terabajt je napisao/la:Ja ovde nista ne vidim hehvedator je napisao/la:

http://www.facebook.com/video.php?v=302174716646726
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
terabajt je napisao/la:Ja ovde nista ne vidim hehvedator je napisao/la:
A ruku što je na kraju desnu pružio, to se ne vidi? Dajte malo razmišljajte o logičnom slijedu.Papastathopoulos je napisao/la:sve sto se vidi je da je Mirza krenuo (vjerovatno) prema Juki, nista vise
Skoro kraj utakmice, jos 1 min, zar nisi gledao.mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum.Imal kakav link.Ja ga nenadjem
ma druze, ja nista ne govorim o logicnom slijedu dogadjaja, i meni je logicno da su se rukovali i to sve, ali govorim konkretno o ovom tvom klipu na kojem se nista konkretno ne vidi, to je svevedator je napisao/la:A ruku što je na kraju desnu pružio, to se ne vidi? Dajte malo razmišljajte o logičnom slijedu.Papastathopoulos je napisao/la:sve sto se vidi je da je Mirza krenuo (vjerovatno) prema Juki, nista vise
Koji ti dio na klipu nije jasan? Problem je do tebe ako ne vidiš na kraju kako pruža ruku Jusufu, znači od same sirene su krenuli jedan prema drugome kako bi se pozdravili, jasno se vidi kako su išli jedan prema drugome, tako da je stvarno čudno kako to ne primjetiš jer da nije ovog klipa kao dokaza ne bi ni znali da su se uopšte pozdravili, toliko.Papastathopoulos je napisao/la:ma druze, ja nista ne govorim o logicnom slijedu dogadjaja, i meni je logicno da su se rukovali i to sve, ali govorim konkretno o ovom tvom klipu na kojem se nista konkretno ne vidi, to je svevedator je napisao/la:A ruku što je na kraju desnu pružio, to se ne vidi? Dajte malo razmišljajte o logičnom slijedu.Papastathopoulos je napisao/la:sve sto se vidi je da je Mirza krenuo (vjerovatno) prema Juki, nista vise
Ko je rekao da se rukovanje vidi, nego sa jasno vidi i ne trebaš pretpostaviti da je došlo do njega na osnovu toga što na kraju niko nije bio između Jusufa i Mirze kada je Mirza digao desnu ruku kada su došli jedni prema drugom, veoma jednostavno za vidjeti i shvatiti, ali previše komplikujete stvar. Radite replay ćešče ili usporite gdje se jasno vidi.storm_raider je napisao/la:Na klipu se rukovanje ne vidi, mi mozemo pretpostaviti da ga je bilo, ali se to ne vidi.
Ja ga imam o overubaglama je napisao/la:Ocekujem slabu minutazu, sam je kriv, sut ga ne ide, a za nista drugo i nije sposoban...
U Premieru svega 10-15 igarca u ponudi,a da sam ga igro stavio bi under jer izgleda u losoj formi i grcu, a i zbog minutaze.Otelo je napisao/la:Ja ga imam o overubaglama je napisao/la:Ocekujem slabu minutazu, sam je kriv, sut ga ne ide, a za nista drugo i nije sposoban...
Ubacili su ima sad 43 igrača čini mi sebaglama je napisao/la:U Premieru svega 10-15 igarca u ponudi,a da sam ga igro stavio bi under jer izgleda u losoj formi i grcu, a i zbog minutaze.Otelo je napisao/la:Ja ga imam o overubaglama je napisao/la:Ocekujem slabu minutazu, sam je kriv, sut ga ne ide, a za nista drugo i nije sposoban...
Ali ko zna, Boston mu lezi, mozda veze 3-4 trojke i eto ga u overu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.