FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la joksimovic » 06 apr 2014, 20:45

Realist je napisao/la:Osnovni razlog zbog kojeg je Sloboda podbacila u Gračanici je preveliko slavlje,medijska pompa,slikanja,intervjui...nakon utakmice s Jedinstvom.Popustiti više s tim.
Potrpis!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2014, 21:30

ovako inace SLoboda ima potporu saveza, ovako Sloboda kupuje utakmice... evo nema onih jazavaca sto su vec rekli da kupujemo i da smo sudije namjestili, a rekli su se javiti nakon ove utkamice napisati nesto sto su oni kao culi?.. hajde jazavci napisite to sta ste culi :)

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 21:48

Gledam gostovanja Jedinstva: Čapljina,Gračanica,Rodoč,Banovići,Kakanj.. :hmmmmm:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 06 apr 2014, 21:57

Gorki je napisao/la:Gledam gostovanja Jedinstva: Čapljina,Gračanica,Rodoč,Banovići,Kakanj.. :hmmmmm:
Odlicna gostovanja :D Na jednom cak smijemo i kiksati , a vjerovatno i na vise jer vi necete pobjediti sve do kraja :D

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 06 apr 2014, 21:57

SaltCityAttack je napisao/la:ovako inace SLoboda ima potporu saveza, ovako Sloboda kupuje utakmice... evo nema onih jazavaca sto su vec rekli da kupujemo i da smo sudije namjestili, a rekli su se javiti nakon ove utkamice napisati nesto sto su oni kao culi?.. hajde jazavci napisite to sta ste culi :)

ma ovi iz bihaca su presmijesni, onaj jedan pise 0-2 99,9% zavrseno sve, kroz 2 minute mi primamo go on
edituje pise 1-2 99,9% :rol: :rol: :rol: :rol:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 22:01

Pa3ot je napisao/la: Odlicna gostovanja :D Na jednom cak smijemo i kiksati , a vjerovatno i na vise jer vi necete pobjediti sve do kraja :D
damn
Pobjeda je bolja od orgazma!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 06 apr 2014, 22:03

Sloboda je asicare ostecena i to maxuzije namontirana sestorka u crnom,ali mi smo im jos pomogli katastrofalnim pristupom igri,tako losim da ne mogu da se sjetim vece modne piste od ove u Gracanici.
Samo mi nije jasno zasto UO Slobode daje saopstenje tipa neka ste nam ga gurnuli lagano :!:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 apr 2014, 22:10

Gorki je napisao/la:
Pa3ot je napisao/la: Odlicna gostovanja :D Na jednom cak smijemo i kiksati , a vjerovatno i na vise jer vi necete pobjediti sve do kraja :D
damn
ma de, ne znaju ovi iz Bihaća da je jučerašnji poraz dio taktike, da se Jedinstvo opusti :cool: premazan je Ćiro svim bojama :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 apr 2014, 22:11

Zato što od optuzivanja nekoga trenutno nema neke koristi ,tekma je zavrsena i sta god uradili rezultat se ne moze promjeniti ,bolje je po nas da se ovo sto prije zaboravi i krene u sljedeca kola jer jos jedan kiks sebi ne smijemo priustit.

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 06 apr 2014, 22:21

Chinaglia je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
damn
ma de, ne znaju ovi iz Bihaća da je jučerašnji poraz dio taktike, da se Jedinstvo opusti :cool: premazan je Ćiro svim bojama :D
Jasta neg premazan , cak je i Hamdin jako dobar prijatelj :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 apr 2014, 22:24

pa i ja bih bio Hamdin prijatelj, if you know what I mean :D

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 06 apr 2014, 22:41

NAPUNITI STADION U SUBOTU I POKAZATI PONOVNO DA SMO NAJVJERNIJI NAVIJACI...A IGRACI CE NADOKNADIT OVAJ NEDOSTATAK ZA 3,4 KOLA !!!
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2014, 22:49

