Opa spavaš li mirno prva ligo federacije
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ne razimijemo se mi, pricam(pisem) o fudbalskoj igri, a ne o politickim projektima, tebi slovaci i amateri iz Andore daju 4 komada, nema Covica, beusa, Vice i ostalih kriminalaca da te poguraju, moze Ceferin jednom malo pogurati, nece slovenac drugi put.... jos samo da vidim autobus stranaca iz Sarajeva i da nastavimo gledati BiH fudbalski kriminalni cirkus, gdje klubovi mogu dobiti licencu i bez reflektora......sve moze.....ASD je napisao/la: ↑27 jul 2025, 17:33Pa i Borac i Zrinjski su igrali kvalitetno u Evropi u prethodnim sezonama. Sa jako puno stranih igrača.
Sarajevo sad igralo protiv Rumuna jako dobru tekmu. Samo Beganović BiH igrač.
Ako neko misli da će se sa igračima s TK igrati godinama Premijer liga, taj se vara. Niko sretniji od mene da može.
Ali je situacija takva da će ekipa koja pokuša igrati sa BiH igračima (ne TK) ekspresno ispasti iz lige.
🔴⚫️
- ASD
- Kontakt:
Očito se ne razumijemo.
Ali eto da vidimo i tu fudbalsku igru, gdje se s igračima koji jedino mogu igrati u Slobodi i federalnoj ligi mogu ostvariti neki razultati.
Ali eto da vidimo i tu fudbalsku igru, gdje se s igračima koji jedino mogu igrati u Slobodi i federalnoj ligi mogu ostvariti neki razultati.
Izlizana prica, svaki djecak sa TK koji iole nesto pokaze nece proc pored Tusnja, kamoli doc u Slobodu, nit smo mi vise brend kantona nit smo vise bilo kome "djecacki san", sve sto valja pokupice Sarajevo sa svijim akademijom.
Sto se tice ekipe, po imenima vrlo dobra ekipa za federalnu ligu, al ako se misli ulazit u ligu, to bar Azmir zna, em mu treba dobar pregovaracki tim em mu trebaju jos 2-3 igraca koja su PL igraci.
Sto se tice ekipe, po imenima vrlo dobra ekipa za federalnu ligu, al ako se misli ulazit u ligu, to bar Azmir zna, em mu treba dobar pregovaracki tim em mu trebaju jos 2-3 igraca koja su PL igraci.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa ljudima u Tuzli su ogadili Slobodu.....meni su ogadili nosonja i slicni njemu tkzv. njihovu Slobodu.....srozali su je do sredista rudnika Kreka.......napravi ponovo brend pa nece zaobilaziti a ne privatnu prciju za izivljavanje i izvlacenje para.....klasik je napisao/la: ↑27 jul 2025, 18:21Izlizana prica, svaki djecak sa TK koji iole nesto pokaze nece proc pored Tusnja, kamoli doc u Slobodu, nit smo mi vise brend kantona nit smo vise bilo kome "djecacki san", sve sto valja pokupice Sarajevo sa svijim akademijom.
🔴⚫️
Srozavana je Sloboda puno duze od zadnjih par godina, da bi ti napravio ponovo nesto treba ti puno toga, treba ti uskovan stadion, daj da sjedem na stadion i da imam krov na centralnoj tribini, da imam gdje kupit majicu drss sal suvenir, trebaju ti rezultati, dzaba ti sve, da dodje Real ako tu nemas rezultate i ne boris se za nesto neces privuc masu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ja o pravljenju ekipe, igraca, kako doci do nekih rezultata, ti o stadionu, fan shopu......ma poravnati sve bagerima, pa kupujte majice i salove.....klasik je napisao/la: ↑27 jul 2025, 19:33Srozavana je Sloboda puno duze od zadnjih par godina, da bi ti napravio ponovo nesto treba ti puno toga, treba ti uskovan stadion, daj da sjedem na stadion i da imam krov na centralnoj tribini, da imam gdje kupit majicu drss sal suvenir, trebaju ti rezultati, dzaba ti sve, da dodje Real ako tu nemas rezultate i ne boris se za nesto neces privuc masu
🔴⚫️
Juniori osvojili turnir u Solini. Dobili Mladost na penale 3-0. Regularni dio 1-1.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Nije da kanton i pravi toliko igracina kako se zamislja pa da od njih zivimo i deremo guzove po PL.
