Odličan start, koji hajmo reći nagovještava da sezona ne bi trebala biti loša, a ostalo će vrijeme pokazat....Samo optimista sam. Prvih pola sata brilijantno...
Neke posebne kritike se nemaju uputit niti jednom igraču, jer i oni koji nisu blistali mislim da će dići formu i doći do pravih izdanja....A početak je sezone. Pohvalno odigrat utakmicu u ovakvom visokom ritmu na startu BuLi.
Ovako Muller jeste bio loš, skoro mu ništa nije pošlo za rukom (ne pamtim kad sam ga kritikovao, ovaj put eto spominjem ovo, ali njemu sve treba oprostit, jer to je čovjek za velike utakmice).
Kroos je ovaj put bio dobar (uvijek tu nešto se može naći, ali večeras nema potrebe za kritike), opasan po protivnički gol, pokušava ugrozit gol protivnika stalno, šteta što ne zabi. Solidno je to i nekako se čin ko jedan od miljenika Pepa.
A jednog ste vi igrača vidjeli kao dosta lošeg, a po meni nije bio toliko loš. DANTE. Autogol ok, mislim to je peh, hajmo uzeti kao grešku, ali bilo je tu i blokiranja šuteva, zaustavljenih napada, nije on toliko loš bio.
Ribery brilijantan, Robben odličan.....Kirchhoff opet petnaestak minutica i opet solidan. Siguran kod pasova, a jedan gol Gladbacha je zaustavio, kada je bio bolji u duelu od Krusea, pri kraju utakmice....
Gladbach je igrao dobro, ali Bayern je bio premoćan u prvih pola sata, tada smo ih mogli nakantat, tako da ne bi bio problem i da su oni 3 zabili. Stvari će ići nabolje, pobjeđen je nezgodan protivnik i to na startu. Tako da više je stvari koje obećavaju.....
I zamalo zaboravih, Mandžoni odličan, to malo pete, folovi....I naravno zabijeni gol, dosta borbe. Zreo bio za crvenog, one bespotrebne poteze, naguravanja treba ostaviti (pa i ne aplaudirati sudiji kada ti pokaže žuti karton).On je prošle sezone se znao naguravat i biti prgav do žutog, a sada tu granicu malo prelazi. Zato bi se malo trebao smiriti i povuči ručnu.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland