prošle sezone recimo u derbiju protiv Gradine iako mu jedan mesar nanio tešku povredu, on pretrčao pola terena i asistirao što se ja lično ne sjećam da sam ikad u životu vidio. :tokralju:
Mujkić se nije oko para dogovorio ali čisto sumnjam a je izvodivo da igra za Zvijezdu s obzirom da radi u Rudniku.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 22 okt 2019, 20:52

ASD je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Pola plate....
Zulić je u Budućnosti izvisio zbog godina jer na njegovim pozicijama bek/krilo igraju igrači zaštićenih godišta. Po meni ekstra igrač, tehnički nije nešto ali je što se tiče spreme i zalaganja možda i prvi igrač ove lige. Prošle sezone recimo u derbiju protiv Gradine iako mu jedan mesar nanio tešku povredu, on pretrčao pola terena i asistirao što se ja lično ne sjećam da sam ikad u životu vidio. :tokralju:
Mujkić se nije oko para dogovorio ali čisto sumnjam a je izvodivo da igra za Zvijezdu s obzirom da radi u Rudniku.
Igrao je on za zvijezdu ja mislim...borben igrac....dobro bi nam dosao.al u slaven ce on 99%

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 22 okt 2019, 21:15

Ovako treba,a ne odma srezivanje plate,dvije su kiksali zadnje,eh sljedece dvije Travnik u gostima i Igman kod kuce ako bude pobjeda obje,oprosteni su im porazi prosle dvije,a poslije toga svaka pobjeda ce biti nagrada pa cete vidjet onda zalaganje,a ne kad pobjedjuju suti se a kada krenu gubiti onda se reze plata,dajte igracima motiv da igraju,mada ja da sam na njihovom mjestu bi davao 200% sebe jer samo tako bi me neko prepoznao dalje i u veci klub,a ovako sami sebe koce sa ne zalaganjem,veci klubovi gledaju borbenost na terenu a ti trazi platu koliku hoces kada se klubovi krenu otimat za tebe

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 23 okt 2019, 09:29

Čekaj jeste li stvarno odbili igračima pola plate ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pa nek vam jedan inspekciju zovne ne samo da ćete isplatit sve nego ćete platit penale u iznosu 5.000 KM po glavi. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 okt 2019, 10:24

Neka Jole, polako. Na osnovu cega ce igrac tuziti klub?
Prije svega, u amaterskom ugovoru, koji je veoma neodredjen i neprecizan, nema stavke o tacnom iznosu i primanjima igraca.
Imaju obaveze kluba prema igracu i igraca prema klubu. Kao amateri, fudbaleri nemaju platu nego naknadu za pojacanu ishranu.
Svaki klub ima (ili bi trebao imati) Pravilnik o nagradjivanju i kaznjavanju. Ovo je Pravilnik koji je dopusten i spominje se u Clanu 8. ugovora igraca amatera i svojim potpisom igrac automatski pristaje na to da klub moze imati ovakve pravilnike, odnosno pristati da bude nagradjen ili sankcionisan.

Ono sto bi svaki klub trebao uraditi je da napravi komisiju koja ce odrediti ciljeve za naredni ciklus (obicno su to 4 utakmice) i shodno tome nagraditi ili kazniti igrace. U ovisnosti o protivnicima, broju gostujucih i domacih utakmica, postavi se realni bodovni saldo pred igrace. Svaki bod preko toga je nagrada (sto znaci isplata premija kao dodatak na dogovorenu "platu"), svaki bod ispod toga su sankcije (oduzimanje procenta od dogovorene "plate" shodno broju izgubljenih bodova). Cisto i posteno.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 24 okt 2019, 11:26

Golmanu odbit 100 % od plate.**** te onaj ko te dovede....

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 24 okt 2019, 13:15

Ovo se takticki radi da se na polusezoni rastjeraju igraci koji su zeljni dokazivanja a ovi glumci i kerovi dresirani ce ostati i doci ce jos par njih kako bi Vlado imao ekipu za dogovor rezultata,vi iz uprave ako u ove zadnje utakmice do kraja polusezone ne uzmete maksimalni broj bodova,znavi da treba Jagodica ****,nemoguce da se igraci trude na treningu i onda na utakmici nece da igraju,
kako Vlado odabere prvih 11 jel ofrlje ili po nekoj zasluzi,prvo Radovic ne zasluzuje prvih 11,pa Turbic,i Mahmut se poceo nesto zajebavat na terenu,vraca se na centar po loptu i kada nasi rasire igru po krilima,dodju na ubacaj ono u 16 metata nikoga nema od nasih

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 24 okt 2019, 15:35

sta je s malog Terzica, nije valjda da se jos nije oporavio od Banovica

Crvenobijeli95
Kontakt:

Post Postao/la Crvenobijeli95 » 25 okt 2019, 19:33

Jel istina da se Muhamed i Smoki vracaju u Zvijezdinu upravu??

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 okt 2019, 12:31

Evonl zulic zvanicno slobodan....idemo sad ga dovest...trebat ce nam

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 26 okt 2019, 13:27

Kako čujem uprava kluba će bit jača za par jakih ljudi. Edo koliko ima istine u tome?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.