Prvo ne mozes svakog talenta dovesti u klub niti prepoznati svakog.
Drugo nemas para i uslova da ga zadrzis kad dobro odigra sezone.
Trece nemas ti neki kamp i ljude koji ce stalno raditi sirom kantona i skenirati, organizovati turnire, boriti se sa njihovim menadzerima...
Druga su sad vremena, nije ovo jugoslavija i '80e godine. Malo realnije gledajte na danasnji fudbal i "uslove" koje mi nikad necemo imati.
Trece nemas ti neki kamp i ljude koji ce stalno raditi sirom kantona i skenirati, organizovati turnire, boriti se sa njihovim menadzerima...
Druga su sad vremena, nije ovo jugoslavija i '80e godine. Malo realnije gledajte na danasnji fudbal i "uslove" koje mi nikad necemo imati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ti Azmira tu zrtvom napravi a olako zaboravljas kako su "njegovi" igraci i po njegovom nalogu naplatili po 2x ugovore al ne od njega nego od nasljednikaSkver je napisao/la: ↑27 jul 2025, 17:19Kakva druga vremena, ne postoje druga vremena, imaju samo vremena u kojima ili znas ili ne znas.....Sa cime da napune? Sa polovnjacima kojima treba oziviti karijeru ili ojebinama koji nemaju motivaciju potrcati, jedina motivacija im je uzeti pare ako je moguce po dva puta naplatiti, a moguce je to samo u Slobodi sa hostaplerima koji su bili u talu poput nosonje i kompanije....samo u Slobodi se naplacuje po dva puta za isti ugovor, jednom kad igras a drugi put kad kad likovi poput nosonje izvade iz ladice ponovo taj isti ugovor ili kad u dogovoru za zenickim mutevelijom treba handriti Azmira......i dodjemo u situaciju kada neko to mora sve ponovo placati.....Samo sa ove regije dovoditi igrace koja je dokazano regija sa najvise talenata i sa omladinskim pogonom, normalno ne moze sve odjednom na klik......sve ostalo je jos dublje tonjenje u zivo blato....Lako je tudjim qurcem (parama) gloginje mlatiti....pa dovedi autobus igraca i budi football menager......skauting i pravljenje igraca, jedino rjesenje.....Na kraju yebes i tu PL ako ce te karati sela i strahovati protiv BiH velikana Doboja, Posusja i ostalih........ne moze nista preko noci!!!!
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Beduin je napisao/la: ↑28 jul 2025, 07:27Nije da kanton i pravi toliko igracina kako se zamislja pa da od njih zivimo i deremo guzove po PL.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slazem se, vec sam napisao, dovesti bagere, poravnati sve da ni trava vise ne raste, napraviti jednu fontanu, jedan kruzni tok i fan shop sa suvenirima iz 80tih godina....Beduin je napisao/la: ↑28 jul 2025, 07:27Nije da kanton i pravi toliko igracina kako se zamislja pa da od njih zivimo i deremo guzove po PL.
🔴⚫️
Skver u tebe druze nema sredine, realnog razmisljanja.Skver je napisao/la: ↑28 jul 2025, 10:09Slazem se, vec sam napisao, dovesti bagere, poravnati sve da ni trava vise ne raste, napraviti jednu fontanu, jedan kruzni tok i fan shop sa suvenirima iz 80tih godina....Beduin je napisao/la: ↑28 jul 2025, 07:27Nije da kanton i pravi toliko igracina kako se zamislja pa da od njih zivimo i deremo guzove po PL.
Upravu je covjek,sve kosta. Neko tu djecu treba pratiti, usmjeriti, trenirat, toj djeci obezbijediti uslove, zadrzati ih a ne naplacivati sto treniraju....razumijes. Mi nemamo tu moc.
Drugo ekipa, pristojan stadion i vrh PL sve stane u 5 miliona eura za pocetak......Ali.....znas ti Tuzlu i Ali.
