PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Radijacija cini svoje 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i ovom je pokisla glOOvaMortemHz je napisao/la:"Kakav bih ja bio trener da ne očekujem pobjedu, ne znam zašto bih plaću dobijao u Čeliku... Uvijek su naša očekivanja da pobijedimo, ma s kim igrali, pa na kraju krajeva - mi smo Čelik. Mi smo najbolji klub u državi. Čast ovima iz glavnog grada, mi smo klub, mi smo gigant i mi ćemo se uvijek tako ponašati", poručio je Alispahić.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Gdje oni žive ako su najbolji u državi? Država Blatuša? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Daj Alispahića na prepucavanja.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
samoprozvani DIVOVI se smiju nekome
. al fakat vi iz Sarajeva sve nesto divovi giganti mega giga pOOludi ste

admirr je napisao/la:sta ovo pise, odakle su ovi?![]()
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ekstra dres, može sad Dulja u njemu na depilacijuadmirr je napisao/la:jel se to i na majevici proculo za nike? kolektivno pucanje po savovima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- lijevokrilo
- Kontakt:
od opreme jedino im patike valjaju. ove nike majice kupili u sport life 50% rasprodaja bila
sve je laž
Ovaj Kemo je nekada bio normalan,sta mu je sadadmirr je napisao/la:i ovom je pokisla glOOvaMortemHz je napisao/la:"Kakav bih ja bio trener da ne očekujem pobjedu, ne znam zašto bih plaću dobijao u Čeliku... Uvijek su naša očekivanja da pobijedimo, ma s kim igrali, pa na kraju krajeva - mi smo Čelik. Mi smo najbolji klub u državi. Čast ovima iz glavnog grada, mi smo klub, mi smo gigant i mi ćemo se uvijek tako ponašati", poručio je Alispahić.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lijevokrilo je napisao/la:od opreme jedino im patike valjaju. ove nike majice kupili u sport life 50% rasprodaja bila
A gdje je ovaj dres kupljen

https://postimg.org/image/ryi2zkrip/
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Vjerovatno gdje i ovaj šalAdo76 je napisao/la:lijevokrilo je napisao/la:od opreme jedino im patike valjaju. ove nike majice kupili u sport life 50% rasprodaja bila
A gdje je ovaj dres kupljen![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Boga mi ovaj je predobro upakovan za kinezaRaonffa je napisao/la:Vjerovatno gdje i ovaj šalAdo76 je napisao/la:lijevokrilo je napisao/la:od opreme jedino im patike valjaju. ove nike majice kupili u sport life 50% rasprodaja bila
A gdje je ovaj dres kupljen![]()
![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
Ma nismo ni to kupili, nego naprosili.lijevokrilo je napisao/la:od opreme jedino im patike valjaju. ove nike majice kupili u sport life 50% rasprodaja bila
Fk sadaka sarOjevo

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- lijevokrilo
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gledaj Admira starog borca, 14 puta ranjavan, oslobodio sam 27 vrhova, unistio 19 tenkova i 4 helikoptera 

Zao mi je sto nisam uspio osloboditi i tuzlu.tuzlak1987 je napisao/la:Gledaj Admira starog borca, 14 puta ranjavan, oslobodio sam 27 vrhova, unistio 19 tenkova i 4 helikoptera
- Osttribine
- Kontakt:
Daj ba ne zezaj, jel tebi fkt ok ova Alispahiceva izjavaKenoRob je napisao/la:samoprozvani DIVOVI se smiju nekome. al fakat vi iz Sarajeva sve nesto divovi giganti mega giga pOOludi ste

Pa njemu se i smijemo vi ste divovi a mi smo gigantiOsttribine je napisao/la:Daj ba ne zezaj, jel tebi fkt ok ova Alispahiceva izjavaKenoRob je napisao/la:samoprozvani DIVOVI se smiju nekome. al fakat vi iz Sarajeva sve nesto divovi giganti mega giga pOOludi ste
, mnogo je posla pred njim sa takvim Celikom kakav trenutno jeste, a on se uhvatio price kao da je na forumu na ovoj temi prepucavanja
- MocMahale444
Vec Beduin misli da smo mi fk Sadakaadmirr je napisao/la:Ma nismo ni to kupili, nego naprosili.lijevokrilo je napisao/la:od opreme jedino im patike valjaju. ove nike majice kupili u sport life 50% rasprodaja bila
Fk sadaka sarOjevo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne mozes Tz osloboditi kad je zatrovana iznutra!admirr je napisao/la:Zao mi je sto nisam uspio osloboditi i tuzlu.tuzlak1987 je napisao/la:Gledaj Admira starog borca, 14 puta ranjavan, oslobodio sam 27 vrhova, unistio 19 tenkova i 4 helikoptera
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.