Ovaj Čelikov trener majke mi nije sav. Bog te mazo u ekipi ima 3 Adilovic i igraca koji nije mogao izganjat produženje ugovora na Gibraltaru. Najgore od svega što će opet biti među top 3 domaće ekipe, s tim da će bodove otkinuti Vitez, Mladost i eventualno Zrinjski.
Btw da se ne lažemo ovi pitarski dresovi su ekstram onaj crni ne znam jel za golmana ili za ostsle ali on je top. Sretno svima i dao Bog da Čelik bude u top 10 ostalo ko vas hebe
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
tuzlak1987 je napisao/la:Jel Detroit gdje je nekad bio? Il se mome srcu ucinilo
proci cu kroz detroit na povratku za usa pa cu vam uslikati. a ima tu nebodera, mozda odem na neki pa ti sve fino snimim. pogled odozgo je ko npr kad ti ispred svoje kuce pogledas dole na tuzlanski kanton
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
tuzlak1987 je napisao/la:Jel Detroit gdje je nekad bio? Il se mome srcu ucinilo
proci cu kroz detroit na povratku za usa pa cu vam uslikati. a ima tu nebodera, mozda odem na neki pa ti sve fino snimim. pogled odozgo je ko npr kad ti ispred svoje kuce pogledas dole na tuzlanski kanton
joker90 je napisao/la:Nađe Hervas odmah novi klub. Izetila covjeku ponuda garant, pa slozi onu pricu oko kerova, a Zeljkan bio dovoljno slab da mu popusti.
Onom Alispahicu Celik najveci klub u BiH, ovaj predsjednik Krupe ide tako daleko da tvrdi da cak dva ili tri njihova igraca sutra dolazi da prati delegacija Manchester Citya, inetersantno bas, a mozda je i do ove vrucine
"U svakom slučaju, unatoč otkazu Željezničar nije moj bivši klub i nikada neće biti. Možda su neki htjeli da bude, ali nakon 28 godina provedenih na Grbavici jednostavno ne može biti. Ja mogu trenirati i Real Madrid, no zna se ko je na prvom mjestu", poručio je Mulalić.
Možeš, možeš
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
wobly92 je napisao/la:"U svakom slučaju, unatoč otkazu Željezničar nije moj bivši klub i nikada neće biti. Možda su neki htjeli da bude, ali nakon 28 godina provedenih na Grbavici jednostavno ne može biti. Ja mogu trenirati i Real Madrid, no zna se ko je na prvom mjestu", poručio je Mulalić.
wobly92 je napisao/la:"U svakom slučaju, unatoč otkazu Željezničar nije moj bivši klub i nikada neće biti. Možda su neki htjeli da bude, ali nakon 28 godina provedenih na Grbavici jednostavno ne može biti. Ja mogu trenirati i Real Madrid, no zna se ko je na prvom mjestu", poručio je Mulalić.
Možeš, možeš
Malo si ti to bukvalno skontao
pa bukva konta bukvalno.
merak je napisao/la:
Petak vece a ti u kuci trosis mladost na forumu
pretpostavljam da si ti trenutno negdje gdje mi nikad necemo biti, drustvo ti prave 2-3 pichoke i uzivas. a komentare sa tvog nicka salje sekretarica
admirr je napisao/la:
pretpostavljam da si ti trenutno negdje gdje mi nikad necemo biti, drustvo ti prave 2-3 pichoke i uzivas. a komentare sa tvog nicka salje sekretarica