Vidicemo sta je plan kluba i prije svega Azmira mozda opet 2-3 sezone i ode boli ga k,ili ce raditi i udariti zdrave temelje
Pricam o omladinskom pogonu, ako Sloboda ne moze proizvesti igrace koji ce biti vecina u svlacionici sa ponekim dovedenim igracem sa uze regije, kantona, odmah staviti kljuc u bravu.....bar to ne kosta onoliko koliko su nas kostali razni polovnjaci. Ali druze sudija taj proces traje, ne moze preko noci kao sto nije moglo nikada nista preko noci, druga stvar sto smo mi devastirani i optereceni dugovima. Naravno kada nemas nekog igraca za neku poziciju, dovedes ga.......Stadion je misaona imenica koji sluzi za uhljebljenje SDP poslusnika i nista vise od toga, ni yebeni travnjak nisu mogli zamijeniti, Sloboda je tu zbog njih. Te milione nece niko dati, koja ce budala dati bilo kakav ozbiljan novac i dodju ti sutra neki SDP poltroni i istjeraju te ko zadnjeg klosara.....Ne pisem ni o kakvim premijer ligama, evropi, pisem o surovom opstanku kluba, jer kako stvari stoje vrlo lako se moze desiti preko noci drasticna promjena situacije ako se ne uspiju dogovoriti sa onima koji potrazuju pare.FKBilder je napisao/la: ↑28 jul 2025, 13:23Skver u tebe druze nema sredine, realnog razmisljanja.Skver je napisao/la: ↑28 jul 2025, 10:09Slazem se, vec sam napisao, dovesti bagere, poravnati sve da ni trava vise ne raste, napraviti jednu fontanu, jedan kruzni tok i fan shop sa suvenirima iz 80tih godina....Beduin je napisao/la: ↑28 jul 2025, 07:27Nije da kanton i pravi toliko igracina kako se zamislja pa da od njih zivimo i deremo guzove po PL.
Upravu je covjek,sve kosta. Neko tu djecu treba pratiti, usmjeriti, trenirat, toj djeci obezbijediti uslove, zadrzati ih a ne naplacivati sto treniraju....razumijes. Mi nemamo tu moc.
Drugo ekipa, pristojan stadion i vrh PL sve stane u 5 miliona eura za pocetak......Ali.....znas ti Tuzlu i Ali.
Vidicemo sta je plan kluba i prije svega Azmira mozda opet 2-3 sezone i ode boli ga k,ili ce raditi i udariti zdrave temelje
🔴⚫️
Nisam u gradu naso nigdje dres da kupim, nevjerojatnoklasik je napisao/la: ↑27 jul 2025, 19:33Srozavana je Sloboda puno duze od zadnjih par godina, da bi ti napravio ponovo nesto treba ti puno toga, treba ti uskovan stadion, daj da sjedem na stadion i da imam krov na centralnoj tribini, da imam gdje kupit majicu drss sal suvenir, trebaju ti rezultati, dzaba ti sve, da dodje Real ako tu nemas rezultate i ne boris se za nesto neces privuc masu
(Ako ko zna imal se gdje kupit original dres Slobode nek napise)
Trebali bi biti uskoro kako sam čuo Legea u prodaji u UG-u i vjerovatno na stadionu.EdinTz je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:52Nisam u gradu naso nigdje dres da kupim, nevjerojatnoklasik je napisao/la: ↑27 jul 2025, 19:33Srozavana je Sloboda puno duze od zadnjih par godina, da bi ti napravio ponovo nesto treba ti puno toga, treba ti uskovan stadion, daj da sjedem na stadion i da imam krov na centralnoj tribini, da imam gdje kupit majicu drss sal suvenir, trebaju ti rezultati, dzaba ti sve, da dodje Real ako tu nemas rezultate i ne boris se za nesto neces privuc masu
(Ako ko zna imal se gdje kupit original dres Slobode nek napise)
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Ne treba takav stav odmah "sravni stadion...". Pisemo konstruktivno i realno, jednostavno nemamo uslova da dovodimo talente sa kantona. Tek to onda kosta, moras im ponuditi nesto nestvarno da ti ostanu do prvog toma i potpisu dugogodisnje ugovore.
U realnosti to sve izgleda drugacije:
- skoro svaki talentovaniji igrac ima podrsku nekig menadzera ili roditelji koji su svjesni talenta i gledaju cistu korist za sebe i sina
- ti ces ulagati u skauting, organizaciju turnira, oprema i prevoz igracima + razlicite druge rashode ako zelis da provuces paznju i zainteresujes igrace da bas tebi dodju
- kao klub nisi primamljiv ambicioznim igracima i nerijetko rizikujes da kao stariji junior ili pred profi ugovor idu u Sarajevo, Zelju, Zrinjski, Borac ili prvu priliku van drzave
- sve i da potpises ugovor sa njima ti ako nisi stabilan premijerligas i prvim ispadanjem u nizi rang ponostavas profi ugovor i igrac postaje amater i kao takav bira gdje ce ici
- ziviti od Omladinskog pogona je neodrzivo i iluzorno, a ulazes dosta u njih gdje te vrlo lahko menadzer prevesla
- mi nemamo ni za prvi tim, a da podizemo standarde mladjih kategorija
- mi nemamo strucan kadar koji bi brusio talentovane igrace ili od solidnih izvlacio maksimum
- mi nemamo uslove gdje bi se igraci pravilno razvijalo i unapredjivali svoju igru i pravilan razvoj
- nas prvi tim pripreme odradjuje u jednom Bukinju na tvrdom i neravnom terenu, zamisli onda tek mladja djeca gdje sve igraju utakmice i uce o fudbalu.
U realnosti to sve izgleda drugacije:
- skoro svaki talentovaniji igrac ima podrsku nekig menadzera ili roditelji koji su svjesni talenta i gledaju cistu korist za sebe i sina
- ti ces ulagati u skauting, organizaciju turnira, oprema i prevoz igracima + razlicite druge rashode ako zelis da provuces paznju i zainteresujes igrace da bas tebi dodju
- kao klub nisi primamljiv ambicioznim igracima i nerijetko rizikujes da kao stariji junior ili pred profi ugovor idu u Sarajevo, Zelju, Zrinjski, Borac ili prvu priliku van drzave
- sve i da potpises ugovor sa njima ti ako nisi stabilan premijerligas i prvim ispadanjem u nizi rang ponostavas profi ugovor i igrac postaje amater i kao takav bira gdje ce ici
- ziviti od Omladinskog pogona je neodrzivo i iluzorno, a ulazes dosta u njih gdje te vrlo lahko menadzer prevesla
- mi nemamo ni za prvi tim, a da podizemo standarde mladjih kategorija
- mi nemamo strucan kadar koji bi brusio talentovane igrace ili od solidnih izvlacio maksimum
- mi nemamo uslove gdje bi se igraci pravilno razvijalo i unapredjivali svoju igru i pravilan razvoj
- nas prvi tim pripreme odradjuje u jednom Bukinju na tvrdom i neravnom terenu, zamisli onda tek mladja djeca gdje sve igraju utakmice i uce o fudbalu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin ta ti priča nema nikakvog smisla, jedan primjer samo i da ti ode junior u Sarajevo npr. ti dobijas trening kompenaziciju npr. 50.000 KM, primjer Redžić.
S' obzirom da smo klub koji je u problemima jedini pravi put je omladinski pogon a koliko u njega ulažeš toliko ćeš i dobiti, i nije istina da će djeca ici u ta 4 kluba nego u onaj u kojem će prvom dobiti priliku i u kojem moze biti projekat kluba.
Sto se tice uslova za trening ovo su za BH uslove u omladinskim selekcijama sasvim ok uslovi, nekad se na šljaci treniralo pa je više talenata izlazilo.
S' obzirom da smo klub koji je u problemima jedini pravi put je omladinski pogon a koliko u njega ulažeš toliko ćeš i dobiti, i nije istina da će djeca ici u ta 4 kluba nego u onaj u kojem će prvom dobiti priliku i u kojem moze biti projekat kluba.
Sto se tice uslova za trening ovo su za BH uslove u omladinskim selekcijama sasvim ok uslovi, nekad se na šljaci treniralo pa je više talenata izlazilo.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.