MA BOLI NAS BRACO QURAC :)...SLOBODA JE INSTITUCIJA IZA KOJE SOTJI ARMIJA NAIVJACA...MNOGI OD NJIH SANJAJU DA IMAJU ONO STO MI IMAMO..IDEMO JAKO IDEMO NABIT GOSK KUCI TO JE VAZNO :)

SLOBODA DO GROBA
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2014, 22:52

ma ne priznajem nista ispod 5-6000 , a moglo bi se uz odgovarajucu promociju :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 06 apr 2014, 23:11

fukara87 je napisao/la:Poruka Uprave

Upravni odbor našeg Kluba nakon poraza u Gračanici obraća se javnosti sljedećom porukom:

"Uprava FK Sloboda zahvaljuje se domaćinu i navijačima Bratstva na toplom prijemu i korektnom odnosu. Naši navijači su još jednom pokazali svoju ljubav prema Klubu, te da zaslužuje Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo ustrajati! Uprava FK Sloboda ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH, koji je imao najbolje namjere, a stav Uprave je da se nikad, pa ni u ovom slučaju, neće žaliti.

Razloge poraza uvijek ćemo tražiti prvo u svojim redovima.

Sve one koji vole Slobodu pozivamo u subotu na Tušanj, novi Sjever i nova pobjeda su dovoljan razlog da smo još jači!"

dajte molim vas nek mi neko kaze sta sad ovo znaci mislim na upravu
UO FK Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2014, 23:39

mandatar je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Poruka Uprave

Upravni odbor našeg Kluba nakon poraza u Gračanici obraća se javnosti sljedećom porukom:

"Uprava FK Sloboda zahvaljuje se domaćinu i navijačima Bratstva na toplom prijemu i korektnom odnosu. Naši navijači su još jednom pokazali svoju ljubav prema Klubu, te da zaslužuje Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo ustrajati! Uprava FK Sloboda ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH, koji je imao najbolje namjere, a stav Uprave je da se nikad, pa ni u ovom slučaju, neće žaliti.

Razloge poraza uvijek ćemo tražiti prvo u svojim redovima.

Sve one koji vole Slobodu pozivamo u subotu na Tušanj, novi Sjever i nova pobjeda su dovoljan razlog da smo još jači!"

dajte molim vas nek mi neko kaze sta sad ovo znaci mislim na upravu
UO FK Sloboda

institucija sta drugo reci...drugi ce se patiti drugi ce vrlo brzo tamo gjde pripadaju, a mi cemo biti ono sto smo naumili upamti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 apr 2014, 23:41

Ponavljam...nije problem u porazu...gracanica ima finu ekipu i nikome ondje neće biti lako....PROBLEM JE STO MI VISE NEMAMO PRAVO NA KIKS...a ima još dosta da se igra i to teskih utakmica....kako izgurat 9 utakmica bez neriješenog rezultata....sa ovom ekipom...hmmmm
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 06 apr 2014, 23:45

staragarda je napisao/la:Ponavljam...nije problem u porazu...gracanica ima finu ekipu i nikome ondje neće biti lako....PROBLEM JE STO MI VISE NEMAMO PRAVO NA KIKS...a ima još dosta da se igra i to teskih utakmica....kako izgurat 9 utakmica bez neriješenog rezultata....sa ovom ekipom...hmmmm
Tako je....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 apr 2014, 23:46

Bilo je jasno da 5 bodova zaostatka nece biti jednostavno sustici a mi smo to uspjeli. Nazalost, stanje nakon ovog kola je tako kakvo je ali niko ne garantuje da ce nakon sljedeceg vikenda ostati sve isto. Nadacemo se dokle god je put otvoren. :thumbup:

Ima jos da se igra i Sloboda ce gurati do kraja i ja se nadam uz Boziju pomoc da ce se izgurati do Premijer lige.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.